Kαι το 2009 ήταν έτος Ρίτσου αλλά δεν έπεσε η ‘‘Σονάτα του σεληνόφωτος’’ που ήταν στην ύλη τότε..Ασε που εχει πέσει ήδη 2 φορές το Όνειρο στο κύμα…
Εγώ ‘‘προβλέπω’’ Αντικλείδια/ Μόνο γιατι μ αγάπησες από ποιήματα ή Μες στους προσφυγικούς συνοικισμούς(η καθηγήτρια μου έχει πει ότι είναι το μοναδικό από τα κείμενα της ύλης που δεν έχει πέσει ποτέ–σε ημερήσια/εσπερινά/επαναληπτικές κλπ) από πεζά:p Βασικά,επειδή δεν θέλω να πέσουν,μου έχει κολλήσει ότι θα είναι κάποιο από αυτά:p
Το οτι δεν έπεσε η “Σονάτα του σεληνόφωτος”, δε σημαίνει οτι τώρα δε μπορεί να πέσει το “Όνειρο στο κύμα”. Πλάκα θα χει να βάλουνε από τον “Κρητικό” τις άλλες ενότητες. Απαπαπαπα!
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή κάποια χρονιά είναι έτος Ρίτσου/Παπαδιαμάντη κ.ο.κ δε σημαίνει ότι θα πέσει και κείμενο τους στις εξετάσεις,ούτε βέβαια μπορεί να ναι κάποιος σιγουρος ότι δεν θα πέσει:wink:
Όχι Κρητικό θεέ μου:papas:
Καλη επιτυχια αύριο,ελπιζω να μας λυπηθουν μετά τα θέματα της βιολογίας:?
Δεν είπα με σιγουριά οτι ντε και καλά θα πέσει Παπαδιαμάντης! Ας ελπίσουμε οτι δε θα μας κάνουν κανένα τέτοιο χουνέρι με τον κρητικό…
Άιντε να δούμε και αύριο!
http://www.youtube.com/watch?v=1I2gmT3rarY&feature=related δεν ξέρω αν το είδε κανεισ αλλα αξιζει η γνώμη της πιστευω …θα μου πέιτε οτι εγινε εγινε δεν αλλαζει. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
ΤΙΜΙΑ γνώμη!
δεν λες παλι καλα που την είπε
Αύριο να δούμε τι αγγούρι θα φάμε :-k
Τοσο ντορο κανετε για τη λογοτεχνια τι να πουμε εμεις που γραφουμε φυσικη και θα μπουμε με την οπισθεν στην ταξη… :S
Ρε σεις…τι ηθελε ο Λειβαδιτης απ τη ζωη μας? Αν εξαιρεσουμε το παραλληλο που το βγαλα λιγο με βια,ολα καλα! Αναπληρωσαμε τη Βιολογια
ελα μια χαρα αφού επεσε Καβάφης:p
το παράλληλο όντως ήθελε σκέψη και αυτοι 3 ομοιότητες ρε?
Έκλαψα με την Φυσικη! Και υποτιθεται ηταν το σουπερ ατού μου! Με άριστα το 16 γράφω :blow:
το θεμα ειναι πως γραψαν και οι αλλοι…
Στο φροντηστηριο μου ειπαν οτι φυσικη ηταν αρκετα πιο δυσκολη απο περισυ και εξω απο το σχολειο επεσε πολυ κλαμα.Αρκετα καλοι μαθητες παρακαλαγαν για βαση οποτε μην αγχωνεσε.
Εγω παντως το κουμπωσα το 90-93(Καταφερα να χασω τη μαλακια με την κρουση στο β θεμα) και εφυγε ενα βαρος απο πανω μου καθως μαθ κατ προβλεπω να παιρνω πουλο.
Αααααχ Καβάφης! Φτάνουν τα θέματα, κλασσικά η ερώτηση στον πρώτο που τα παίρνει “τι θέμα, τι θέμα”, ήρθε η απάντηση “ΚΑΒΑΦΗΣ”… Ε, ρε πανηγυρισμοί. Να μας έλεγαν οτι διαγράφεται το χρέος της Ελλάδας, τέτοιοι πανηγυρισμοί δε θα γινόντουσαν!
Εύκολα σχετικά θεματάκια! Μας έσκισαν λίγο στη βιολογία αλλά αφήσανε κάτι για τη λογοτεχνία.
Ενημερωτικά, δε θέλω να σας αγχώσω, από πηγές εκ των έσω, έχουν διορθωθεί περίπου 100 γραπτά έκθεσης, το πολύ 10 γραπτά να ήταν πάνω από τη βάση…
Κλασσική μαλακία που ακούγεται κάθε χρόνο.
Και εγώ από πηγές εκ των έσω έχω να πω ότι έχουν διορθωθεί 200 γραπτά έκθεσης και τα 198 έχουν πάρει 100.
Πανηγύρισα όταν είδα Λειβαδιτη στο παραλληλο και παίζει να ήμουν η μόνη! Τέτοια χαρά δεν έκανα μέσα σε όλες τις εξετάσεις! Γενικά έγραψα πολύ καλά, τα θέματα εύκολα αν και πονηρούτσικα, ειδικα ο σχολιασμός.
Όμορφα σήμερα, πολύ όμορφα.
κωλοτουμπες εκανε ο μπρο με τη φυσικη λεει, μια μαλακιαα σε σωστο λαθος εκανε…
Καλη δυναμη και συνεχεια στους αλλους βασσανιζόμενους
^wonderboy ο αδερφός απότι κατάλαβα με όσα εχω ακούσει!
Ευχαριστούμε για τις ευχές.
δεν πάει πιο κάτω
Να τους χαιρονται απο του χρονου τους γιατρους των 17.000 μοριων…
να τους χαιρονται τους φοιτητες των 7.000 μοριων!
μυαλο δε βαζουν!
καθε περσυ και καλυτερα τελικα…