και εννοειται η δευτερη ευκαιρια δεν ειναι κατι χαζοπαραλογοηλιθιομαλακια
εαν θελετε πολυ μια σχολη αξιζει να ξαναδωσετε και 2 φορες.
και εννοειται η δευτερη ευκαιρια δεν ειναι κατι χαζοπαραλογοηλιθιομαλακια
εαν θελετε πολυ μια σχολη αξιζει να ξαναδωσετε και 2 φορες.
Τι νταλκα τραβαγε και αυτη η Πολυδουρη…
[SPOILER] ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ.Απλα αξιοθρηνητος.[/SPOILER]
[SPOILER]
[/SPOILER]
κωστή, στο μπούτσο σου ο,τι κι αν συμβεί τώρα. ο,τι εγινε έγινε. χρόνος για μπινελίκια από καθηγητές δεν υπάρχει. όσο σε αγχώνουν, τόσο χειρότερα. καλύτερα να προλάβεις λιγότερα και να τα γράψεις όλα όσα ξέρεις, παρά να τα ξέρεις όλα και να χάσεις τα μισά λόγω άγχους και χαμηλής ψυχολογίας.
Μιλάει και το νουμπίδι.
radical an eisai vivliothiki arxise na stelneis erwtika vibes gia na se anagnwrisw.
ελα ρε ο Παυλόπουλος παλεύετε η Πολυδουρη είναι #-o …τοσο μελό πια?
Oυτε καν ρε. Ο Παυλοπουλος ειναι ο,τι πιο απαραδεκτο εχει υπαρξει ποτε.87 χρονια χαραμισμενο οξυγονο. Ειναι ενας απαραδεκτος ποιητης,Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ…Δεν υπαρχει ρε αυτος,τον βρηκαν οι φιλολογοι,τιποτα μαγκουφηδες και γεροντοκορες που ξεσκονιζουν υπερκουλτουριες και χαιρονται!! Η αναλυση στο “εργο” του ειναι για γελια ως νοημα,ενω οι δηλωσεις του…Ασε…Δε μπορουμε ποτε να καταλαβουμε τι ειναι η ποιηση και ποιο εινα το αληθινο ειναι της… ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΞΕΜΟΝΑΧΙΑΣΜΕΝΕ ΛΟΥΖΕΡ!
έχεις δίκιο δεν λέω (μην ξεχνάς ασχολούμαστε με ποιήματα σχετικά με την ποίηση τουλάχιστον ειναι άμεσα συνδεδεμένο με την ποίηση ) … οτι θεμα βγάζει το μαθαίνεις παπαγαλία και καθάρισες .
η Πολυδούρη καταντάει αφάνταστα βαρετή . Προσωπικά δν βρίσκω κανένα νόημα στο ποίημα της , υπάρχουν και άλλα ερωτικά ποιήματα ,πολυ καλύτερα.
αυτο το" η ποίηση τησ απευθύνετε στο εσυ και στον καθένα μασ" …#-o
Μακαρι να πεσει Παυλοπουλος ρε, το εχω αγαπησει το ποιημα!
ψηφίζω Καβάφη για εμενα το πιο “μαζεμένο” ποίημα
[COLOR=“Red”][/COLOR]Kαβαφης ή Αναγνωστακης γιατι ειναι οι πιο κατανοητοι.Χωρις αμπστρακτ μαλακιες κτλ… Συν το οτι ο Αναγνωστακης ειναι TRUE METAL γιατι το εγραψε μεσα στη φυλακη (και οχι σαν την αδερφη τον Εγγονοπουλο απ το καναπεδακι του).
