κανα tip απο οσους τα περασανε για το πουστοαγχος?καθε βραδυ τετοια γαμημενη ωρα.
Πω, πήγα εκδρομή και είναι σαν να έχω κενά μνήμης από την ύλη. γαμώ
κουλ μποι δε ξεχνιεται τιποτα
Ενα γαμημενο αγχος στα Μαθηματικα και λιγο στο ΑΟΔΕ! Τα άλλα παλευονται!
πως παμε?τη παλευουμε?γω νομιζω ναι
Οτι διαβασατε, διαβασατε παίδες, αν δεν διαβασατε πολυ, δεν παιζει προβλημα, εφοσον εχετε μια γενικη εικονα, φορτώστε στα πιθανα θεματα-sos. Αν δεν διαβασατε καθολου και δεν προσέχατε, τοτε ειστε fucked πιστευω. Αν προσέχατε όμως και σας κόβει και λίγο, κάντε λίγο διαβασματάκι και θα στε οκ. Δηλαδή μην το παρατήσετε και μην αγχωθείτε.
Τα πάντα μπορούν να συμβούν στις πανηλίθιες.
Ο full διάβασμας να κάνει κλαρίνο και να γράψει πολύ λιγότερο από αυτό που στόχευε, και ο ξυσταρχίδιασου που απλά πρόσεχε στο μάθημα να γράψει παραπάνω από αυτόν . Άρα cool να είστε και να μη μασάτε, αν την παλεύετε φορτώστε λίγα γκάζια σε καμιά βδομάδα από τώρα. Πάνω από όλα να μην είστε “κουρασμένοι”(κλαταρισμένοι) και mindfucked όμως.
Και μη πετατε cool αγγλικες λεξεις στο γραπτο σας στις πανελληνιες γιατι τοτε θα ειστε σιγουρα fucked.
το ΑΟΔΕ δε παλευεται?
νομιζω ειναι το μονο μαθημα που πραγματικα ειναι στο χερι σου να γραψεις 20.
παιδια κουλ και τσιλ αουτ.
νομιζω το πραγματικο αγχος απορρεει απο το γεγονος οτι φοβουνται να μην μεινουν πισω σε συγκριση με τους συμμαθητες αλλα και με ολους τους μαθητες της 3ης λυκειου για τη χρονια.Ειχει σχηματιστει η εικονα δλδ οτι ειναι κατι που εννοειται πως πρεπει να γινει και οτι ειναι κατι που το υπολογιζουν ολοι.Δλδ καθεσαι και σκεφτεσαι τους γονεις σου,τους συμμαθητες σου,τους φιλους σου,τους γνωστους σου,τους μαλακες που μιλανε στην τηλεοραση.Ολους οποτε μια δυναμη για να αγχωνεσαι(αλλα και να διαβαζεις) πηγαζει απο εκει.
αλλα η αληθεια ειναι οτι και φυσικα αν περασεις καπου ή καπου που θελεις το πιο σοφο ειναι να ξαναδωσεις.Ανετα με το μυαλο που εχω τωρα θα ξαναδινα.Μη το βλεπετε σα κατι τρελο και χαζο και υποτιμητικο.
Το πιο βολικο φυσικα θα ειναι να περασετε με την πρωτη αλλα να μη βγαλετε και σπυρια στον κωλο σας.Αν περασετε θα ξαναδιαβασετε μετα απο ενα χρονο.
:hippy::hippy::hippy:
Καλησπερα παιδες! Πρωτο μου σχολιο στο site και ειναι για αυτο τον βρωμοθεσμο… Εγω τη συγκεκριμενη στιγμη εχω “μπαφιασει” απο το διαβασμα και δεν καταλαβαινω Χριστο,ειναι βασανο η θεωρητικη…Αλλα οκ μεσα στην χρονια εχω κανει ουμπερ τζενται διαβασμα και πιστευω ειμαι καλουλης σε ολα,εκτος απο Βιολογια 2ο και 3ο κεφαλαιο που δεν εχω ιδεα
Η κατασταση αρχιζει και παλευεται κατα την γνώμη μου! Πάντως ό,τι φήμες έχω ακουσει απο μεγαλύτερους σχετικά με την Γ’Λυκειου και το άγχος έχουν καταπατηθει! Συστηματικό διάβασμα και ψυχραιμία θέλει!
