χεχ, τα τελευταία 10 χρόνια ποτέ δεν έχω καταφέρει να διαβάσω αποτελεσματικά στο χώρο μου!
Το ρόκιν, ας πούμε, είναι ένας λόγος (Υπάρχουν και πολλοί άλλοι). Όσο περισσότερο διάβασμα έχω πάντως, τόσο περισσότερο συνεισφέρω στα μουσικά του φόρουμ :lol: Οπότε αναγνωστήρια ή καφετέριες. Στις πανελλήνιες είχα σοβαρό πρόβλημα, ευτυχώς δεν υπήρχε η ιδέα του wireless και του λάπτοπ, αλλά πάλι, διάβαζα 1-4 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες υπήρχαν υπερβολικά πολλοί αντιπερισπασμοί.
+1
Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκεντρωθώ σπίτι για το παραμικρό από τη στιγμή που τελείωσαν οι πανελλήνιες.
παπαρδελα και εγω το ιδιο φιλε … ειπα να χαλαρωσω λιγες μερες μετα τα διαγωνισματα το πασχα και απο αυριο σε φουλ ρυθμους…
Παιδιά κοιτάχτε, μεθαύριο μπαίνει ο Μάιος. Συζητήσεις για διαγωνίσματα και μαθήματα και ύλες πραγματικά είναι άσκοπη. Απλά κάντε τον εαυτό σας να αισθανθεί όσο πιο άνετα γίνεται και διαβάζετε ασταμάτητα. Το καλύτερο με αυτό τον καιρό είναι να αράξετε με τα βιβλία στο μπαλκόνι ή σε καμιά αυλή, με φραπεδιά ακόμα καλύτερα. Γενικά από τις τελευταίες μέρες πριν τις πανελλήνιες κι έπειτα ξεκινάει μια περίοδος αποπνικτική αλλά κατά κάποιο τρόπο και απολαυστική, πιθανότατα τις περισσότερες στιγμές από διάβασμα, εξετάσεις και τα ενδιάμεσα θα τις θυμάστε για όλα τα επόμενα χρόνια, οπότε απορροφήστε τα πάντα. No regrets.
τουρουρουτουυυυυυυυυυυυυυυυυυ τουρουρουυυυυυυτουτουυυυυυυ
τουρουρουυυυυυτουυυυυυυυυυ τουυρουυυυρουυυυυτουυυυτουυυυυυ
τουρουρουτουυυυυυυυυυυυυυυυυυ τουρουρουυυυυυυτουτουυυυυυυτουτουυυ
τουρουρουυυυυυτουυυυυυυυυυ τουυρουυυυρουυυυυτουυυυτουυυυυυτουυυυτουυυ
τουρουρου τουρουρουτουτουτουτουτουυυυυυ τουυυυυυυυυ
τουρουρουρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Μην άγχεστε ρε αδέλφια! Ακούστε Manowar οπως ειπε ενας συμφορουμιτης, να ανέβει η διάθεση και να πάμε φορτσάτοι να γράψουμε καλα! Αγχος και πιέσεις δεν ανηκουν εδω πέρα! Αράξτε, ξεσκιστείτε στο διάβασμα και γράψτε καλα για ΕΣΑΣ! Αυτο μετράει!
Δε θα μπορουσα να συμφωνω παραπανω…Και για να επιβεβαιωθουν τα λεγομενα μου,χθες βραδυ διαβαζα ολο το 3ο κεφαλαιο Βιολογιας και μετα επρεπε να κανω επαναληψη ιστορια Προσφυγικο-Κρητικο.Και εκει που ειχα απελπιστει στις 2 τελευταιες σελιδες Βιολογια και ειχα πεσει πανω στο γραφειο με τη μουρη…Ξαφνικα… HE CALLS MY NAAAAAAAME! AND WAAAAVES ME OOOOOOON! Και τσαααακ! Μαζι με ενα DEFENDER στα καπακια κερδισα αλλες 4 ωρες γονιμο διαβασμα! Για παντα πιστη στους μπρατσαραδες με τα λεδερ σωβρακακια συντροφοι και δε σας σκιαζει τιποτα
Εγω που η διαθεση μου ανεβαινει με Muse… να θεωρω τον εαυτο μου φλωρακι η απλα διαφορετικο?
Mαλακες μονο εγω εχω αγχωθει ΚΑΡΓΑ??? (Και ας εχω διαβασει σα τρελος) Πειτε τιποτα μπας και σπασει λιγο το κλιμα!!
Εγω ακόμα δεν έχω αγχωθει τοσο πολύ, εκτος απο τα μαθηματικά που άρχισα να πετάω στυλό και βιβλία επειδη δεν έβγαζ άκρη! Αυτη την στιγμη πιο πολύ η ψυχολογιά παίζει ρόλο! ¨οσο καλα διαβασμενοι και αν είμαστε αμα πάμε αγχωμενοι θα γράψουμε σκατα οπότε ΧΑΛΛΛΛΛΛΑΡΑ!
Θετικες σκεψεις: Αυξανονται οι εισακτεοι… με αποτελεσμα να εχουν μια πτωση οι βασεις… εαν βαλουν παρομοια θεματα με περυσι ποσο θα πεσουν πια? Ιατρικη με 17.500? Οποτε για να μην γινει κατι τετοιο… και για να μην γινει η φασαρια οι περσυνη… βαζουν ευκολοτερα θεματα απο οτι περυσι… Ειμαι αρκετα αισιοδοξος ε?