[SPOILER]Καταλαβαινω το δραμα της,αλλα η Πολυδουρη ηθελε ΠΟΥΤΣΟ[/SPOILER]
[SPOILER]Αποσπασμα απο συνεντευξη Παυλοπουλου “- Απο νεος πιστευατε πως αυτο που γραφατε ηταν αξιολογο?” “- Οταν εσεις κοιμοσασταν τη νυχτα ωραια αγρυπνουσα.Οταν οι αλλοι κοιμονται στο κρεβατακι τους, ή κανουν τη ζωη τους, οι ποιητες χτυπιονται να εκφρασουν κατι που υπαρχει μεσα τους και αφορα ολους μας.” ΕΞΑΓΝΙΣΜΟ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ [/SPOILER]
[SPOILER]ΜΑΝΟWAR[COLOR=“Red”][I][FONT=“Arial Black”][/FONT][/I][/COLOR][/SPOILER]
βρεθηκε στα χερια μου χθες μια εφημεριδα ΒΗΜΑ που λεει σχετικα με τους εισακτεους φετος.και εχει σε ενα πινακα τον αριθμο των θεσεων που θα δωσουν οι σχολες .ισχυουν αυτα η προβλεψεις ειναι?
κάττω απο τον πίνακα πρέπει να έχει μια πηγή που να αναφερει που βρήκε τα στοιχεια! Αν τα στοιχεια ειναι του υπουργείου τότε μάλλον ισχυει ότι γραφει, αλλιως ειναι απλα προβλέψεις!
παντως θα παρουνε λεει περισσοτερα ατομα φετος + το οτι δινουν λιγοτερα ατομα πανελληνιες σε σχεση με προηγουμενες χρονιες.
Εγώ εν τω μεταξύ σαν καλό παιδί της τεχνολογικής, είδα “Παυλόπουλος” και νόμιζα ότι μιλάγανε για τον Προκόπη … :lol:
Επίσημο είναι :http://www.minedu.gov.gr/grafeio-typou/anakoinoseis-typoy/10-05-12-anakoinosi-arithmoy-eisakteon-stin-anotati-ekpaideysi-gia-to-akadimaiko-etos-2012-2013.html
Ουσιαστικά,έχει αυξηθεί ο αριθμός εισακτέων με τις ειδικές κατηγορίες,ενώ αυτός με τη γενική σειρά είναι μειωμένος.
Ελπίζω να ΜΗΝ πέσει Παυλόπουλος…μαζί με Κρητικό(πάλι καλά που έπεσε πέρυσι:p) μου φαίνονται τα πιο δύσκολα ποιήματα της ύλης…
Προσωπικά, θέλω ‘‘Το αμάρτημα της μητρός μου’’ ή ‘‘Στον Νικο Ε…1949’’.
Θανατος στον Παυλοπουλο.Αγαπη σε Βιζυηνουλη και Αναγνωστακη.
δυστυχώς φιλε το οτι έπεσε πέρσι Κρητικός δεν λεει τίποτα . Μπορεί μια χαρά να σου βάλλει το επόμενο κομματι …θα δουμε…
Πάντως αν ξαναπέσει Κρητικός από κει που ήταν στην ύλη χρόνια και δεν έπεφτε ποτέ μέχρι πέρσι, είναι για να κοπανάς τον κεφάλι σου στον τοίχο! Αν και από μια άποψη είναι “εύκολος”, επειδή αντιμετωπίζεται ως “δύσκολος” και έχει υπεραναλυθεί από σχολείο και φροντιστήριο και κατ’ επέκταση, αν και έχεις πολλά να διαβάσεις είναι μετρημένα κουκιά. Σε άλλα ίσως χρειαστεί να αυτοσχεδιάσεις, κάτι που γενικώς θα ήταν παραγωγικό και καλό… αλλά μιλάμε για πανελλήνιες. Παπαγαλία και λίγα περιθώρια υποκειμενικής κριτικής. Όσο πιο συγκεκριμένα ερωτήματα=αντικειμενικές απαντήσεις, τόσο πιο ασφαλής ο βαθμός.
Σε όσους δίνους πανελλήνιες εύχομαι καλή τύχη , ψυχραιμία και όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος…:)Ό,τι και να γίνει η ζωή δεν τελειώνει στις πανελλήνιες…8)