Σκεφτομουν οτι ελεγες “με το που βγω απο την αιθουσα, ακουστικα και δεν ακουω κανεναν”, ενω μετα μπαινεις εδω και απλα δεν τα ακους απο συμμαθητες :p:p
Kαι απο τη δομη επισης, σημαντικο ρολο παιζει πως εχεις συνταξει τις παραγραφους, οι λεξεις, προλογος, επιλογος και τα ρεστα, οποτε μην αγχωνεσαι
Οι λύσεις, για τους…τολμηρούς:p
Αντέ καλά αποτελέσματα παίδες…
[SPOILER]https://docs.google.com/file/d/0Bw3z_tNMEH5BSXlyYWFPNjVXajg/edit?pli=1[/SPOILER]
Αν εξαιρεσεις τις ασκησεις, θεωρω λιγο ατοπο παντως να ψαχνεις λυσεις στην εκθεση.
Προφανώς. Εγώ πιο πολύ τις έβαλα για αυτούς που ίσως ήθελαν να δουν τις ασκήσεις
Γιατι π.χ. βλεπω την περιληψη που εχουν και, οκ, πρεπει να γινεις Αρβελερ στην θεση της Αρβελερ για να την γραψεις :p:p
Ασκησεις τις επιασα παντως, καλο αυτο.
Ναι, σίγουρα. Υπάρχουν βέβαια τα “στάνταρ” επιχειρήματα-ιδέες-“υπέρ και κατά” που σου λένε στο φροντιστήριο κλπ, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Μετράνε όλα τα παραπάνω που αναφέρατε στην έκθεση και αν έχεις (ιγκνο και λοιποί) κάνει και τις ασκήσεις μια χαρούλα, δεν έχεις-έχετε να φοβάσαι-άστε τίποτα!! Απλώς, να δίνετε μεγάλη προσοχή στις εκφωνήσεις, γιατί είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνατε και το διάβασμα που ρίξατε να χάνετε έτσι μονάδες!! Κατά τ’ άλλα, αυτό δεν είναι κάτι σπουδαίο. Ηθικό ακμαιότατο και καλή συνέχεια από δω και στο εξής!!
Έκθεση πριν από 2 χρόνια θυμάμαι να γράφω και καθώς τελειώνω συνειδητοποιώ πως έχω γράψει διαφορετικό πράγμα από ένα συγκεκριμένο που ήθελε,βασικά δεν είχα εξειδικεύσει καθόλου και όλο έλεγα μαλακίες.
Σκέφτηκα να την σβήσω όλη και να ξαναρχίσω αλλά δεν προλάβαινα,σκεφτόμουν ότι ειχα καει τελείως.
Τελικά πήρα 17.
Άμα τα έχεις γράψει καλά μην σε νοιάζει καθόλου
egw sas nikaw olous
9.8
πωω μιλαμε ανοιξα το σαιτ και με τρεμαμενο χερι εφτασα στην πρωτη ασκηση,ειδα οτι την εχω ακριβως οπως τη γραφει πανηγυρησα και το εκλεισα για να μεινω με τη χαρα…
καλη επιτυχια σε ολους αυριο
Για να εισαι επιτηρητρια σημαινει αυτοματα οτι εισαι και [SIZE=“4”][B][I][U]κωλοζωο[/U][/I][/B][/SIZE]??? Δινω σημερα το γραπτο και μου λεει “Ααα δεν επιτρεπονται οι αστερισκοι,ειναι συμβολοο!” ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ!!! Διορθωσα το σημερινο αλλα εχω χεστει απανω μου ρε σεις μη μου μηδενισουνε την εκθεση και εγραψα τοσο καλα ρε θεε… Τους μιλησα και μετα των επιτηρητριων και σε μια ψιλο-αντιδιευθυντρια κ μου ειπαν οτι μαλλον δε θα ειναι αυστηροι γιατι ηταν 1η μερα και πολλοι το κανουν αυτο το λαθος,ειναι η πιο συνυθισμενη παραπομπη κλπ…αλλα τα χω παιξει…να περασω ολο αυτο το μαρτυριο και να παω να δω κανα 0 τον Ιουνιο στα αποτελεσματα…
Βιολογια τωρα,ηταν πολυ σκατοτουμπανα τα Γ κ Δ κ ηθελαν κ κομματακι φαντασια,αλλα και σημερα πιστευω —>:thumbup:
να πανε να γαμηθούν αμα το παίρνουν ωσ σύμβολο!!τα ζωα και εγω σημερα 3 αστερισκουσ ειχα.!Εντομεταξυ βιολογια που εδινα ολα οκ τελευταιο θεμα τα σκατωσα γαμω αιτιολογησα σωστα και απαντησα λαθοσ ρε πουστη μου!!!
Εχασα το 20 στη βιολογια για τα φαγοκυτταρα.:blow:
ελα ρε καλα είσαι αμα έχασες μόνο αυτό .:roll:
εγω τι να πω που τα γαμησα στο τελυεταιο θεμα[-X
[SIZE=“5”][B]AYTO! AYTO! AYTO![/B][/SIZE]
Εγω παλι εχασα αυτη τη παπαρια του ανθρωπου και το διοξειδιο του ανθρακα στο δευτερο θεμα (ελαχιστα πρεπει να εχω πιασει εκει γιατι δεν του ειχα δωσει βαση) και στην δομη του hiv εγραψα τα μισα και αν.
Τα υπολοιπα εκ πρωτης οψεως τα εχω πιασει, τωρα δεν ξερω αν και που και ποσο θα εχω χασει. Αλλα εχω κακο προαισθημα. Θα δουμε.
μάγκες χωρίς παρεξήγηση μαλακιστικαμε αγρια σημερα!!!και ηταν αρκετα ευκολα πιστεύω#-o#-o#-o#-o#-o
το τρίτο θέμα ηταν και λιγάκι εκτος ύλης αλλα τελος πάντως !
καλη συνέχεια
Τι ευκολα ρε παιδια…? Ειδικα αυτο το 3ο θεμα Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…
γιατί ρε σεις ? 3 κεφαλαίο δεν ήταν? ότι είχε από φυσική επιλογη , χρονικά τοπικά προσδιορισμένη και απο Δαρβίνο κύριως τα Συμπεράσματα 3,4