Πανελληνιες

Μια χαρα θεματα ηταν.

Nαι ρε φιλε και τα εγραψα ολα αυτα αλλα ηταν υπερβολικα σκορπια,ηθελε μεσα να πεταξεις και κατι τσαχπινιες… BTW ειναι μια λολη στο facebook και εχει φαγωθει να λεει πως η τηλεοραση ειπε πως η αυξανομενη καμπυλη ηταν το οξυγονο και οι αποικοδομητες εκεινη που μειωνοταν #-o [SPOILER]Μαλακες μην ισχυει τιποτα τετοιο και παω να φυγω απ το γκρεμο ετσι?[/SPOILER]

με την καμια!!!ακριβωσ το αντιστροφο είναι!

Εεε μαα…στο διαολο πια με το καθε χαπατο…

Παιδια εχει δικιο. Πανω οξυγονο, κατω αποικοδομητες μολις το εμαθα απο τον βιολογο μου γιατι λεει στο σημειο απορριψης των λυματων.

Καλη καρδια, 2 μορια επιανε, λιγο ειναι.

Ψαχτήτε κύριοι!
http://en.mimi.hu/environment/bod5.html

Απλα αποκλείεται να αυξάνεται η ποσότητα οξυγονου στο νερό, ριχνοντας του κιόλας απόβλυτα, για να αυξηθει το οξυγονο χρειάεται ψύξη του νερου!

Η βιολογος μου ηταν τωρα στην ενωση των βιολογων που βγαζουν τις απαντησεις.Δεν υπαρχει θεμα.Α ειναι οι αποικοδομητες και Β το οξυγονο.
Μου λεει μην ακους τι λενε γιατι εκει βγαινουν οι απαντησεις.Ο καθενας λεει τα δικα του.

οχι ρε φιλε αποκλείεται …8O

Τι να σας πω και εγω μαζι σας ειμαι. Για 2 μορια δεν θα στεναχωρηθω κιολας, αλλα οκ.

Καλα τα πηγα παντως, απ’οσο συζητησα με τον καθηγητη μου, μαλιστα αν κυμαινομαι οντως εκει που λεμε (17 στο χειροτερο, αλλα ειμαι απιστος θωμας και απαισιοδοξος ανθρωπος γαρ) θα ειναι υπερκομπλε.

ρε μαλακα κωστα 17 ειναι 85.
τι σκατα μας ελεγες στο σχολειο;:stuck_out_tongue:

Δεν ηξερα ποσο πιανουν τα λαθη μου ρε. Και ειχα πει οτι κυμαινομαι 15 με 17, δεν επεσα πολυ εξω :stuck_out_tongue:

Απλα ετσι οπως τα ειδαμε, θα εχω πιασει καπου 2-3/6 στο ερωτημα με ανθρωπο και διοξειδιο του ανθρακα, τουλαχιστο 4/8 στη δομη του hiv (γιατι εγραψα πως ειναι ρετροϊος RNA, οτι εχει ελυτρο και οτι εχει αντιστροφη μεταγραφαση). Ε Γ σωστο φαινεται, αν εχω καποιες μικρες ελλειψεις, θα χασω συνολικα 3/4/5 μορια και το Δ μαλλον το επιασα ολο.

Εκτος αν εχω κανει τραγικα λαθη που δεν θυμαμαι.

Ειμαι χαρουμενος :stuck_out_tongue: :smiley:

Oτι λεει ο στηβ μας.Βασικα πραματα ευτροφισμου

Τα θέματα βιολογίας ήταν αντικειμενικά τρελές παλουκάρες και βασίζονταν σε λεπτομέρειες της λεπτομέρειας, το επιλογής πολύ πονηρά αν και τα έπιασα όλα (και η μαλακια ειναι οτι αν χασεις ένα χάνεις ένα βαθμο), το δεύτερο θέμα βατό, αν και το γεγονός του ότι έβγαλαν θεμα για την πολιομυελίτιδα ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΣΕΙΡΑ ήταν μεγάλη πουστιά.
Τρίτο θέμα 1 και 2 ήθελε να γράψεις σχεδόν τα ίδια, μεγάλη μαλακία.
Τώρα για το Δ1 που βλέπω πως υπάρχουν διχασμένες απόψεις, θα διαφωνήσω με τους πολλούς, σποιλερ γιατί μπορεί μερικοί να μη θέλουν να το δουν

εκει που ρίχνουν τα λύμματα, λόγω ευτροφισμού, οι αποικοδομητές είναι σε μεγάλη ποσότητα και το οξυγόνο μειώνεται λόγω καταναλωσής του από αυτούς, ενώ όσο απομακρύνεσαι και το νερό καθαρίζει οι ρόλοι αντιστρέφονται, οπότε η α που αρχιζε από κάτω και αυξανοταν ήταν οξυγόνο (γιατι ηταν σε συναρτηση με απόσταση) ενώ η Β που άρχιζε από πάνω και μειωνόταν ήταν αποικοδομητές, και το λέω ίσως με τη μεγαλύτερη σιγουριά.

