Πανελληνιες

Αλλο ηθελα να πω βασικα…

Οτι το ποση Ιστορια, ποσα Μαθηματικα, ποση Φυσικη ξερει κανεις δεν μπορει να κρινεται σε ενα 3ωρο. Εγω (στο πανεπιστημιο) εχω περασει μαθηματα με 9αρια χωρις να εχω ιδεα περι τινος προκειται και εχω κοπει σε αλλα που τα ξερω πολυ καλα επειδη επρεπε να τα μαθω παπαγαλια, πραγμα που δεν το μπορω…

Μπορούν οι καθηγητές και οι γονείς ή μάλλον ΘΑ μπορούσαν οι καθηγητές και οι γονείς

Εγώ έγραψα ΑΟΔΕ ένα μάθημα εξ’ολοκλήρου παπαγαλίστικο χαμηλότερα από μαθηματικά!:respect:

Στα λογια μου ερχεσαι…

Θα μπορουσε αν ειχε και την κατανοηση των γονιων που ομως δυστυχως δεν την εχουν συνηθως.

Εχεις κανα καλυτερο τροπο να αξιολογηθεις για το ποσα ξερεις;

Τεσπα εγώ νομίζω πως η επιτυχία είναι υποκειμενικό κριτήριο.Όταν κάποιος περνάει καλά στη ζωή του,με αυτά που κάνει τότε είναι ένας επιτυχημένος άνθρωπος

Μεγαλα project με τα οποια ασχολειται κανεις ολο το εξαμηνο -κοινως απαλλακτικες. Επειδη σε μερικα μαθηματα εχω κανει και τετοια εμαθα 1000 φορες περισσοτερα απο οταν επρεπε να παπαγαλισω βιβλια…

ΔΕΝ υπάρχει επιτυχία για τους ανθρώπους.τα πάντα κρέμοντα από μια κλωστή,τι επιτυχία να υπάρξει?

Καλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Δεν είναι και ΤΟΣΟ τραγική η κατάσταση.

Εγώ πιστεύω πως επιτυχία υπάρχει και πηγάζει κυρίως από την αυτοεκτίμηση του καθενός

Εσυ διαβαζεις πολυ Παπαδακη και να τα αποτελεσματα.:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Κατσε γιατι μπλεξαμε την σχολη με το σχολειο. Στην σχολη οκ, γινεται ηδη αυτο. Δεν ειναι κακη ιδεα αν εφαρμοζοταν και στο σχολειο.:wink:

υπάρχει ευτυχία,όχι επιτυχία ή αποτυχία

Φυσικα θα επρεπε να ειναι ετσι και στο σχολειο. Και θα πρεπει να εξαλειφθει πληρως οποιαδηποτε σχεση του Λυκειου με την εισαγωγη στην 3βαθμια εκπαιδευση…

Η επιτυχία προέρχεται από την εκτίμηση του κοινωνικού περίγυρου.Η ευτυχία από την εκτίμηση του ίδιου μας του εαυτου.Και σύμφωνα με αυτό ναι η ευτυχία είναι μακράν πιο σημαντική

σους εσύ,ό,τι θέλω θα διαβάζω8)

+1. Εμένα το ΑΟΔΕ μου είναι εντελώς άχρηστο, καθώς δεν θέλω σχολές που έχουν σχέση με οικονομικά. Ποιός ο λόγος να σπαταλάω την ώρα μου μαζί του ???

Και για εμένα που ήθελα οικονομικά πάλι άχρηστο μου ήταν.Είναι άχρηστο σε γενικές γραμμές!:stuck_out_tongue:

Λιγα τα λογια σας για το ΑΟΔΕ! :stuck_out_tongue: Ειναι σουπερ μαθηματακι. Και καθολου αχρηστο για τα οικονομικα.

#-o δεν πας καλά

Είναι σιχαμερό,άθλιο,αηδία το μισώ το μισώ:twisted: Το ΑΟΘ είναι πολύ πιο χρήσιμο