Πανελληνιες

Δικιο εχεις, αλλα την πουτανα την pascal ποιος θα μου την περασει, μη γαμησω :stuck_out_tongue:

Επισης, δικιο εχει ο worst, ειδικα τα πρωτα κεφαλαια, οχι τα μικρα στο τελος ηταν πολυ ενδιαφεροντα, τουλαχιστον εγω τα διαβαζα με πολυ ενδιαφερον, και ειναι οντως μινιμουμ γνωσεις που αξιζει να εχεις γυρω απο αυτα τα θεματα

ισως φταιει το οτι το βιβλιο ειναι ο,τι πιο κακογραμμενο εχω διαβασει…1000 φορες δηλαδη 30 σελιδες αοδε παρα τις 10 του αεππ.

Δεν έχω ανοίξει ούτε μια φορά το σχολικό βιβλίο του ΑΕΠΠ.

νομιζω στο πλαισιο του σχολειου,με ατομα που τα ξες κτλπ δεν ειναι τοσο ανταγωνισμος,τουλαχιστον οπως το βιωνω γω…αλλα το νιωσα προχθες που πηγα στην ενημερωση ΑΠΘ για θετικες επιστημες,δε μπορουσα να μη τους βλεπω ολους σαν ανταγωνιστες…

To χειροτερο δεν ειναι αυτο.

Το χειροτερο ειναι οτι πλεον δεν εισαι ανθρωπος, αλλα ενα ον που δινει πανελληνιες.

Ο κοσμος τη χρονια των πανελληνιων αντικαθιστα το “γεια, τι κανεις;;;” με το “δινεις φετος ε;;;καλο κουραγιο!!”.

:lol:

ό,τι είπε ο σκώλυξ

μια αλλη ερωτηση.ποσα κιλα εχετε βαλει απο καλοκαιρι?

Αυτό που ρωτάς είναι σχετικό… Προσωπικά έτρωγα ακατάπαυστα, αλλά ζήτημα να πήγα από 51 κιλά στα 54 ή 55 και τώρα ξέρω γω είμαι 53 και δε φαίνεται καμία ουσιαστική διαφορά με πέρσι (γενικότερα οι περισσότεροι μένουν χοντρικά στα ίδια κιλά, με απόκλιση 2-3). Άλλοι (λιγότεροι) έγιναν διπλάσιοι, αλλά τα έχασαν σταδιακά μέσα στο καλοκαίρι. Άλλοι πάλι, όπως ο συμφορουμίτης otinane (περιπτώσεις), αδυνάτισαν κιόλα! :stuck_out_tongue:

εγω πήρα 16 (=κάθε βραδυ επι 1 χρονο simply burger) και μετά εχασα 20.

πόσα έτρωγες βρε παιδί μου; :?

καθιστική ζωή + διάβασμα + φαί = συνδυασμός που σκοτώνει…

καμια 15ρια σιγουρα.δεν ξερω ομως γιατι δεν ανεβαινα στη ζυγαρια.
βεβαια ξεκινησε απο δευτερα λυκειου αυτο.

Όταν είχα δώσει (2005) είχα βάλει κάνα 5-6 κιλά …

Τα έχασα (10 σύνολο) το επόμενο φθινόπωρο (συνδυασμός καθιστικής ζωής - πολύ υπολογιστή + ότι πέρασα στο ΤΕΙ Β εξάμηνο 8)8)8))

έτσι πρέπει, εγώ δεν ήξερα καν πως έμοιαζε. Τον μεγαλύτερο μου βαθμό όμως στο αεππ τον έγραψα.
τα λεφτά στο φροντιστήριο τα δίνεις ΚΑΙ για τις σημειώσεις, εξυπακούεται αυτό.

Τώρα από κει και πέρα είναι αλήθεια ότι πολλά πράγματα ήταν πολύ απλά και ίσως να σε μπέρδευαν, όπως π.χ το ότι τα υποπρογράμματα ήταν ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ, δηλαδή στα βάζανε απλά και μόνο για να δουν αν ξέρεις να τα καλείς(σε ελάχιστες ασκήσεις μόνο βάζανε σοβαρή διεργασία να εκτελείται μέσα σε βρόγχο επανάληψης, συνήθως ήταν κλάφτα, απλή συνέχεια του σώματος του κώδικα), και γενικά πολύ κακό για το τίποτα απλά γιατί πρέπει να το κάνουν πιο σύνθετο το μάθημα.
Δηλαδή σε σχέση με την “αληθινή” JAVA που είναι αντικειμενοστραφής, μπερδεύεσαι του πούστη γιατί καλόμαθες με την αεππ λογική και όχι με την αντικειμενοστραφή. Γι’αυτό και δινώ σε 5 μέρες JAVA 1 θεωρία, όπου έχω πάρει 2 φορές πούλο. Αλλά cool περνάω τώρα.

Τέσπα, αυτό, τουλάχιστον μαθαίνεις αλγοριθμική λογική(αν μαθαίνεις βέβαια τελικά μέσα από όλον αυτόν τον όγκο ασκήσεων, και γιατί έτσι κι αλλιώς τελικώς μετά το καλοκαίρι την “ξεχνάς”) που είναι βασικότατη να την έχεις όπως ειπώθηκε για οποιονδήποτε ασχοληθεί με προγραμματισμό.

Σε γενικες γραμμες, παντα ετρωγα αρκετα, αρα δεν εχω παρατηρησει διαφορες. Βασικα, δεν παιρνω και ευκολα κιλα. Μονη διαφορα οτι πλεον ειμαι 70, αλλα τελευταια φορα που ζυγιστηκα πρεπει να ηταν περσυ και τοτε ημουν 65. No big deal.

Τωρα, οσον αφορα αυτο που ειπε ο Ιγκνοραντ. Εγω προσωπικα δεν το εχω βιωσει. Φροντιστηριο δεν παω (ιδιαιτερα κανω) και δεν ξερω αν ειναι πιο εντονο εκει. Αλλα στο σχολειο δεν υπαρχει αυτο, ειναι καπως συνηθισμενα τα πραγματα, ξερετε σε φαση οταν τελειωνεις ενα διαγωνισμα ή οταν εχεις παρει καποιον βαθμο να σε ρωταει ο φιλος σου πως πηγες κτλ, τιποτα κραυγαλεο!

Καλα αυτο με το οτι σε αντιμετωπιζουν σαν μελλοθανατο εχει την πλακα του ε! Λες και σε στελνουν στο μετωπο, πραγματικα :stuck_out_tongue:

Το πρόγραμμα των εξετάσεων στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://news.in.gr/files/1/2012/01/28/Programmapanelladikon.pdf
Καλή τύχη σε όλους και όχι άγχος:)

21; Αργείτε εσείς, πουλάκια μου! Άντε, έχετε και τρεις μέρες για αρχαία-μαθηματικά, ποιος στη χάρη σας φέτος!
Καλή επιτυχία! :slight_smile:

θα ναι λιγο πεος το φυσικη-μαθηματικα-αοδε χωρις σκ για αοδε αλλα βολευει για μαθηματικα.

Ο Θεός ο ίδιος

θα ισχυει λεει ξανα το 10% .

Guys and girls ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! Ολοι το εχουμε περασει το λουκι. Αν εχετε διαβασει Have no fear!
Και να παρακαλατε τα θεματα να μην ειναι οπως τα περσινα,που δεν ηξερες “πού την κεφαλην κλινη”…