προς τα παιδια που πανε στο αναγνωστηριο του απθ και την μπαιζουν.
[SPOILER]ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.[/SPOILER]
ευχαριστω.
προς τα παιδια που πανε στο αναγνωστηριο του απθ και την μπαιζουν.
[SPOILER]ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.[/SPOILER]
ευχαριστω.
Πόσο δίκιο! Αφορμή ψάχνουμε για να κατεβουμε για καφε και για τάβλι! Προσωπικά πάνω απο 2ωρο χωρις ενα διαλειματάκι δεν μπορω!
Παμε με ψυχραιμια, συγκεντρωση και ηρεμια. Εχουμε κανει την προσπαθεια μας, θα το παλεψουμε ως τελους, ε και στην τελικη δεν χαθηκε και η ζωη μας.
Καλη επιτυχια παιδες να εχουμε και σε 2 βδομαδες θελω χαμογελα ε 8)
Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά!!!
Α!Και η ζωή δεν τελειώνει με τις πανελλήνιες…
αντε καλες επιτυχιες!
Αυτο ακριβως.Μας πηδηξαν ενα χρονο απο τη ζωη μας,θα παμε αυριο να τους πηδηξουμε εμεις! Ο,τι καλυτερο μπορουμε μαγκες! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΓΟΥΟΡΑΔΕΣ ΩΡΕ??? ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Καλή επιτυχία κι από μένα, παίδες! Αύριο θα διαπιστώσετε αυτό που ξενέρωσε (ευχάριστα) καθέναν από εμάς, όταν βρέθηκε σε αυτή τη θέση να δίνει επιτέλους πανελλήνιες: ότι επί τουλάχιστον μισό καλοκαίρι και ένα χρόνο μας αγχώνουν για μια διαδικασία που είναι υπερεκτιμημένη! Δεν είναι δύσκολα, τα θέματα θα τα έχετε στάνταρ προσεγγίσει σε σχολείο και φροντιστήριο, οπότε απόψε κοιμηθείτε νωρίς για να έχετε καθαρό μυαλό και θα πάτε μια χαρά!
ψυχραιμια αυριο παιδες…τη προσπαθεια μας τη καναμε.το αγχος ειναι για τους αδυναμους.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ
Και μην ξεχνάτε να γράφετε με όσο μεγαλύτερη μετροπάθεια γίνετε!
Δεν ξέρουμε σε τι ανέραστο, κομπλεξικό και προκατειλημμένο βαθμολογητη θα πέσει το γραπτό μας!
Χειρότεροι ακόμα,είναι οι βαθμολογητές που έχουν έλειψη γνώσεων.
Χαλαρά ρε σεις… καλή επιτυχία σε όλους μας.
Το ότι δεν έχω τόσο άγχος ίσως είναι καλό, ίσως όχι. θα φανεί.
Καλή επιτυχία σε όλους σας! Υπομονή, κουράγιο, δυναμη και τύχη σας εύχομαι!
Kαλή επιτυχία παιδιά. Λίγο άγχος καλό είναι να υπάρχει είναι δημιουργικό
Αύριο που γράφατε έκθεση μην ακούτε τις μαλακίες του καθενός όταν βγείτε από την αίθουσα όπως τις παρακάτω:
-Και έβαλες αυτό το ούμπερ ψαγμένο που μου το είχαν πει ότι κολλάει σε όλες τις εκθέσεις;
-Μα καλά δεν έγραψες αυτό;
-Ρε με αυτά που μου λες έχεις βγει εκτός θέματος.
Είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα η έκθεση και θα αγχωθείτε χωρίς λόγο.
Μόλις βγω από το σχολείο, ακουστικά και καμιά κουβέντα σε κανέναν. Μια χαρά ήρεμος είμαι μέχρι τώρα, δεν θέλω να το γαμήσω σε αυτό το κρίσιμο σημείο
καλή μας επιτυχία !!!παμε γερά με όσον το δυνατόν λιγότερο άγχος
Παμε δυνατα μαγκες! :bounce:
καλη τυχη παιδακια
μισος μηνας ακομα και μετα θα χετε 4 μηνες ξυσιμο, ωραιες εποχες ρε πστη μου
θα κοπειτε.
let the game begin.