Πανελληνιες

Το ύφος και όλα αυτά ήταν σαν γαμημένο άρθρο. Παίζει να έβαλα και τίτλο τώρα μέσα στα νεύρα μου δεν θυμάμαι κιολας.

ειναι δυνατον γαμω την τυχη μου; ειναι δυνατον τετοιο λαθος; ΠΟΤΕ δεν το εχω ξανακανει, ΠΟΤΕ γαμω. τοσες εκθεσεις φετος, ΠΟΤΕ. και το εκανα ΤΩΡΑ. νταξει απλα δεν υπαρχει καμια ψυχολογια για τα επομενα, ξεροντας οτι εχεις γραψει ποσο; 5; 8; στην εκθεση.

πρέπει να βάλεις στοιχειά να φαίνεται σαν ομιλία . π.χ Κυρίες και Κύριοι , ερωτήσεις στο κοινό,α πληθυντικό πρόσωπο και τετοια

κρίμα ρε φιλε. Γενικα ηταν πολυ μαλακια το θεμα.
καλή τύχη στα επόμενα

μην τρελενεσαι ρε

και το 2006 που ειχα δωσει εγω, παλι ομιλια ητανε σε παιδια που εχουν πληγει απο φυσικη καταστροφη και δεν το χα δει
τελικα 15,2 πηρα

Ρε μην τρελαινεσαι… απο το επικοινωνιακο πλαισιο καπου 5 μορια θα σου κοψουνε… δεν παει ολη χαμενη… ειδικα αν ειχες καλες ιδεες και επιχειρηματα…

Ναι ρε,για ονομα…Δε χανεις ολη την εκθεση,απλα καποια μορια :slight_smile: νταξει ξερω δεν ειναι και γαμω τις παρηγοριες,αλλα τουλαχιστον θα πας με καλυτερη ψυχολογια στα επομενα

Ναι οκ, όταν βγήκα έλεγα ε, ντάξει, όπως γράφω πάντα, γύρω στο 75, λίγο πιο κάτω.
Ε ωραία τώρα από το πιο κάτω αν αφαιρέσεις και αυτό το γαμημένο παραπάει κάτω.

να’στε καλά πάντως. πραγματικά πάτος η ψυχολογία

Ignorant, κουράγιο ρε man, μην το σκέφτεσαι καθόλου και επικεντρώσου στα επόμενα που γράφεις. Δεν θα σου κόψουν πολύ αν έχεις βάλει ωραία επιχειρήματα και γενικά αν έχεις καταβάλει μια αξιοπρεπή προσπάθεια

Αν έχεις γράψει συγκροτημένα και με επιχειρήματα, ο οποιοσδήποτε εξεταστής θα σου κόψει 5 μονάδες για τη μορφή, τις οποίες μπορεί να τις έχεις κερδίσει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Γενικά αυτό παίζει πάντα με τις εξετάσεις, όταν κάνεις ένα αντικειμενικό λάθος ξέρεις ακριβώς πόσα έχεις χάσει και σε πιάνει πανικός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πόσα μπορεί να έχεις κερδίσει με τη συνολική εικόνα που καμιά φορά υπερκαλύπτει το λάθος.

Όταν έδινα είχα ξεκινήσει με πανωλεθρία (ένα ωραιότατο 8αράκι) σε μάθημα ειδικής βαρύτητας που διάβαζα αρκετό καιρό πιο πριν εις βάρος των υπόλοιπων, αλλά πήρα ανέλπιστα καλούς βαθμούς σε άλλα. Οπότε μη σε παίρνει από κάτω και πας με ψυχολογία λούζερ στα υπόλοιπα. Σκέψου αν θέλεις του χρόνου να διαβάζεις ξανά για πανελλήνιες ή να πας roadburn και πράξε αναλόγως. \μ/

Πφ…ευχαριστώ ρε σεις, ηρέμησα λίγο.Η αρχική αντίδραση παραήταν τραβηγμένη, αλλά φαντάζομαι με καταλαβαίνετε, όλοι έχετε βρεθεί σε αυτή την θέση και ξέρετε πως είναι η ψυχολογία.

Θα κάνω ότι μπορώ

Μην σας πιάνει πανικός με τη Γλώσσα ειδικά…Συμβαίνουν πολλές φορές τρελά πράγματα σε αυτό το μάθημα…Συνεχίστε για τα υπόλοιπα μαθήματα χωρίς να το σκέφτεστε…:)Ηθικό ακμαίο και καλή τύχη…:!:

ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ.
Έγραφα με το χαμόγελο στα χείλη και πάμε για πάνω από 18, το ηθικό μου έχει ανέβει στο θεό λέμε. Ευχαριστώ το καμμένο μου μυαλό που με βοήθησε να καταλάβω πλήρως το κείμενο που ήταν παλουκάκι αλλα ωραίο.

Πίγκυ δεν θα σου κόψουν πολύ ρε, άντε 5 μόρια πάνω κάτω, μη φρικάρεις. Ένας συμμαθητής μου έβαλε όνομα στην αποφώνηση και του έκοψαν όλο το γραπτό λογικά.

Πάμε δυνατά παίδες!