το Δ2 πάλι με τους φωτοχημικους ρύπους ήθελε μεγάλη συνδυαστική ικανότητα, προσωπικά δεν ξέρω κανεναν που να ειχε κάνει τέτοια άσκηση. Ευτυχώς μου ήρθε αναλαμπή. Το Δ3 το έπιασα μισό δυστυχως γιατι δεν είχα δώσει και πολλή βάση, ευτυχώς έπιασα 2/3 και επιανε μόνο 5 μόρια!
Θα δείξει στο τέλος, γενικά έγραψα καλα αν και παρέλειψα λεπτομέρειες, κρίμα γιατί πόνταρα στη βιολογία. Πάντως λυπάμαι όσους διαβασαν μόνο τελευταίες μέρες βιολογία, θα τους βγήκε άσχημα η παναγία. Πως κατάφεραν να βάλουν σχεδόν όλο το βιβλίο σε ένα διαγωνισμα ούτε εγώ το ξέρω.

Koιτα,εγω προσωπικα πιστευω οτι αυτο ειναι τρελη ψαγμενια συν το γεγονος οτι δεν υπαρχει τιποτα τετοιο στο βιβλιο(για το κοντα κ το μακρια κλπ) και οτι θα βαθμολογησουν με βαση καθαρα θεωρητικα ευτροφισμο…Αλλιως το 90% την πουλεψε.Εκτος βεβαια αν εχεις κανενα στην επιτροπη οποτε ολα ηταν ευκολα και ροδινα :stuck_out_tongue: Και εγω απο οτι μου ειπε η βιολογα μου κανα 17+ θα χω παρει γιατι τελικα στο Δ2 εκανα λαθος τα διαγραμματα…

Δεν έχω κανέναν στην επιτροπή, απλά το θέμα είχε ξαναπέσει νομίζω το 2001 και το είχα κάνει, άσε που αν το καλοσκεφτείς είναι απόλυτα λογικό.
Τώρα στο Δ2 ο καθένας έγραφε το μακρύ του και το κοντό του, δεν ξερω την απάντηση σίγουρα εκεί αλλά νομίζω την έχω σωστά.
Στην τελική πιστεύω ότι ακόμη κι αν είναι ψαγμενιά το να πεις ποια καμπύλη ήταν τι έπιανε μόνο 2 μόρια, ίσως γι αυτό.

Μετα απο τα φετινα Μαθηματικα Γενικης, δε νομιζω ξανα θεωρητηκος να διαλεξει να το δωσει… :stuck_out_tongue:

Ακουσα και το αλλο το κουλο: “οοο μαλακα τι δυσκολα εβαλαν στο τεταρτο ζητουσε εμβαδο τι ειναι αυτο εκτος υλης” #-o

για τους αστερισκους γω ρωτησα επιτιρητη και δε μου πε τιποτα για συμβολα και μαλακιες.τα θεματα παντως βιολογια ηταν βατά.κακη διατυπωση ισως στο Γ.αλλα γενικα μαρεσε το διαγωνισμα.καλο παλουκακι πολλαπλης επιλογης

κατά βάθος το ξερα πως είσαι άσχημη μαζόχα αλλά δεν ήθελα να σε θίξω :stuck_out_tongue:

Mα ειναι πολυ αντι-θεωρητικη απαντηση αν ισχυει! Νταξει δεν ειπα οτι τα θελω ολα αναπτυξη χαρτι και καλαμαρι αλλα ρε πουστη δε μπορεις να με εχεις ολη τη χρονια να μαθαινω θεωρια τελεια για να μπει στις γαμημενες πανελληνιες ενα οποιοδηποτε σχεδιαγραμμα που θα βασιζεται σε προσωπικη κριση, και ας ειχε ξαναπεσει!! Δηλαδη τι να πω πια? Βασιζομουνα στη Βιολογια και τωρα εχω τσαντισει φουλ…Πολυ bloodlust and perversion αυτα τα θεματα ρε παιδι μου…αμα ειναι ετσι και λογοτεχνια ας μην πατησουμε δηλαδη… (Και εννοειται πως το αν [U]εχεις[/U] καποιον στην επιτροπη ηταν γενικολογο ετσι ? :wink: )

Ναι ρε συ αυτό για την επιτροπή απλά το διευκρίνισα :Ρ Πάντως ίσα ίσα, το οτι Δ1 και Δ2 ήταν κρίσης ήταν πολύ θεωρητικό, γιατι για να τα βγάλεις έπρεπε όχι απλά να έχεις μάθει χαρτι και καλαμαρι ευτροφισμό και φωτοχημικό, αλλά να τα έχεις καταλάβει αρκετά καλά.