ignorant μην τρελενεσαι στην εκθεση δε μπορεις ποτε να ξερεις. Και τελεια να πιστευει οτι εχει γραψει καποιος, μπορει να γραψει πολυ χειροτερα απο σενα που πιστευεις το αντιθετο κοκ
ειναι πολυ ρευστα ρεεεε
ignorant μην τρελενεσαι στην εκθεση δε μπορεις ποτε να ξερεις. Και τελεια να πιστευει οτι εχει γραψει καποιος, μπορει να γραψει πολυ χειροτερα απο σενα που πιστευεις το αντιθετο κοκ
ειναι πολυ ρευστα ρεεεε
Μολις τωρα στη ΝΕΤ βγηκε ενας απο την ενωση βιοεπιστημονων και ειπε πως η Α ειναι των αποικοδομητων και η Β του οξυγονου.Ειπε ομως οτι δεν υπαρχει καλη διατυπωση αφου δεν δινονται σημαντικα στοιχεια για το διαγραμμα γι’αυτο και οι βαθμολογητες πρεπει να διορθωσουν την απαντση στο συνολο της και οχι μονοδιαστατα.
Τρεχα γυρευε…
γιατι υπαρχει θεμα για το ποιο καμπυλη ηταν ποια?τα λεει ξεκαθαρα νομιζω το βιβλιο για τον ευτροφισμο.
Ναι απλα η συναρτηση ειναι με την αποσταση.Τα εχουν μπλεξει αρκετα παντως!
εγώ εμμένω στην αποψή μου.
| …
| .
| .
| …
| …
| …
| … —> αποικοδομητές (εντιτ, φεηλ το σχήμα μου το άλλαξε, αυτή που κατεβαίνει τελοσπάντων)
και η άλλη οξυγόνο, μην μπερδευμόαστε με α και β,
το γιατί το γραψα πριν.
Βασικα αυτο που ειπε ο τυπας ειπε οτι αν εχεις γραψει του βιβλιου εισαι καλος,οτι αν εχεις γραψει αυτο της κοπελιας δε θα σε φαμε κιολας γιατι κ αυτο σε πολυ μεγαλο ποσοστο πιανετε σωστο και εναποκειται στην κριση του διορθωτη.Γενικα θα μας βιασουν ολους απο λιγο δηλαδη
Τι μαλακια παντως αυτο με τη Δ2…εγω απο εκει εχασα τα πολλα γιατι τα σκατωσα στο διαγραμμα…
τι ακριβως εκανεσ στο Δ2? και εγω εκει τα σκατωσα!
Ειπα οτι η μεγαλη καμπυλη ειναι τα οξειδια γιατι με την συνεχη υπαρξη αυτοκινητων στο κεντρο της Αθηνας απελευθερωνονται συνεχως απ τις μηχανες εσωτερ. καυσης,ενω η μικρη ειναι το οζον γιατι στις 6-2 μεσημερι που ειχε την αυξηση εχει πολυ ηλιακη ακτινοβλια στην ατμοσφ,αρα δημιουργειται το πολυ οζον (ξερεις,απο τη θεωρια που λεει ΝΟχ+ Υδρατμοι ατμοσφ με [U]βοηθεια ηλιακης ακτινοβολιας[/U])…Και ειδα οτι ειναι λαθος γτ επρεπε να πουμε μια απλη χρονικη σχεση στο στυλακι “αυτο που ξεκινα εκπομπη στις 6 ειναι τα ΝΟχ γιατι ειναι πρωτογενεις ρυποι,αυτο που ξεκινα στις 8 ειναι το οζον γιατι ειναι 2ογενες…” ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ…Τουλαχιστον εγραψα ολη τη θεωρια και πρεπει να πιασα κανα 4αρακι
Σχετικα με το Δ2! Η ερωτηση ειναι τελειως αδιευκρίνιστη! Στο μονο πράγμα που μπορεις να σταθεις είναι οτι το όζον ως δευτετογενής ρύπος είναι προΐόν απο την αντιδραση πρωτογενών ρύπων όπως τα οξέιδια του αζώτου με το οξυγόνο της ατμόσφαιρας υπο την ηλιακη ακτινοβολία! Το διαγραμμα ηταν σχέσης συγκεντρωσης-χρόνου! Αρα πρώτα δημιουργηθηκαν οι πρωτογενεις ρυποι (οξειδια του αζωτου) απο τις μηχανες εσωτερικής καυσης και στην συνέχεαι (σε ενα επομενο χρονικο διάστημα), προκληθηκε η αντιδραση τους με το οξυγονο της ατμοσφαιρας και δημιουργηθηκε το όζον! Άρα στο διάγραμμα πρώτοι εντοπίζονται οι πρωτογενεις ρύποι και μετα έπωνται οι δευτερογενεις! Simple as hell!