Ακριβως ο,τι λεει η κοπελια.Αφου ειχα και χρονο για να ξυστω και να φτιαξω ουμπερ σχεδιαγραμμα!:lol: Παντως εγω ξαναλεω,αφου επεσε κατανοητο θεμα εκθεση φανταστειτε τι παριζα μας περιμενει στη λογοτεχνια (γκουχΙΩΑΝΝΟΥγκουχ).Τωρα για τον καημενο απο πανω… [-X Ε,ειναι βασικα αυτα…Κριμα την προσπαθεια

Ότι και να πεσει θα γράψουμε, σημασία δεν έχει τόσο πόσα ξέρεις αλλά πόσο σχετικα απαντάς στις ερωτήσεις και πως συνδυάζεις τις γνώσεις σου! ένα λιγότερο λοιπόν!

Για το επικοινωνιακό πλαίσιο δεν χάνεις πολλά, μαξ 5 μόρια πιστεύω. Γενικά μην σκαλώνετε με την έκθεση, εδώ εγώ είχα χάσει δύο ασκήσεις δηλαδή 10 μόρια, μου λέγανε όλοι (και εδώ:p) ότι ήμουν τελείως εκτός θέματος, έριχνα καντήλια κλπ και τελικά πήρα ένα αδιάφορο 16.6 :stuck_out_tongue:

Κι εγώ την είχα πατήσει πέρσι και είχα διαβάσει “εφημερίδα” αντί για “ημερίδα”. Δεν κόβουν πολύ, άραξε! :wink: Καλή τύχη με τα επόμενα!

Σχετικά με το όνομα στην αποφώνηση, το είχε κάνει και μια συμμαθήτριά μου πέρσι. Τηλεφώνησαν εγκαίρως από το σχολείο και το γραπτό της διορθώθηκε κανονικά. Αν μπορείτε κοιτάξτε το όσο είναι ακόμα νωρίς.

Μία συμβουλή θα έδινα. Μη χάνετε το χρόνο σας για να υπολογίσετε ακριβώς τα μόρια για την έκθεση (αυτό δημιουργεί περισσότερο άγχος και ανασφάλεια) γιατί ούτε και οι ίδιοι οι εξεταστές βλέπουν την κάθε λεπτομέρεια (εκτός πια και αν τύχεις στην περίπτωση) ειδικά όταν ο καθένας έχει να διορθώσει πολλά γραπτά σε λίγο χρόνο.:slight_smile:

Ιγκνο, ό,τι είπαν τα παιδιά πιο πάνω… Μη σε πιάνει πανικός ρε συ!!!

Προσπάθησε να έχεις καλή ψυχολογία, για να ανταπεξέλθεις στα επόμενα. Όσο για την έκθεση, είναι απρόβλεπτο μάθημα, μπορεί να περιμένεις να έχεις “πατώσει” και να σου’ρθει ένας βαθμός, που να τρίβεις τα μάτια σου από έκπληξη… Γι’ αυτό μην πτοείσαι από το πρώτο κιόλας μάθημα, κάνε ό,τι καλύτερο και προσπάθησε να είσαι πιο προσεχτικός στα επόμενα -γίνονται και αυτά. Καλή συνέχεια και καλή τύχη!!!

Τάτση, μπράβο σου κοριτσάρα!!! Επίσης, καλή συνέχεια και καλή τύχη!!!

Και να ξέρετε ότι μία ιδέα είναι και αυτό, άλλη μία δοκιμασία από τις πολλές που θα δώσουμε στη ζωή μας και μάλλον, υπερεκτιμημένη. Γι’ αυτό να είστε χαλαροί, να το βλέπετε σα μία ακόμα εξέταση, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο!!! Kisses!!! :slight_smile:

ρε βλαμμένε :stuck_out_tongue: άκου πως πάει: 3 άξονες βαθμολογίας ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΜΗ ΕΚΦΡΑΣΗ. Συνήθως στο περιεχόμενο δίνουν 20/40, στη δομή 8 και στην έκφραση 12. Επίσης έχω δει 25 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, 5 ΔΟΜΗ, 10 ΕΚΦΡΑΣΗ. Όπως βλέπεις η πιο underrated είναι η δομή.
Εσύ με αυτό που έκανες έχεις χάσει λόγω δομής minimum 3,5 μόρια, maximum 6 μόρια.
ΟHWHATTHEFUCKYOUARESCREWED… NOT
Τα άλλα 2 δεν επηρρεάζονται από αυτό που έκανες.
Μην μασάς. Ποτέ δεν ξες τι θα πάρεις έκθεση, αυτοί που νομίζουν ότι είναι ψηλά, μπορεί να εκπλαγούν, και αυτοί που νομίζαν και τους είπαν ότι θα είναι χαμηλά, τελικά να σκοράρουν.

εδιτ: του το πάτε το ίδιο και οι αποπάνοι, δεν έκατσα καν να διαβάσω.

Ιγκνοραντ μην σε παιρνει απο κατω.
οπως λεει και ο αποπανω και το 2006 κατι τετοιες μαλακιες ειχαν βαλει, αλλα δεν σου κοβουν ολη την εκθεση. αν ειναι δυνατον.
:wink:

Τι να πω ρε σεις, μακάρι να γίνει ότι λέτε…
Πάντως δεν ξαναμπαίνω εδώ, δεν την ξαναπατάω…και επειδή ενδέχεται να κάνω κι’άλλες πίπες στα υπόλοιπα, δεν την βγάζω καθαρή :stuck_out_tongue:

Τα λέμε 7 Ιουνίου