Πανελληνιες

[SIZE=“5”][B]ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ! MANOWAR ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ! [/B][/SIZE]

ξεκινησατε τις απουσιες?γω πηγα χαλαρα αυτη τη βδομαδα δε ξερω γιατι.σχολειο,μπαλα και διαβασμα οσα χρωστουσα απο πασχα…σ/κ λεω να κατσω να κανω ενα καλο προγραμμα να ξερω τι,ποσες φορες και ποτε θα διαβασω μεχρι να δωσουμε γιατι η αληθεια ειναι δε ξερω τι μου γινεται,δε ξερω πως να οργανωθω.(κανα τιπ ευπροσδεκτο εννοειται ε)

Φτιάξε έναν (καλαίσθητο) πίνακα-ωράριο για κάθε μέρα της βδομάδας, και κρέμασέ το σε κανέναν τοίχο μπροστά σου. Ακόμα κι αν δεν το τηρήσεις πιστά, τουλάχιστον θα σε βάλει σε ένα πρόγραμμα κάπως.

Εμένα οι απουσίες με φτάνουν ακριβώς μέχρι να δώσουμε πανελλήνιες οπότε δεν ξαναπατάω. Κάτι τέτοιο έχω κάνει παπαρδέλα! Ξυπνάω το πρωί με την ώρα που θα ξύπναγα για να πάω σχολείο και διαβάζω από εκείνη την ωρα, διάλειμμα για μεσημεριανό και συνέχεια μετά. Από κει και πέρα μένει να δεις τι πρεπει για σένα να διαβάσεις περισσότερο και πότε και να φτιάξεις το πρόγραμμα!

υποψιν οι απουσίες ειναι 164 8)

Μπα προς το τέλος δε νομίζω ότι θέλει πίνακες και τέτοια. Διαβάζεις ανάλογα με το ποιό μάθημα χρειάζεσαι περισσότερο. Προσωπικά σχεδόν μόνο βιολογία διάβαζα και λίγο φυσική που γενικά την είχα παραμελήσει σε σχέση με τ’ άλλα όλη τη χρονιά

α επίσης απ’ το πάσχα και μετά πήγα μόνο μία ώρα θρησκευτικά στο σχολείο για χαβαλέ και ήμασταν 3 άτομα. ηταν και η χρονιά με τη γρίπη των χοίρων και είχαμε άπειρες απουσίες :stuck_out_tongue:

Λοιπόν παπαρδέλα άκου τι περίπου προτείνω εγώ.
1)Δεν θα ξυπνάς την ώρα που ξυπνούσες για σχολείο αφού δεν πας σχολείο. Θα ξυπνάς 1 ώρα αργότερα στο περίπου αλλά μην το γαμήσεις το βράδυ με ξενύχτια κλπ. Από δω και πέρα προσπάθησε να προσαρμόσεις τον οργανισμό σου ώστε να λειτουργεί πρωί γιατί πρωί θα δώσεις.
2)Το μέγιστο αποδοτικό διάβασμα που μπορώ εγώ να κάνω(και όχι για παραπάνω από βδομάδα προφανώς) είναι 8 ώρες. Από τις πανελλήνιες και μετά μόνο σε εξεταστικές το κάνω πλέον.:stuck_out_tongue: Οπότε κανόνισε ένα πρόγραμμα διαβάσματος ώστε να έχεις καλά διαλλείμματα ενδιάμεσα στις ώρες διαβάσματος για να ξεκουράζεται ο εγκέφαλος.
3)Να βγαίνεις και λίγο έξω για κανα περπάτημα να μην χαζέψεις από το πολύ διάβασμα.
4)Όσο για το τι θα διαβάσεις καλά λέει ο αποπάνω. Κοίτα που έχεις τα τελευταία κενά να τα μαζέψεις αλλά προσπάθησε να μην παρατήσεις εντελώς κανένα μάθημα. Δηλαδή ακόμα και στα δυνατά σου μαθήματα κράτα μια καλή επαφή γιατί αν τα παρατήσεις ένα μήνα θα ξεχάσεις πραγματάκια.

Αυτά για τώρα αν μου έρθει τίποτα άλλο θα ποστάρω.