Μαθ Γεν ρε απιστοι!!!
Στο 2ωρο ημουν στο φροντιστηριο και τους ετρωγα τα τυροπιτακια και τα κρουασανακια
:lol:
[SPOILER]Μην ανησυχειτε παντως γιατι απ’οτι καταλαβα τα θεματα ηταν παλουκια.Στο σχολειο μου οι μισοι εκλαιγαν.[/SPOILER]
Xαχα, μου θυμισες που μετα τα μαθηματα πηγαιναμε και μας εδινε η γραμματεας τσιαγαρα. :lol:
τσιγαρα εχουμε δικα μας
Φερνουν ομως πολλα φαγια και μας ταιζουν οταν πηγαινουμε να δουμε τα αποτελεσματα.
Κι εγώ το ίδιο έγραψα αλλά σιμπλ αζ χελ δεν το λες με την καμία.
Εμας νηστικούς μας έχουνε!
tatsoman εισαι σαλουνικ και πας βιβλιουθικ?
Της την πεφτεις?
Δ2-θέμα-μ’έκαψες ήταν λίγο! Για λογοτεχνία μας κόβω ή για τίποτα Αντικλείδια ή γενικά κάποιο ποίημα λόγω έλλειψης γραφικής ύλης καθώς αν βάλουν κάποιο διήγημα θα χρειαστούν πολλές σελίδες και για το απόσπασμα αλλά και για το παράλληλο ενώ 2 μόνο σελίδες αν βάλουν κάποιο ποίημα! Από την άλλη όμως, αν δεν κάνω λάθος, φέτος είναι η χρονιά του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, οπότε δεν αποκλείεται και το “Όνειρο στο κύμα”! Εύκολα βάζουν κάτι επίκαιρο καθώς το θέμα της έκθεσης το βάλανε επειδή τη ΄Δευτέρα ήταν παγκόσμια ημέρα τέχνης και την προηγούμενη, η συγγραφέας, ήταν καλεσμένη σε μια εκπομπή στην οποία αναφέρθηκε στο ίδιο κείμενο που μας δώσανε στις πανελλήνιες!
Τι εννοεις αγαπητη? Εξηγησου γιατι εδω παιζονται μεγαλα πραματα
Εννοώ οτι έχουν περάσει 101 χρόνια από το θάνατό του. Τώρα το Μάιο είχαν γίνει και κάποιες εκδηλώσεις εις το όνομά του αφού είναι και ένας από τους σημαντικότερους έλληνες λογοτέχνες. Δεν ξέρω λεπτομέρειες απλά είναι σα μια χρονιά αφιερωμένη στον Α. Παπαδιαμάντη, απ’ ό,τι έχω καταλάβει. Η μάνα μου που τρελαίνεται με τα έργα του, το άκουσε στο ραδιόφωνο και μου το 'πε!
ναι.
madsroom γιατι δε μπαινεις πια facebook?
πραγματικα πως μπορειτε και συζητατε τα θεματα μετα την εξεταση…?
ηθελα απλα και μονο να δω το αποτελεσμα σε βαθμο μετα απο τρεις μηνες.
Το να συζητάμε τα θέματα μετά την εξέταση είναι αναγκαίο κακό!
γιατί σού 'λειψε η μούρη μου από κει μέσα;;;;