Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι θέλουν λίγοτερο κόσμο στα πανεπιστήμια ρε παιδιά. μη τα ρίχντετε πάνω σας, κανείς σας δε φταίει.
μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λοιπόν για φέτος.
Σχετικα απλα τα θεματα στη Λογοτεχνια.Χαρες για Καβαφη αλλα γενικα δεν ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Ηθελα να κλεισει καλυτερα η εβδομαδα οπως οι αλλες φορες.16-17,5 δεν ειναι κακο αλλα η λογοτεχνια (και ειδικα τα ποιηματα) ηταν στα μετρα μου.Ο,τι και αν εγινε αυτη την εβδομαδα τα σημαντικοτερα για εμας ειναι την αλλη.Ολα ή τιποτα εκει.
Παμε δυνατα!
Μα αυτο δεν εχει καμια σημασια… οι εισακταιοι ανακοινωνονται πριν καν γραψουμε…
το θεμα ειναι οτι 2 χρονιες τωρα βγαζουν μια κακια να το πω… προς την τεχνολογικη και τη θετικη…
τι τους εχουμε κανει μωρε;
ενας γαμημενος θεος ξερει τι στο πουτσο προσπαθουν να αποδειξουν με τετοια γαμημενα θεματα.στο διαολο να πανε οι γαμωσπιτοι.
[SPOILER]
[/SPOILER]
[U][B]Στον αέρα οι πανελλαδικές: Η Ένωση Φυσικών καταγγέλλει λάθος διατύπωση σε θέμα[/B][/U]
Εκτός από το πρώτο θέμα που αποτελούσε το 1\4 των θεμάτων (δηλαδή 25 μονάδες), [B]τα υπόλοιπα απαιτούσαν μεγάλη εμπειρία και ιδιαίτερη διαίσθηση στη φυσική, σαν να επρόκειτο για διαγωνισμό ταλέντων φυσικής.
Η χρονική διάρκεια των 3 ωρών δεν επαρκούσε για την αντιμετώπιση θεμάτων τέτοιου επιπέδου.[/B]
Γενικά μην σκυλιάζετε με πόσα μόρια θα μπουν οι τάδε, ανταγωνιστικός διαγωνισμός είναι έτσι κι αλλιώς,
ΑΛΛΑ… Όταν μπαίνουν πανδύσκολα και γράφουν 95% σκατα δεν σημαίνει ότι το 95% ήξερε την ίδια σκατα φυσική, όπως λέει και η Ένωση Φυσικών, βάζοντας πανδύσκολα ή εύκολα θέματα, καταργείται η διαβάθμιση.
Ωστόσο είμαι σίγουρος ότι δεν θα διαμαρτυρόσασταν το ίδιο αν έμπαιναν πανεύκολα θέματα με το αν έμπαιναν(που μπήκαν) πανδύσκολα θέματα, το οποίο είναι λάθος.
Βλέπω ένα αδικαιολόγητο hate
[SPOILER]Εννοείται πως πλακίζω[/SPOILER]
Αυτη η μαλακία να ζητάνε συγγνώμη εκ του ασφαλούς αφου έχουνε μπει πρώτα τα θέματα…
Ε τι να πώ.
[B][SIZE=“8”]ΓΑΜΙΕΣΤΕ[/SIZE][/B]
Συγγνωμη ζητησε η ενωση φυσικων ρε οχι αυτοι που βαλαν τα θεματα…
Τα θέματα ήταν παλουκακια αλλα η αντιδραση αυτή είναι υπερβολική απο την Ένωση φυσικών.Τα δευτέρα θέματα ήταν αρκετά δύσκολα.Αλλα το 3ο θέμα είναι κλασσικη άσκηση.Δεν έχω λύσει όλες τις ασκήσεις του βοηθήματος αλλα τη συγκεκριμένη άσκηση την είχαμε λύσει στο φροντιστήριο και μας είχαν βάλει σχεδόν την ίδια σε διαγωνισμα.Το 4ο ήταν απλά “αντισος”(εκτός απο το Δ4).Ήταν η άσκηση που όλοι είχαμε λύσει στα καλοκαιρινά και μετα απλά κλασαμε τις ταλαντωσεις γιατί πέφτουν το πολυ 3ο.Με το ζόρι τη θυμήθηκα.Επίσης τα θέματα δεν ήταν σε καμία περίπτωση πολλά.Εκανα τις άπειρες μαλακιες, ελυσα λάθος το Γ1 και Γ2 τα εσβησα και τα άρχισα απο την αρχη,έκανα 2 φορές λάθος σχήμα στο τέταρτο και ελυσα λάθος το Δ1 το εσβησα και τελικά τα ελυσα και μου έμεινε και χρόνος.Και παρόλο που είναι το αγαπημένο μου μάθημα η φυσική και έχω ασχοληθεί αρκετά έγραψα 65 στον ΟΕΦΕ και στο διαγωνισμα φροντιστηρίου 75.