ευχαριστω! θα προσπαθησω να το προσαρμοσω καπως ετσι! με απασχολει πανω σε αυτο βασικα το 2) που ανεφερες…εχουμε δηλαδη 3 βδομαδες και 3 μερες για να δωσουμε…δε μπορω να διαβασω φουλ αποδοση (για μενα 7-8 ωρες τη μερα) για 3 βδομαδες στα καπακια. εδω πασχα και χριστουγεννα που ηταν λιγοτερο μας εβγαλε το συκωτι,ποσο μαλλον για 3,5 βδομαδες σερι αμεσως μετα απο το πασχα…θα ηταν καλο ξερω γω,για να καταληξω σε αυτο που θελω,να διαβασω φουλ τις πρωτες 2 βδομαδες και να χαλαρωσω τελευταια?ή να μη διαβασω φουλ αλλα σταθερα για οσο εμεινε?

Σταθερά καλύτερα. Δηλαδή βρες τον αριθμό ωρών που ναι μεν διαβάζεις αρκετά αλλά δεν νιώθεις μπουχτισμένος και κουρασμένος.

χμμ καταλαβα! ευχαριστω πολυ μαν! θα προσπαθησω μεστο σ/κ να κατσω να φτιαξω ενα αναλυτικο προγραμμα για μεχρι το τελος και ελπιζω να με βοηθησει!

Παντως μη παιρνετε και τις συμβουλες τοις μετρητοις. Δεν το λεω προφανως για σενα Hope, αλλα γενικα. Δλδ αν σου πω pap τι εκανα εγω τις 3 τελευταιες βδομαδες, θα γελας και θα μου λες μας δουλευει αυτος. Και εγραψα και πολυ καλο βαθμο…
Οποτε οπως τη βρισκει ο καθενας και καταλαβαινει οτι αυτο ειναι καλυτερο για τον ιδιο :wink:

Το καλυτερο διάβασμα το κάνεις στο αναγνωστηριο του ΑΠΘ! Τελος!

α τοτε θα σε εχω δει μαλακα παω πολυ συχνα.

γιατι να διαβασει κανεις σε βιβλιοθηκη αν εχει παντα το ελευθερο να διαβαζει στο χωρο του?

Το έχω ακούσει και εγώ από κάποιους, ότι δε μπορούν (και καλά) με τίποτα να συγκεντρωθούν και να αποδώσουν…στον χώρο τους, και θέλουν να φεύγουν… Εγώ, προσωπικά, ποτέ μου δεν τη ‘νόησα’ αυτήν την λογική, πάντα ήμουν το άλλο άκρο…!

γιατι εκει δεν εχει ιντερνετ,τελεοραση κτλ.:stuck_out_tongue:
βεβαια και εγω δεν μπορω να διαβασω σε αναγνωστηριο και γενικα δεν μπορω να διαβασω με αλλα ατομα στον ιδιο χωρο.ασε που ανα πας καμια βιβλιοθηκη θα πετυχεις και κανα γκομενακι και αντε να μην αποσπαστεις μετα:lol:

Τεράστια αλήθεια

Btw μια και συζητήθηκε στις προηγούμενες σελίδες, την χρονιά που έδινα πανελλήνιες μου φαίνεται έκανα μόνο μία απουσία όταν συμφωνήσαμε να την κοπανήσουμε όλοι την ώρα των αρχαίων … απλά δεν ήθελα να κάνω απουσίες, δεν ξέρω γιατί

Προφανώς δεν επηρέασε το πόσο καλά έγραψα αυτό

Ακριβώς αυτό! Πολλοί φίλοι μου προτιμούσαν αναγνωστήρια κλπ, εγώ πάλι δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ με τίποτα. 1000 φορές στο σπίτι!

Και στα αναγνωστήρια μπορούν να υπάρξουν ένα σωρό αποσπάσεις…

[SPOILER]σκηνικό σε παν/κο αναγνωστήριο στο κέντρο που ακόμα θυμάμαι:
Πήρα κάτι βιβλία να τους ρίξω μια ματιά, τίγκα το αναγνωστήριο σε κόσμο, κάθομαι στη μόνη ελεύθερη θέση κάπου… δίπλα μου καθόταν ένας συμπαθητικός γεράκος, 80-85… μην πω και παραπάνω. Σε κάποια φάση μου ζητάει βοήθεια… να του διαβάσω κάτι μαθηματικές σχέσεις (ο άνθρωπος διάβαζε μαθηματική ανάλυση ή κάτι τέτοιο, από ένα αρχαίο βιβλίο σε καθαρεύουσα) επειδή δεν έβλεπε καλά… και έτσι εγώ του τα διάβαζα και αυτός τα έγραφε σε ένα τετράδιο :lol:[/SPOILER]

Λιγο να σοβαρευτω θελω απο αυριο μεχρι τελος γιατι αυτη τη βδομαδα επεσε πολυ ξεκουραση