πως διαβαζουμε για τελευταιο μαθημα?γιατι εχουνε παρει τα μυαλα αερα καλοκαιριου και δε μπορω
τρου στορυ.Πρεπει να διαβασω τη θεωρια του ΑΕΠΠ και καθομαι απο χτες και βλεπω ξανα ολα τα επεισοδια Friends .Παλι καλα που εχει σκατοκαιρο αλλιως θα μουν παραλια.
Περιληψη (το κειμενο που εδινε δλδ) ηταν δυσκολακι και ηθελε τον τροπο του. Κατα τ’αλλα, ναι, στην θεωρητικη βατα μας εχουν βαλει φετος. Απλα στο γνωστο εγινε λιγο πανικος, γιατι πολλοι δεν περιμεναν παλι Αριστοτελη-Ηθικα (και απο φροντιστηρια ειχαν πει αυτο κτλ). Εγω κλασσικα, γνωστο μια χαρα εγραψα (αγαπω ηθικα) αλλα αγνωστο ειναι το αδυναμο μου σημειο. Παντως και αγνωστο ηταν οκ, δεν ηταν κατι τοοοσο δυσκολο.
Καπως ετσι, σκεφτομαι το μετα και ταραζομαι
Τουλαχιστον, εχω ηδη διαβασει συντακτικο/γραμματικη στα λατινικα και μου μενουν οι μεταφρασεις.
Ας ηταν καμια ιστορια τελευταιο μαθημα και δεν θα εγραφα με καμια δυναμη. Καμια ομως.
Καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα παιδιά!
Άντε, οι διακοπές σας πλησιάζουν
http://www.youtube.com/watch?v=wfnj4ZnUr6I [SIZE=“6”][B][I][U][COLOR=“Red”]XAIΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑ![/COLOR][/U][/I][/B][/SIZE]
Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα σε όσα παιδιά δίνουν πανελλήνιες.
Καλα αποτελεσματα στα παιδια με τις πανελληνιες, τα δυσκολα τελειωνουν, τα ωραια αρχιζουν:)
The end.-
Τετελεσθαι.
Φινιτο.
:’)
Αντε και καλα μας αποτελεσμα μελλοντικοι φοιτητες 8)
Aντε να απομυθοποιησετε και την “φοιτητικη ζωη”.
Αντε καλα αποτελεσματα παιδες, ολα καλα θα ειναι!!
Σταματήστε ρε μαλάκες αυτό το βάημπ διακοπών, τρίτη τελειώνουμε
http://www.youtube.com/watch?v=PY9eRkdIeuk νιωθω καπως ετσι.και ας μη το χω συνειδητοποιησει ακομα.καλα μας αποτελεσματα μαγκες/γκισσες
μη τα ξαναλεμε, οταν σπουδαζεις μακρια απο το σπιτι σου δεν εχεις τιποτα να απομυθοποιησεις.
Καλά αποτελέσματα σκατούλες! Βγείτε να μεθύσετε!
16-17 λατινικά, απο κει και περα
ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑ
μου μένουν βέβαια και τα αγγλικά αλλά αν όλα πάνε όπως τα υπολογιζω κομπλέ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΖΩΗ, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕΙΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΗΜΠ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΝΙΩΣΤΕ ΤΟΟΟ
:lol::lol::lol: Έλα σταμάτα τώωωωρα, τι τους λες;;;
Λίγο πολύ, περνάει και απ’ το χέρι σας το πώς θα περάσετε -ρωτήστε και μας:p-, αλλά είναι νωρίς ακόμα γι’ αυτά…
Καλά αποτελέσματα να έχετε!!! Κοιτάτε να περάσετε τώρα καλά και να χαρείτε το καλοκαιράκι, που μόλις ξεκίνησε!!!
=D>
τελος ρε.
[COLOR=“Red”][B][I]ΦΤΟΥ Ξ’ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ!!![/I][/B][/COLOR]
ΝΑ πεθάνουν οι διορθωτές να πεθάνουν!!!
Ειδικά έμειναν και τέλος γαμώ!
Εχετε και ενδοσχολικες. Κανονιστε να περασετε μην ειστε φοιτητες-μαθητες.
χαχαχαχα