Εχω βαρεθει την ζωη μου. Και πλεον εχω κουραστει αρκετα. Ναι, οκ, δεν κλεινω 10ωρα, ναι, οκ, και μουσικη ακουω και στο πισι καθομαι και για μπυρα θα παω Παρασκευη/Σαββατο βραδυ, αλλα αυτο το πραγμα πως καθε πρωι εχω μαθημα ειτε σχολειο ειτε ιδιαιτερα, πως ο υπνο κυμαινεται συνηθως στις 4 με 6 ωρες με εχει εξουθενωσει. Υπνος. Αχ. Περασμενα ξεχασμενα.
Σε γενικες γραμμες παντως ειμαι αισιοδοξος, νομιζω πως δεν χρειαζεται κανεις να τρελενεται. Αν εχεις ενα συστημα (που δεν εχω, αλλιως θα κοιμομουν περισσοτερο, αλλα ειμαι της τελευταιας στιγμης και δεν αλλαζει τωρα αυτο), μπορεις να τα κανεις ολα.
Ξερω γω, αν καποιος μου πει οτι θεωρει παραλογο και οτι θα αποτυχει αν για παραδειγμα, εχει μαθημα το Σαββατο πρωι, μετα διαβασει απο το μεσημερι μεχρι τις 8/9 το βραδυ και μετα βγει εξω/αραξει στο νετ/λιωσει στις ταινιες-μουσικη, τοτε δεν ξερω τι να πω.
Εγώ δεν μπορώ να πω πως έχω κουραστεί όσο εσείς πάντως. Βασικά είναι η πρώτη χρονιά που κάθησα να διαβάσω, τις προηγούμενες χρονιές δεν είχα ανοίξει βιβλίο. Κυριολεκτικά. Μαθητής του 13 ήμουν πάντα. Φέτος όμως για τα δεδομένα μου έχω ξεπεράσει τον εαυτό μου και πιστεύω είμαι μέσα στον στόχο μου που είναι το 10-14.Με βάση το διάβασμα και την προσπάθειά μου πάντα.
Το μόνο μάθημα που περιμένω πραγματικά πολύ χαμηλό βαθμό είναι η φυσική, από το στερεό σώμα φανταστείτε ξέρω μόνο κρούσεις.στροφορμές και τέτοια δεν άγγιξα. Άμα πιάσω το 10 θα είμαι τρισευτυχισμένος.
ΑΟΔΕ την βρήκα την άκρη, μιλάω μόνος μου στο δωμάτιο και πραγματικά λειτουργεί, οπότε θα την παλέψω πιστεύω. Στα υπόλοιπα μαθήματα είμαι ΟΚ.
Πάντως αγχωμένος είμαι αρκετά, γιατί κάποια πράγματα τα ξέρω αλλά όπως είπα πχ φυσική έχω αφήσει ένα τεράστιο κενό που δεν γίνεται να το καλύψω τώρα. Οπότε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι θα εξαρτηθεί από την τύχη και το αν έχω πέσει μέσα στο διαβασμά μου.
Φυσικη μπορω να πω οτι τα πάω πάρα πολυ καλα, με αρέσει και το μαθημα, θέλω να περάσω και Φυσικο Θεσσαλονίκης οποτε ειμαι μαι χαρα! Ο βαθμος της Έθεσης κατα την γνωμη μου ειναι τελείως υποκειμενικος και εξαρταται απο τα κεφια του βαθμολογητή! Βιολογία ειναι απο το πιο ευκολο μάθημα τοσο σε θεωρία όσο και στις απλες ασκήσεις που έχει! Ο προγραμματισμος ειναι πολυ ωραίο μάθημα! Οι ασκησεις του αν και μεγάλες, έχουν ενα συγκεκριμμενο τρόπο λυσης και δεν ειπάρχει και μεγαλη προτοτυπια σε αυτα που σε ζητάνε! Η θεωρία του προγραμματισμου ειναι κάπως δυσκολη! Αοδε έχω αρχισει να την παλευω την κατάσταση! ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ! Το πολυ πολυ να γραψουμε βάση!
Στην αρχή της χρονιάς ξεσκίστηκα στο διάβασμα και κοιμόμουν 3ωρα και 4ωρα λόγω του διαβάσματος και τώρα έχω κουραστεί. Αυτό δεν μπορώ να το κάνω, μου είναι αδύνατον. Αν δεν κοιμηθώ τουλάχιστον 6 ώρες δε λειτουργώ πια… Και δεν πίνω και καφέ… δεν ξέρω καν να φτιάχνω… λέτε;;;
Έχω πήξει και με το ειδικό μάθημα γαμώ την αρμονία μου γαμώ και σκέφτομαι οτι στα ακουστικά θα με τραβολογάνε από Γαλάτσι στην άλλη άκρη της Αθήνας για 20 λεπτά υπόθεση και οτι ο ήχος στα ακουστικά θα είναι το χειρότερο midi που έχει υπάρξει και ο Θεός βοηθός.