Μην κρινεις μονο απο τον εαυτο σου. Εσενα ηταν το αγαπημενο σου μαθημα, συνεπως ολη τη χρονια διαβαζες με περισσοτερη προσηλωση και ζηλο και τα κατανοουσες καλυτερα(κατι αντιστοιχο ισχυει και σε εμενα με τα μαθηματικα). Αλλα δες τον μεσο Ελληνα μαθητη… οπου αυτα τα βρηκε αρκετα δυσκολα ψαγμενα και πολλα… Οταν 3/4 τα πηγαν χαλια… δε μπορει αυτοι να εχουν το προβλημα…
Το γ4 (το αντιεπιστημονικό) λένε πάντως το ακυρώσανε και μοιράζουν τα μοριά του στα υπόλοιπα υποερωτήματα, τώρα δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό.
Δε διαφωνώ σε αυτά που λες.Τα θέματα ήταν πολυ δύσκολα και ίσως τα δυσκολότερα που έχουν πέσει σαν σύνολο.Απλά γίνονται υπερβολικοί με αυτά που λένε.Είναι πάντως γεγονός ότι στο συγκεκριμένο διαγωνισμα ένας πολυ καλά διαβασμένος μαθητής μπορούσε να γράψει άσχημα και αυτό είναι άδικο.
Και οσοι εδιναν προφορικα?
Τα μόρια που κολλάνε?Αυτά καθορίζονται με βάση τη ζήτηση
Ο γιατρός των 19.000 μορίων(τυχαίο νούμερο) πέρυσι νομίζεις ότι είναι καλύτερος?
Ναι ξερω^^ Μετα που το ξανασκεφτηκα καταλαβα τι μαλακια ειπα. Απλα καταλαβαινεις πανω στα νευρα, την ξενερα κτλ
Ξέχνα το, κοίτα το επόμενο μάθημα
8)
Ναι ρε χαλαρα… και το εννια που εγραψα κακο δεν ειναι
Τη δευτερα δινω το μαθημα βαρυτητας μου οποτε δεν πτοουμαι
[SPOILER]αλλαξε το αβαταρ και βαλε δωνη… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ[/SPOILER]
Σημειώνεται ότι, όσον αφορά τη γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμη αρχίσει[B] ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά στο μάθημα, ισχύει η ίδια ρύθμιση[/B]
[COLOR=“White”]12345[/COLOR]
Αυτοι ομως εχουν βαθμολογηθει ηδη…
Προφανώς η βαθμολογία θα ακυρωθεί και οι βαθμοί θα μοιραστούν στα άλλα ερωτήματα του θέματος.
βασικά διάβασε μόνος σου την ανακοίνωση για να καταλάβεις καλύτερα:)
“Η Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων απέστειλε Οδηγία στα Βαθμολογικά Κέντρα για τη βαθμολόγηση στο μάθημα της Φυσικής.
Στο Γ4 ερώτημα παρατηρήθηκε ότι είναι ελλιπής η διατύπωσή του. Συγκεκριμένα, δεν προσδιορίζεται ότι η ζητούμενη γωνία αναφέρεται στο πρώτο μέγιστο της κινητικής ενέργειας. Κατόπιν τούτου, το ερώτημα Γ4 ακυρώνεται και οι αντίστοιχες μονάδες ανακατανέμονται στα υπόλοιπα ερωτήματα Γ1, Γ2 και Γ3 του θέματος.
Σημειώνεται ότι, όσον αφορά τη γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής, η βαθμολόγηση δεν έχει ακόμη αρχίσει ενώ για τους έχοντες ήδη εξεταστεί προφορικά (υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στο μάθημα, ισχύει η ίδια ρύθμιση”.
Ευχαριστω.βασικα δεν ανηκω σε καποια τετοια κατηγορια,απλα θα ηταν αδικια να μην βαθμολογηθουν και αυτοι με το ιδιο σκεπτικο.
Πατησαν σε μια τυπικουρα και το ακυρωσαν το ερωτημα.Οτι και να κανουν βεβαια παντα καποιος θα ειναι αδικημενος.