γω δε ξερω δεν εχω αγχος πλεον.ειχα στην αρχη και στη περιοδο των χριστουγεννων.τωρα νομιζω πως δεν υπαρχει λογος,ειναι κριμα ρε μαγκες για το αγχος να κολλησουμε πουθενα…εαν διαβασαμε νομιζω ολη τη χρονια δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε τιποτε…private_joker.μαν δοκιμασε οσο δε διαβαζεις να ασχολεισαι με κατι διαφορετικο.μη συζητας για μαθηματα και ιστοριες.ακου μουσικη η βγες με καμια/κανα γκομενα/φιλο.μενα με βοηθαει!
Κοιτα,ολοι οι κολλητοι ηταν 3η λυκειου οποτε τωρα εχουν φυγει.Ασε που πλεον δεν υπαρχει χρονος για βολτες,γτ διαβαζω συνεχως,οποτε διασκεδαση = βολτα στο κομπιουτερ. (Για γκομενα δε συζηταω εχοντας παρει 15 κιλα,ασε που τρωνε χρονο κ ας μυριζουν ομορφα :lol: ). Οποτε με μουσικουλα τι βγαζω κ ο,τι λεμε εδω,αλλα σε καποιες φασεις θωλωνω τοσο που δεν με πιανει τιποτα και ειμαι σα νεκροζωντανος…
Για τους 3τεκνους/πολυτεκνους/κτλ:
Επειδη εμενα το σχολειο μου δε με ενημερωσε ποτε… αν ανηκετε σε καποια απο τις ειδικες κατηγοριες δειτε αυτο : http://www.panelladikes.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1509&Itemid=2
ΠΑΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ! ΕΛΥΣΑ 3ο ΘΕΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!
ΘΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΩ ΣΤΟΝ ODIN ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΨΩ!
:papas::papas::papas::papas:
follow the force young Jedis
Γαμω τα συμπαντα το κερατο μου μεσα.
Ποσα γαμωσταυριδια απο χθες ουτε εγω δεν ξερω…
Οχι δειτε φαση…Για σημερα στις 8.30 το πρωι ειχα επαναληψη ολη την ιστορια. Απο Τριτη βραδακι. Δηλαδη, ειχα Τριτη βραδυ διαβασμα, χθες ολη μερα και αααντε σημερα το πρωι. Για αυτο και ακυρωσα Βιολογια χθες και την εβαλα σημερα.
Ε πρωτον υπολογιστε οτι καθε τελη Απριλη μα ειδικα αρχες Μαη, με πιανει τετοια γαμωαλλεργια που δεν μπορεις να κανεις τιποτα. 1 ωρα εχεις φαγουρα στα ματια και νιωθεις λες και εχουν πρηστει και ειναι πενταπλασια, μετα εχεις μπουκωμα/καταρροη στη μυτη, μετα ματωνει η μυτη και μεσα σε ολα αυτα πρεπει και να διαβασεις.
Ε που λετε, Τριτη βραδυ, δεν επαιζε, πραγματικα, δεν μπορουσα να αναπνευσω σε φαση. Εκατσα λιγο, νωρις για υπνο. Χθες εκλεισε 6-7 ωρες διαβασμα ιστορια, αλλα μου εμεναν πραγματα. Χωμα το βραδυ. Πεφτω για υπνο 12, κοιμαμαι 1, σηκωνομαι 3.45. Παραδοξως ειχα ορεξη, ΑΛΛΑ αλλεργια strikes back και ξοδεψα μισο πακετο χαρτομαντιλα + οτι τα ματια μου ετσουζαν/δακρυζαν απιστευτα. Ε νταξ, και μετα δεν προλαβαινα, οποτε προσπαθουσα να βρω δικαιολογια. Αυπνος, με αλλεργια, χωμα. Ολα σκατα.
Και τελικα, δεν ερχεται 8.30, την πηρα πριν ενα τεταρτο τηλ και εμαθα οτι θα ερθει 10, της ειπα οτι δεν προλαβαινω γιατι εχω βιολογια σημερα και λατινικα αυριο και τα ακουσα κιολας επειδη δεν προλαβα να βγαλω ολη την υλη και υποχρεωνομαι να τελειωσω ιστορια μεχρι της 7 σημερα (δεν ξερω πως) και Βιολογια θα βαλω οποτε με φωτισει ο θεος. Και, ναι, φυσικα φταιω εγω γιατι ολα εγω τα γαμαω. Ε γαμω το κεφαλι σας.
Ενα πρωινο τωρα, λιγη μουσικη καταλληλη για ξεσπασμα, και διαβασμα λοιπον. Time attack βασικα, τι διαβασμα.
young jedi = padawan
nai .
καλη τυχη σε οσα παιδια δινουν πανελληνιες,μια συμβουλη εχω να σας δωσω
ειτε σας κατσουν ειτε δε σας κατσουν τα θεματα,ειτε γραψετε καλα η οχι,να ξερετε οτι την προσπαθεια σας την κανατε και ολα τα αλλα περνανε σε δευτερη μοιρα…1000 μορια διαφορα δε θα κανουν τη διαφορα στη ζωη σας και υπαρχουν αρκετες αξιολογες σχολες εκει εξω για οποιον πραγματικα θελει να παει μπροστα…οπως και αρκετες σχολες βεβαια για οποιον θελει να λουφαρει(και σε ωραιες πολεις!:D)