Πανελληνιες

καλα ρε η δικη μου που εφτασε εκει πανω? 1000 μορια πιο πανω απο την περσινη βαση! 8O:-s

αγγλικη φιλολογια θεσσαλονικης για μενα…! :smiley:

τώρα μπορούμε κάπως να μάθουμε και πως βγαίνουν τα μόρια με το 10% για έναν που έδωσε Πανελλήνιες πριν από 6 χρόνια (τότε ήταν 9 μαθήματα και όχι 6) :oops:

Συγχαρητηρια σε ολους οσους περασαν :slight_smile:
Φενια κοριτσι μου, αμα δεν περνουσες κατι δεν θα ειχε παει καλα :Ρ 21 χιλιαρικα ειναι αυτα…
Α, συγχαρητηρια και σε αυτον τον παμκιν που ποσταρε πριν. :oops:

Συγχαρητηρια σε ολους.Εγω περασα Μηχανικων Η/Υ και Πληροφορικης στην Πατρα.Αυτο ηθελα οποτε ειμαι πολυ χαρουμενος.

Συγχαρητήρια παίδες και καλή φοιτητική ζωή…:slight_smile:

Εδω γελαμε!Μπροστα στης Πατρας τα υπολοιπα ειναι παιδικοι σταθμοι. :stuck_out_tongue:

Καλως να μας ερθεις και φερε και κανα πεινιρλι απο το Rainbow οπως ερχεσαι!

Συγχαρητηρια σε ολους!

Ο ξαδερφος μου εδωσε 2 χρονια αφοτου τελειωσε και περασε στην 2η επιλογη του.
Τεχνολογια Γραφικων Τεχνων Τει Αθηνας.Μπραβο ρε παιδι μου!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Καλή φοιτητική ζωή.

Ο αδερφός μου πέρασε εκεί που ήθελε , Γεωπονία Θεσ/νίκης.

ωπ.εξαπλωνόμαστε…

ω, καλα…ο κολλητος 1, περασε φυσικος, αλλα δεν ξερω που. ο 2 μαθηματικος στη θεσνικη και η αδερφη μου περασε στη γερμανια προγραμματισμο υπολογιστων!!!

διοικηση επιχειρησεων πειραια:).ηθελα πανεπιστημιο αλλα ενταξει θα βολευτω

Συγχαρητηρια σε ολους οσους πετυχαν, και σε οσους απετυχαν καλη προσπαθεια παλι φετος :wink:

Συχγαρητήρια σε όλους και όλες!!! :smiley:

Όσοι θα γίνετε παπάκια (εκ του Πα.Πει, Πανεπιστημίου Πειραιώς) ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ!!!

:slight_smile:

Συγχαρητήρια σε όλους, απ’ ότι βλέπω οι περισσότεροι πέρασαν εκεί που ήθελαν :smiley:
Άντε, οι επόμενοι φέτος :Ρ

και ανέβηκαν ελάχιστα οι θεατρικές σχολές:vibrate:

Συγχαρητήρια σε όσους ΔΕΝ πέρασαν και τώρα περνάνε άσχημες ώρες,τα ζήσαμε και σας καταλαβαίνουμε.
Αυτοί που πέρασαν εκεί που ήθελαν και τώρα πνίγονται στις αγκαλιές,δεν μας κάνουν

Σε μια θεατρική σχολή η βάση έπεσε κατά 100κάτι μονάδες.

συγχαρικια σε αυτους που περασαν (αλλα και σε αυτους που δεν τους εκατσε…προσπαθησαν και δαυτοι) και καλο κουραγιο σε αυτους που θα ξαναπροσπαθησουν…

Συγχαρητήρια κι από μένα σε όσους πέρασαν πάντα επιτυχίες παιδιά και εις ανώτερα
Για όσους δεν πέρασαν η ζωή τώρα αρχίζει δεν έγινε και τίποτε να είστε γερά και δυνατά και θα την βρείτε την άκρη
Ιδιαιτέρως στέλνω την αγάπη μου σε όλα τα πρωετή παπάκια :stuck_out_tongue:
25 years after the university remains the same :stuck_out_tongue:

Θερμή παράκληση όσοι δεν περάσατε εκεί που θέλατε αλλά σε άλλη σχολή πριν αρχίζετε την γκρίνια α όχι δεν θέλω δεν μου αρέσει κλπ κλπ κλπ πάτε πρώτα γραφτείτε δείτε τι παίζει και μετά αν έχετε ακόμη τα ίδια αισθήματα και συναισθήματα γκρινιάχτε για να σας φύγει το άχτι και ξαναδώστε

Α επίσης όσοι την κάνετε για άλλες πόλεις να μην είστε πολύ απαιτητικοί γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι

Τελικά μηχανολόγος, ηλεκτρολόγος ή κάτι άλλο ο γιος, Rock and Roses??
Συγχαρητήρια σε όλους!

ΣΜΑ και μάλλον μέσα στους 3 πρώτους

Wow! Πολλά μπράβο στο παιδί, περίμενα να γίνει συνάδελφος χεχε