Κοιτα,οχι και ευκολοτερη φιλε,μιλαμε για περισσοτερες σελιδες υλη απο τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων… Δηλαδη και εγω που εχω πεθανει ολη τη χρονια να διαβαζω και στοχευω 18+ ειμαι καταδικασμενος να ξεχασω πραγματα,ολοι αλλωστε… Για την Βιολογια που λες οντως παπαγαλιζω (κλασσικος θεωρητικος αλλωστε),αλλα 2ο και 3ο κεφαλαιο ξυνομουν ολη τη χρονια οποτε ενα κοψιματακι με εχει πιασει! Σε ευχαριστω παντως για την στηριξη και το μαρτυριο (ή λυτρωση,οπως θες πες το) ξεκιναει 21 Μαιου. Χανω και Οβερκιλλ για τις ενδοσχολικες μην τους καψω κανα σπιτι με τις καθυστερησεις…
Συντροφε θεωρητικαριε και εγω τα χω φτυσει.Μου πηρε ολο το 4ημερο για επαναληψη Πρωταγορα… Παντως επειδη κ εγω ειμαι σταρχιδιστουλης μην ανησυχεις για το αραγμα,αρκει να μην αραζεις μεταξυ διαβασματος (1 σελιδα,μιση ωρα τιβι κατι τετοιο) γιατι εμενα οποτε το κανω με σκοτωνει. Κατα τα αλλα καλος εισα ι:thumbup:
ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει τι με περιμένει του χρόνου. η φυσική πρέπει να παλεύεται όσο έχω κάνει μέχρι τώρα, μαθηματικά κατεύθυνσης μιγαδικούς στα εύκολα και βατά, επίπεδο βιβλίου.
διάβασμα από φέτος άρχισα. προηγούμενες χρονιές απολύτως τίποτα και κυμαίνομαι στο 17-18 ξέρω γω.
γαμώ το σύστημα τους γαμώ.
μαλακα,αληθεια δεν ειναι κατι το πολυπλοκο οι στροφορμες ουτε τιποτα,μονο το ονομα νομιζω τρομαζει.
Πραγματικα τωρα.Αφιερωσε καποιο χρονο στο να διαβασεις αυτα που δεν εχεις αγγιξει.Αληθεια μονο καντο γιατι αξιζει η προσπαθεια αλλα στο λεω το να μη το αγγιξεις ειναι το χειροτερο.Ρωτα και στα φροντηστηρια να σου τα μαθουν ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ και μετα κατσε κ δες αν το χεις ή δε τοχεις.Αληθεια ειναι μεχρι να μπεις λιγακι στο νοημα.
εσυ,εισαι εγω.Αλλα ποτε δεν ηθελα να παω φυσικο.
ΓΕΝΙΚΑ μαλακες μια γαμημενη χρονια ειναι.μη τρελενεστε τετοιο κατασταση δε θα ξανασυναντησετε.
ΦΤΥΣΤΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.
Παλιότερα διάβαζα με περισότερη όρεξη… Τώρα που πλησιάζει ο καιρός έχω ξενερώσει και βαριέμαι αφάνταστα… Πάντως σε γενικές γραμμές τα πραγματα δεν είναι τραγικά όπως τα παρουσιάζουν… Συστηματικό και ουσιαστικό διάβασμα θέλει. Η Φυσική μόνο είναι ΑΠΑΛΕΥΤΗ.
Φυσικη λυνω τα τρια πρωτα θεματα και γουσταρω.Το μονο που αφησα ηταν την Doppler στο δευτερο που δεν θυμομουν εκεινη τη στιγμη τον τυπο και θα το επιανα αργοτερα.Φτανω τεταρτο αρχιζω να λυνω και οταν φτανω στο 3ο ερωτημα καταλαβαινω οτι ειχα ξεχασει να βαλω το βαρος στο σωμα που κρεμοταν απο το ελαστικο νημα.Μετα αρχισε το ξυλο και τελικα αφησα μονο το 4δ που δεν ειχα χρονο και φυσικα δεν προλαβα να επιστρεψω για να λυσω το ερωτημα απο το 2ο…Παντως ηταν ενα απο τα πιο δυσκολα θεματα που ειχα δει το 4ο.
Παπαρδελα μη σε νοιαζει.Ολα αυτα δεν εχουν σημασια.Το μονο που εχει σημασια ειναι τι θα γραψεις στο τελος.Αυτο το γαμωδιαγωνισμα αξιζει και αν τα πας καλα εκει δεν πα να εχεις γραψει 50 στα φροντηστηρια.Επισης,αμα εγραφες 100 μπορει να επαναπαυοσουν και να την παταγες αργοτερα.