Πανελληνιες

Μόνο; Εγώ ακόμα ξύνομαι.

Ισχύει παίδες, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ πριν και μετά την εξέταση για το μάθημα. Και εννοείται όχι βιβλία και περάσματα της τελευταίας στιγμής στην τάξη. Κι άμα δείτε συζήτηση για θέματα, σημεία και ύλες το πρωί απομακρύνεστε με τη μία.

Κατά τ’ άλλα ούτε τσαμπουκάς ούτε τίποτα, μόνο ηρεμία και γαλήνη. Μην ξεχνάτε ότι είναι η τελευταία φορά που συναντάτε κάθε μάθημα.

Καλή επιτυχία το λοιπόν!

Δεν υπαρχει αγχος ρε! Το’χουμε σε λεω!!

[SPOILER]ενταξει τρεμω.[/SPOILER]

Δημιουργικό άγχος μόνο και μην κολλάτε πουθενά.
Ότι είπαν και τα παιδιά από πάνω.

Εγώ σε κάθε μάθημα ξεκινούσα και έλεγα δήθεν ανέκδοτα μέσα στην τάξη ενώ περιμέναμε τα θέματα-από ένα σημείο και μετά ήθελαν και οι επιτηρητές να τους λέω-.:p8)

Καλή τύχη μάγκες

COME AT ME BRAH

MONO AYTO.

ΤΕΧΝΗ!
Το κείμενο ηταν δύσκολο και συνεπως η περίληψη! Τα υπόλοιπα παλευόντουσαν!

ONE DOWN, FIVE TO GO!

Αρκετα δυσκολο δοκιμιο… Χαθηκε να βαλουν να διακρινουμε τα χαρακτηριστικά του?

Σε γενικες γραμμες παντως καλα τα πηγαμε… :slight_smile:

Α, και οπως ειπαν πολλοι πριν… μολις παρεις τα θεματα… δεν ειναι κατι περισσοτερο απο τις ενδοσχολικες εξετασεις…

Παμε Μαθηματικα Γενικης να σκισουμε τωρα! Καλη συνεχεια σε ολους!

10 κ μιση το βραδυ σκεψη “Βαριεμαι…αλλα δε διαβαζω το σχεδιαγραμμα στην Τεχνη??” ΜΠΟΥΓΙΑΑΑ ΜΠΙΤΣ!!! :bounce::D:D

(Και ναι,η Αρβελερ ηταν για πολλα σουτια)

για πάρα πολλά όμως !!! το δυσκολο ηταν πολύ δυσνόητο η μου φαινεται? :?

ΟΚ μέχρι στιγμής, τώρα άρχιζει το γλέντι

Καλα πηγε σημερα, δεν εγραψα το γαμηδι το επικοινωνιακο πλαισιο. Αλλα καλα, θαρρω.

Οπως ειπε και ο ιγκνο, τωρα αρχιζει το καλο.

Kαλα ρε παιχτη δεν εχασες και πολυ! Παντως λογοτεχνια να περιμενουμε τρελο σαλαμι…

γιατι ρε?

Ε βλεπω εισηγηση, ημεριδα, στην αρχη πηγα να το γραψω, μετα για καποιο λογο μου φαινοταν λαθος και τελικα δεν το εγραψα. Τι να πεις.

ΟΚ, έχω πάρει 8. πρώτη φορά στην ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΚΩΛΟΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙΙ ΤΗΝ ΠΑΓΝΑΙΓΑΚΙΑ ΓΑΜΩ. ΑΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΛΟ Δ
ΑΣΟΙΒΝΑΣ
ασχασ

Γιατι ρε,τι εγινε!!!

απλά δεν έγραψα ομιλία. δεν πρόσεξα το ημερίδα, και έχω χάσει όλη την έκθεση. έτσι απλά. ποτέ ξανά δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο ρε μαλάκες ποτέ. άντε τώρα να έχεις να γράψει έτσι στην έκθεση. να δω με τι γαμημένη ψυχολογία θα γράψω τα επόμενα. 95άρηδες σας έρχομαι

και το αστείο είναι πως νόμζα ότι έγραψα καλά.

Κατσε γιατι με μπερδεψες…Επρεπε να γραψεις κανονικη εκθεση, απλα να βαλεις και ενα “Κυριες και κυριοι” στην αρχη. Τι λαθος εκανες?