Πανελληνιες

το γαμιδι με τις 5 κρουσεις πως γινοτανε?

εγω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ οταν εδινα φυσικη,ηταν η ασκηση στο 4ο που ειχε ενα κυλινδρο μεσα στον αλλο και ο μεσα ειχε ενα σκοινι που συγκρατουσε μαζα και επρεπε να βρουμε το εργο…κανω τα 2 πρωτα ερωτηματα και παω στο 3ο.Λεω κλαιν ΘΜΚΕ.Κανω αλλα βγαζω εξισωση με 2 αγνωστους στο τελος.Το ενα ηταν ο εργο και το αλλο η ακτινα του ενος κυλινδρου.Παιρνω θεους και δαιμονες ,τυπους,εξισωσεις τα παντα που μπορει να μου βγαλουν την ακτινα και αρχιδια…παλι δε μπορω να τη βρω.

ενα τεταρτο πριν τη ληξη γυρναω την σελιδα και βλεπω R1=R2/2= εναν αριθμο(pokerface εγω εκεινη τη στιγμη)

και ελυσα την ασκηση ταχυτατα και εκανα λαθος στις πραξεις…

[SPOILER]4ο θεμα Μαιος 2006[/SPOILER]

ο ενας εξεταστης μου εβαλε 13 και ο αλλος 17 και πηγε στο 16.1… :\

Απλα επαιρνες ΑΔΟ για καθε μια κρουση και στο τελος επειδη η μαζες ηταν ιδιες εβρισκες μια σχεση που συνδεει τις ταχυτητες.
E και με τις σχεσεις με τις ταχυτητες εκανες ( (Κτ-Κα)/Κα )*100 και το εβρισκες.

Και αν δεν κανω λαθος ζητουσε την ενεργεια που χαθηκε κατα την τελευταια κρουση μονο.Το σκεπτικο ομως παραμενει το ιδιο.

Η φυσικη δεν ειναι κ τρομακτικο μαθημα αλλα ειναι πως θα το παρεις απο την αρχη… εγω δεν το πηρα…με πειρε :stuck_out_tongue: πονταρω πολλα στη λατρεια μου τα μαθηματικα

εγω μεχρι τον Ιανουαριο στη φυσικη ειχα ενα μαλακα καθηγητη στο φροντηστηριο και δε καταλαβαινα τιποτα.Μετα το συνειδητοποιησα οτι θα τα πηγαινα σκατα εκει και αλλαξα και εκανα ιδιαιτερα με εναν γαματο και στη ουσια ξεκινησα να καταλαβαινω φυσικη απο φεβρουαριο και μετα…πως προλαβα και τα καταλαβα ολα στο τελος δε καταλαβα…οποτε μαγκες οσοι θελετε μπορειτε να κινητοποιηθειται(καλα τωρα ειναι λιγο αργα κανα μηνα πριν αλλα οτι κανεις ειναι καλο)

Μια ζωη η ιδια παρλαπιπα μετα τα χριστουγεννα: οτι διαβασατε διαβασατε, παει τωρα, εχει κριθει το πραμα. Εγω Φυσικη ολη τη χρονια δεν ειχα ανοιξει βιβλιο, παρακολουθουσα βεβαια οσο μπορουσα στη ταξη και στο φροντιστηριο αλλα σπιτι τπτ.Ε, εκατσα το πασχα και εβγαλα ολοκληρο ενα βοηθημα (σαββαλας νομιζω), ελυσα και παλια θεματα και εγραψα 18,6.Το χειροτερο πραμα στις πανελληνιες ειναι το κλιμα τρομου που δημιουργουν φροντιστηρια και σχολειο. Μην ακουτε κανενα, nothing to fear but fear itself που λενε και οι Rotting Christ :wink:

Αυτά τα θέματα ΟΕΦΕ είναι ΑΠΑΙΣΙΑ! Το μόνο καλό που κάνει ο ΟΕΦΕ είναι οτι καίει κάποια θέματα όπως στη βιολογία με κάτι χολέρες και αηδιές! Την Τετάρτη γράφαμε ιστορία, τσαντίστηκα κάποια στιγμή με τα θέματα και φωνάζω “ε δε θα κάτσω να σκάσω” και τα παράτησα και πήγα και τα έδωσα! Στα διάλα… Αν και έγραψα αρκετά πράγματα, ε πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος! Με κουβαλήσανε που με κουβαλήσανε στην άλλη άκρη του Γαλατσίου για να γράψω ένα διαγώνισμα πρωινιάτικα…

α εσυ δε το εχεις παρει καθολου καλα.