Για οσους θέλουν να έχουν μια γενικη είκονα για τα μόρια που θα βγάλουν:
ποιο αγχος να πουμε?δεν υπαρχει πλεον.τη θεση του εχει παρει η αγανακτηση και το “αντενατελειωνουμεκαιαςπανεολαστοδιαολο”
μαλακες για μενα στις πανελληνιες δεν υπηρχε η λεξη υπολογιστης και ιντερνετ.
αληθεια.
Ακριβώς. Καλά για μένα δεν υπήρχε γενικά ιντερνετ τότε :lol:
Κόψτε το ιντερνετ και γενικά τον υπολογιστή (ειδικά παιχνίδια, τσατ, φεισμπουκ, φορουμς) και βάλτε όριο μισή ώρα (και πολύ λέω) τη μέρα για τα απολύτως απαραίτητα.
και πολυ υπνος.
θυμαμαι μεσα στις εξετασεις παντα κοιμομουνα μια ωρα το μεσημερι και για ξυπνητηρι εβαζα στο cd player μου δυνατα το wish you were here -Pulse live .
θυμαμαι παντα οταν ελυνα ασκησεις φυσικη ή μαθηματικα εβαζα 1055rock και οποτε βαζανε καλα τραγουδια τα ηχογραφουσα σε κασετα.
ακομη εχω την κασετα στο αμαξι και ακουω και νοσταλγω.
Τι μου θύμισες… διάβαζα ακούγοντας είτε ραδιόφωνο (συνήθως rock fm, που ήταν ακόμα στα καλά του τότε), είτε βάζοντας κάποια κασσέτα Metallica :roll:
Πάντα σε χαμηλή ένταση… πρέπει να υπάρχει κάποια επιστημονική εξήγηση για το πως βοηθούσε στο διάβασμα σιγανή μουσική :-k
εβαλα κ ακουω συνεχεια τo wish you were here
συγκινηθηκα κωλοπαιδα:cry:
Το ότι θα έτρωγα εγώ(και όχι η Reddish Nut π.χ, no offence γι’αυτό ποτέ δεν ανέφερα κάτι) το κράξιμο για αυτή τη μαλακία που και μένα μου τη σπάει, δεν το περίμενα.
και όταν το πόσταρα το πρόσεξα και λέω γάμα το μωρέ μην το αλλάζεις δεν μπορεί να είναι τόσο κομπλεξικοί. ειδικά για το fucked.
U MAD? Την ευκολοτερη κατευθυνση εχεις! Τι να πω εγω που ημουν θετικη;; Αιμα εφτυσα. Η βιολογια μην σε ανησυχει,ειναι ο,τι ευκολοτερο. Εν αναγκη παπαγαλισε. Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεθεις προ εκπληξεος για κατι… μην το βαζεις κατω. Ποτε εινει οι πανελληνιες?
Αυτο για το ιντερνετ δεν ισχυει, αν καποιος χαλαρωνει χαζευοντας στο νετ ειναι οκ, αλλος χαλαρωνει απο το διαβασμα πηγαινοντας βολτες κιε καποιος τριτος κανοντας αφρολουτρα. Εγω επαιζα Age of Empires.
Εγω δεν σε προσβαλλα παντως, εσυ με ειπες κομπλεξικια, αραξε.
αυτο.τι μαλακιες ειναι αυτες οι κοψτε αυτο και κοψτε εκεινο.αμα εγω διαβαζω 7-8 ωρες θα με κανει το ιντερνετ να ξεχασω ο,τι διαβασα?