Γενικα, στην Λογοτεχνια μην ακουω φλωριες, ή Παυλοπουλος ή Παπαδιαμαντης να πεσει :Ρ Εναλλακτικα Κρητικος ή Ιωαννου (οποιο απο τα δυο).
Κατι Βιζυηνοι, Καβαφηδες κτλ, ευχαριστω δεν θα παρω.
Γενικα, στην Λογοτεχνια μην ακουω φλωριες, ή Παυλοπουλος ή Παπαδιαμαντης να πεσει :Ρ Εναλλακτικα Κρητικος ή Ιωαννου (οποιο απο τα δυο).
Κατι Βιζυηνοι, Καβαφηδες κτλ, ευχαριστω δεν θα παρω.
Γιατι οπως θα χεις παρατηρησει και απο το επιμετρο ο Ιωαννου ειναι αρκετα ευκολος στις τεχνικες που χρησιμοποιει ΙΩΑΝΝΟΥ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ = ΘΑΝΑΤΟΣ
Καλη επιτυχια σε ολες και ολους τη Δευτερα!! Αφιερωμενο!
Καταραμένα μαθηματικά γενικής
Τουλάχιστον έχει NBA παράλληλα
Ρε πατριωτες βοηθηστε λιγο γιατι κονευουν να με πιασουν τα κλαματα απ τα νευρα (Παρολο που ειμαι βερος αντρας και ακουω Manowar και Pantera και ετσι). Επειδη δινω ειδικο μαθημα Αγγλικα και κανονικα ειναι 16 ιουνιου,μου ειπαν οτι λογω εκλογων (17 ιουνιου) θα μετακινηθουν και υπαρχει περιπτωση να συμπεσει με Machine Head/Ozzy κλπ 1η Ιουλιου!! :x Ισχυει??? Πειτε παρακαλω αν ξερετε κατι…
Και εγω δινω Αγγλικα, αλλα δεν νομιζω να παει ΤΟΣΟ μετα. Του πουστη δηλαδη! Θελω την ηρεμια μου πια, νισαφι.
Οσον αφορα την συναυλια, αραξε ρε! Πρωι δινουμε, γραφεις και πας Μαλακασσα, δεν τρεχει. Εκτος αν δεν εισαι Αθηναιος και σου γαμαει εντελως το προγραμμα.
Τεσπα, οψομεθα.
Συριανος ειμαι αδερφε…Και επισης δινουμε απογευμα [-X Οτι ειναι αυτο το κρατος ειναι και οι εξετασεις του… Και εγω οταν τ ακουσα ειπα επακριβως θελω την ησυχια μου πια…Μακαρι να μη το τραβηξουν τοσο
Η Ελλάδα αναμφισβήτητα είναι ανοργάνωτη και όλα λειτουργούν στο “περίπου” (τώρα πια κάποια δε λειτουργούν και καθόλου:() αλλά οι εκλογές είναι αστάθμητος παράγοντας…Λογικά τις επόμενες 2-3 μέρες το Υπουργείο Παιδείας θα ανακοινώσει τις νέες ημερομηνίες…Υπομονή μέχρι τότε και καλή τύχη
σε περίπτωση που οι εκλογές επηρεάζουν τα ειδικά μαθήματα μπορεί να αλλάξει η ημερομηνία για όλα? γιατί και εγώ δίνω ειδικό μάθημα γερμανικά αλλά είναι 22 Ιουνίου :-k???
Τι το δυσκολο εχουν τα Μαθ.Γεν που σε πειρε ολο το βραδυ να διαβασεις? :S
Τίποτα δύσκολο, τα λέω καταραμένα γιατί όλη τη χρονιά τα σνόμπαρα και έλεγα “ντάξει τα ξέρω, τα ξέρω” και τώρα έκατσα να κάνω επανάληψη( τα άφησα για το τέλος, τέλεια επιλογή) και κατάλαβα πως δεν ένιωθα.
Βράδυ διαβάζω ούτως ή άλλως, τώρα απλά έτυχε να διαβάζω το συγκεκριμένο μάθημα.
Ένιωσα όμως
Για να πάρουμε λίγο κουράγιοοοο!
ΓΑΜΩΤΟΟΟΟ!
Αν μεταφερθουν οι ενδοσχολικες, πέφτουν πάνω σε Skynyrd και Manowar στο Μιλάνο!
Δεν θα πάω ρε…Προτιμώ Skynyrd και Μanowar, και ας περάσω με 10! Αληθεια, ξέρει κανεις αν μπορω να δηλωσω ασθενεια για τις ενδοσχολικές;
γιατι να αλλαξουνε οι ενδοσχολικες?
Καλή επιτυχία παιδιά!!! Να μπείτε μέσα με τσαμπουκά και γενικώς, μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας επηρεάσει εκείνες τις μέρες!!! Να θυμάστε διαρκώς ότι αυτό το κάνετε πρώτα πρώτα για τους εαυτούς σας και όχι για να αποδείξετε στους άλλους ότι μπορείτε ούτε επειδή πρέπει/επιβάλλεται από κανέναν. Έεεετσι να το αντιμετωπίσετε και να θυμάστε ότι μία επιτυχία/αποτυχία δε σημαίνει κάτι, κανείς δεν γνωρίζει “το μετά”. Δώστε για σας, βάλτε τα δυνατά σας για σας, όλα τα “άλλα” περνούν σε δεύτερη μοίρα!!! Φιλάκια πολλά αγάπες!!!
Πω τώρα με άγχωσες περισσότερο
Ζουζούνι, θετική ενέργεια!!! Δε θέλω να αγχώσω κανέναν -δεν πιστεύω να με “δουλεύεις” αλήτη?? Σιγά, τράβα για την κάβλα σου και να δεις ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!!! Ελπίζω τώρα να σε έκανα να αισθανθείς καλύτερα!!!
Εγω οταν εδινα πανελληνιες δεν ημουν καθολου αγχώμενος μεχρι που μας πηγαν με το σχολειο σε μια ημεριδα για το αγχος.
[SPOILER]σε δουλεύω μωρέ. να’σαι καλά πάντως[/SPOILER]
Ευχαριστώωωωωω ε !!!
Και εσύ ό,τι καλύτερο !!!