σου συνιστω οτι αφου δε μπορεις να το αποφυγεις να καθησεις και να το απολαυσεις.

Δίκιο έχει παιδιά. Εγώ 20 έγραψα φυσική και μέχρι να δώσουμε ούτε καν παρακολουθούσα. Κάθισα διάβασα τις 5 μέρες που είχαμε(γιατί έπεφτε του αγίου πνεύματος ενδιάμεσα) 42 βοηθήματα(δεν διάβαζα και όλη μέρα βγήκα και 1-2 φορές) και τα αποτελέσματα με δικαίωσαν.

Ενταξει 42 βοηθηματα σε 5 μερες και χωρις φουλ διαβασμα, εσυ θα σε genius , λεμε για νορμαλ καταστασεις τωρα :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

[SPOILER]μυριζομαι ειρωνια[/SPOILER]

Ειδικά στο μπολντ, πάτωμα! :lol::lol::lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_E3PhhvpX0k :sleep:

λολ δεν επιασα την ειρωνια γιατι στο ποστ μου εγραψα αυτο που πραγματικα πιστευω για τις παννεληνιες,οτι παρα-γινεται πολλη φασαρια και διατηρειται ατμοσφαιρα τρομου χωρις να υπαρχει λογος. Μπες σε Πολυτεχνικη σχολη ( και οχι μονο) να μαθεις τι παει να πει Σκιζομαι-στο-διαβασμα-και-περνω-πουλο! Ισως το παιδι να ταν στη θεωρητικη και να χει αλλες εμπειριες. Whatever, cheers και καλη επιτυχια!

Μην το γελας καθολου… Ενταξη οχι και μεσα στο πασχα να κατσεις να μαθεις ολη τη φυσικη χωρις να εχεις διαβασει τιποτα… αλλα δεν ειναι και τοσο τραγικη ωστε να ειναι αδύνατο να γίνει

τι είχε στην ιστορία μήπως θυμάσαι?

αυτη τη μαλακια εκανα αλλα δε με κοψε να παρω τη σχεση για το ποσοστο και τα σβησα ολα

Δεν τα θυμάμαι όλα αλλά θα προσπαθήσω! Eίχε προσωρινή κυβέρνηση, άνόρθωση (Στους ορισμούς), είχε κι άλλο ένα που δεν το θυμάμαι παρόλο που το έγραψα. Είχε αντιστοίχηση χρονολογίες με γεγονότα. Μετά στης ανάπτυξης είχε να άναφέρετε όλες τις διπλωματικές συμφωνίες που υπογράφηκαν από το 1924 μέχρι το 1930 χωρίς όμως να αναφέρετε τις επιπτώσεις και τα σχετικά. Την άλλη αν την θυμηθώ θα στην πω. Μετά πηγές είχε στην πρώτη 2 κείμενα και έναν πίνακα για τα έξοδα του μικρασιατικού πολέμου και για το δανεισμό κλπ τις επιπτώσεις να τα αιτιολογήσεις και μπλα μπλα μπλα. Στη δεύτερη είχε από το Παρευξείνιο ζήτημα 2 πηγές ευκολούτσικες αλλά έπρεπε να γράψεις πολλά και ήταν συγκεκριμένα η σελίδα 246 που λέει για το εμπόριο και τα λιμάνια κλπ. Αυτή η πηγή είχε και β ερώτημα που έλεγε να γράψεις για τις μεταρρυθμίσεις στη λειτουργία του λιμανιού της Τραπεζούντας και κάτι τέτοια αν θυμάμαι καλά! Σίγουρα είχε κι άλλα αλλά άμα τα θυμηθώ θα σου πω!

Ίδια σχολή είμαστε και ξέρω τι σημαίνει σκίζομαι στο διάβασμα. Να κάτσεις να διαβάσεις το πάσχα και να γράψεις 18,6 ενώ την υπόλοιπη χρονιά έχεις ελάχιστη επαφή δεν γίνεται εκτός αν είσαι Δασκαλάκης ξέρω γω.

Στα λόγια μου έρχεσαι.

Δεν ξερω τι εχετε διαβασει,τι ελλειψεις εχετε ή ποσο αγχωμενοι ειστε.ΕΝΑ ειναι το μυστικο για τις Πανελληνιες.

[SPOILER][/SPOILER] [SIZE=“6”][COLOR=“black”][B]ΑΚΟΥΤΕ ΜΑΝΟWAR ΜΑΛΑΚΕΣ![/B][/COLOR][/SIZE] Και δε μπορει να σας πειραξει κανεις

Το σκοτωσαμε το θρεντ ε?Τσιτσιρισμα στις επαναληπσεις… (χαλασμενο το μπατον του “πς” )