Πανελληνιες

Μαθηματικά κατεύθυνσης έγραψα 17,2. ΑΟΔΕ 15,8 και αυτά που έγραψα τα έμαθα την τελευταία μέρα. Είναι εντελώς αποθητικό και ψυχολογικός πόλεμος. Δεν είμαι σίγουρος για το αν θα ξαναδώσω εξαιτίας του. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΓΑΜΩΑΟΔΕ.

Αυτό όμως εσύ το δικαιολογείς;

Τα λέγα εγώ!

Nαι, γιατί αλλιώς θα κατέληγα στο ψυχιατρείο. Για τον εαυτό μου μιλάω πάντα, δεν αντέχω τα μαθήματα αποστήθισης. Αφού όλοι με κοιτούσαν σαν να είμαι τρελλός γιατί διάλεξα Μαθηματικά γενικής για έκτο μάθημα αντί για Βιολογία. Το θέμα είναι ότι για`μενα δεν υπήρχε άλλη λύση.

15,8?
με μια μέρα διάβασμα ΑΟΔΕ?
μήπως υπερβάλεις λιγάκι?λέω εγώ τώρα…μήπως…??:-k :-k :-k :-k

Χωρίς χαβαλέ. Αλλά μου έκατσαν τρελλά τα θέματα. Μιλάμε για απίστευτη κωλοφαρδία. Ακριβώς αυτά που διάβασα έπεσαν. Να φανταστείς δεν διάβασα τίποτα από δεύτερο κεφάλαιο, απολύτως τίποτα και δεν μπήκε τίποτα. Το μόνο που μπήκε και δεν είχα διαβάσει ήταν μία ερώτηση από τρίτο κεφάλαιο, όπου αυτοσχεδίασα και προφανώς θα μου την πήραν λάθος.
Εντιτ : Να φανταστείς πήγαινα για 10.

Εγώ ένα χρόνο τώρα το διάβαζα συνέχεια και τί κατάλαβα?18,5 έγραψα.Σκατούλες…

ok,προφανώς άλλο ΑΟΔΕ έκανα 2 χρόνια εγώ…

Οχι το ίδιο έκανες!Εμένα δεν μ’αρέσει

Το ΑΟΔΕ ειναι η μαστιγα του 21ου αιωνα.

Ειναι κουτο να λετε οτι το Α.Ο.Δ.Ε. ειναι τραγικο κ.τ.λ. ενω υπαρχουν μαθηματα παντελως αχρηστα οπως οι Φυσικες.

Υπάρχει κάτι που αρκετοί δεν έχουν καταλάβει ότι τα μαθηματικά και η φυσική δεν διδάσκονται για να μας διδάξουν κάτι που θα χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή μας ζωή αλλά για να διαμορφώσουν αντίληψη και να πλάσουν τον εγκέφαλο.Το ΑΟΔΕ είναι ένα μάθημα που δεν προσφέρει τίποτα γιατί πολύ απλά τελειώνοντάς το δεν έχεις μάθει τίποτα,ότι έμαθες παπαγαλία μετά από λίγο καιρό το ξεχνάς

Αν δεν υπήρχε η φυσική τώρα θα ζούσαμε στις σπηλιές. ¶σχετα από το πως διδάσκεται η φυσική είναι θρησκεία, μαθαίνεις το πως λειτουργεί ο κόσμος και γιατί συμβαίνει κάθετι τριγύρω σου. Respect to φυσική.

τι ακριβώς σου μαθαίνουν οι ασκήσεις στη φυσική πχ?:-k

Οι ασκήσεις τίποτα, αλλά η γνώση της θεωρίας πολλά. Σε αντίθεση με το ΑΟΔΕ.

Να σκέφτεσαι

Εμενα τοσα χρονια απο τις Φυσικες δεν μου εμεινε τιποτα. Διδασκεται λαθος μαλλον, και πολυ “κομματιαστα” για να κατανοησουμε την επιστημη συνολικα.

NegativeCreep ολα τα θεωρητικα μαθηματα μαθαινονται παπαγαλια, μαθαινονται ομως και σε βαθος ωστε να τα κατανοησεις. Το θεμα ειναι ποιον απο τους 2 τροπους θα επιλεξεις. Εγω το Α.Ο.Δ.Ε. το θυμαμαι ακομα και μαλιστα περασα μαθημα στην σχολη αποκλειστικα απο τις γνωσεις μου απο το Α.Ο.Δ.Ε. στο σχολειο.

Και επίσης τις θεωρώ πολύ πιό επικοδομοιτικές από το να διαβάζω ΑΟΔΕ. Και αυτά τα λέω εγώ που φυσική έγραψα χάλια, με έκαψε κανονικά.

ευχαριστώ,ήξερα ήδη όμως πριν τη φυσική.
δηλαδή όσοι γράφουν 20 είναι πανέξυπνοι?
και δηλαδή όσοι έχουν αποφοιτήσει από το φυσικό τι είναι?

Εγώ που δεν θέλω να περάσω σε καμμία σχολή που σχετίζεται με αυτό, το αντίθετο μάλιστα τι χρωστάω που το διδάχθηκα μία χρονιά??[-X