Πανελληνιες

Η απόλυτη αλήθεια.-

Γαμηστε τα όλα απλά,καλά αποτελέσματα,κάντε ότι γουστάρετε είτε είναι διάβασμα,είτε ποδήλατο,είτε μπάσκετ,είτε μουσική,οτιδήποτε βασικά

Καλα αποτελεσματα να εχουμε ολοι και καλες διακοπες!

Νομιζω οτι εχω παθει συνδρομο ασυλου,κατι σαν τον Μπρουκς απο το Shawshank Redemption! Δεν ξερω τι να κανω με τοσο ελευθερο χρονο και νομιζω διαρκως οτι εχω deadlines και υποχρεωσεις #-o:lol:

λολ το παθαινω συνεχεια μετα τις εξεταστικες.μετα απο απειρο διαβασμα οταν γραψω και το τελευταιο μαθημα,ξυπναω την αλλη μερα και λεω “και τωρα τι θα κανω?”:lol:
ευτυχως μου περναει γρηγορα.

αντε καλη επιτυχια σε ολους.

απλα δε μπορω να διαβασω ΑΟΘ

Έτσι είναι προσπάθα απλά να μείνεις συγκεντρωμένος για να μην ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις και σου έχουν αποτυπωθεί. Κλασσικά μια μέρα πριν θα σοβαρευτείς και θα το περάσεις μια φορά το βιβλίο επανάληψη ή όσο προλαβαίνεις ξέρω γω και όλα θα πάνε καλά.
Απλά συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο να έχεις όταν θα γράφεις.

Ρε σεις ειναι κανενας απο εδω που σπουδαζει στην Κομοτηνη;Να μου πει τιποτα για εξοδα κλπ.

O midnightg, ο Pasxalakos, η william wilson…

[SPOILER]ο ρουφιάνος! :p:lol:[/SPOILER]

Ωραια.Παιδες αν μπορει καποιος(η και ολοι:p) να κανει μια μινι αναφορα.

[U]κλικ[/U]
Τι σχολή σε ενδιαφέρει?
Όταν λες έξοδα?
Νοίκια κάπου ανάμεσα στα 200?-300?, άντε 320?, ανάλογα με τι θα βρεις βέβαια

Τόσο χαμηλά είναι; Εγώ ένα δυάρη έχω 350ευρώ και λέω κι ευχαριστώ :stuck_out_tongue:

Δυάρι είναι με 1 υπνοδωμάτιο ε?
Από την παρέα μου ένας δίνει 320? που θεωρείται ακριβό για Κομοτηνή και δύο 280?
Εγώ στουντιάκι δίνω 200?
8)

με υπερκαλυψες φιλε μου:)
για Νομικη σκεφτομαι αν τα καταφερω!
εξοδα εννοω νοικια,’‘κοστος ζωης’’ και τετοια.

Μαγκες υπαρχει ξεχωριστο θρεντ που συζηταμε για σχολες ή ολα εδω μεσα? :stuck_out_tongue:

Good luck!

[U]κλικ[/U]

Ναι! Λίγο πιο κάτω από το θέμα “πανελλήνιες” :stuck_out_tongue:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=18082&page=141

Πασχαλάκο, τώρα μόλις το είδα! :stuck_out_tongue:

ΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΣ

Μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει λιγακι? Θα ηθελα καποιο καλο σαητ/ηλεκτρονικο βιβλιο ή κατι παρομοιο βρε αδερφε για υποδειγματα εκθεσεων και γενικα δομη,στερεοτυπες εκφρασεις κλπ στα αγγλικα που δινω ειδικο μαθημα αυριο :slight_smile: Βλεπετε το σχολικο εγχειριδιο ειναι για τα σκουπιδια και του φροντιστηριου ενας θεος ξερει που ειναι μιας και εδωσα πριν 4 κ κατι χρονια Proficiency…

Νωρίς το θυμήθηκες κι εσύ! Καλή τύχη…

Κατι τετοιο δηλαδη;
http://www.myenglishpages.com/site_php_files/writing-useful-espressions-essay.php