Πανελληνιες

Να πω την αμαρτία μου τόσο εμένα όσο και τον πατέρα του μας ξαφνιάσε με την επιλογή του όσο για την πρωτιά αυτά για να είμα ειλικρινής τα θεωρώ τύχη και τίποτε άλλο

φιλοσοφια πατρας περασα τελικα…μεταναστευω

Ε,μη το αναφέρετε τότε ότι πέρασε στους 3 πρώτους:)

Εύγε σου

στο καλό να πας καλά να περνάς που θα περνάς δηλαδή και να μην μας ξεχνάς

μην ψάχνεις αφορμή για να την πεις. Πολύ σωστά έκανε η Rock & Roses και το είπε. Επιτυχία του παιδιού είναι και μπράβο του!

Πολλά συγχαρητήρια R&R! Χαλάλι τα ξενύχτια και οι ανησυχίες σου, αλλά από ότι φαίνεται, τζάμπα στεναχωριόσουν! Πώς και ΣΜΑ?

ΥΓ. Πέρασα υπολογιστές στην ΑΣΟΕΕ :expressionless:

Ω!
Συνάδελφε!

κανένα μυστικό που πρέπει να ξέρω? Τι να αποφεύγω? Τώρα ποιος θα βάζει ντίσκο στα πάρτυ?

Σκοπεύεις να πηγαίνεις συχνά ε;
Συγχαρητήρια karvou, οι κόποι σου απέδωσαν :lol:

Εγώ θεατρικών σπουδών ήθελα… :frowning: Αλλά ήμουν θετική κατεύθυνση και οι συντελεστές μου τα έκαναν σαλάτα :frowning:

Πάντως ρε αδερφέ, αντί να πας σε καμιά Πάντειο να ζητάς (και καλά) σημειώσεις από τα κορίτσα, πήγες Πληροφορική ΑΣΟΕΕ που οι ωραίες κάθε σεζόν σπάνια ξεπερνάνε τις 5.

By the way, ΣΜΑ είναι η Ευελπίδων? :-k

Περασα 151η Λογιστικη Τει Πειραια.:smiley:

Πριν 4 χρονια.

Εδιτ:Πειραζει που μου την σπανε οι “επιτυχοντες” που καθε χρονο βγαινουν και λενε “διαβαζα αλλα εβγαινα κι εξω”, “μην κοιτατε που ειμαι σαν μαδημενο κοτοπουλο(ή παγωνι), ειχα συστημα, γκομενα και φιλους”. Πσοφος ε.

Πάντως ρε αδερφέ, αντί να πας σε καμιά Πάντειο να ζητάς (και καλά) σημειώσεις από τα κορίτσα, πήγες Πληροφορική ΑΣΟΕΕ που οι ωραίες κάθε σεζόν σπάνια ξεπερνάνε τις 5.

Υπάρχουν και πολύ χειρότερα.
Από τους περίπου 140 που πέρασαν στη σχολή μου πέρυσι, τα κορίτσα ήταν 13, εκ των οποίων οι 5 φύγαν με μεταγγραφή. Τι μας μένει λοιπόν; :-s

Υπάρχει τετοια σχολή? Δε το θυμομουν.

πφφφ, πανελλήνιες…σχολεία[-X:evil:
Δεν είχα πάει καν να κοιτάξω που είχα περάσει. Ετσι κι αλλιώς 1 σχολή είχα δηλώσει, αν δεν πέρναγα εκεί δε θα περνούσα πουθενά.

η 2η επιλογή μου ήταν Πάντειος ρε συ! Αλλά και πάλι, οι της θετικής δε μπορούν να πάνε σε θεωρητικές σχολές με το 10%. Οι βάσεις είναι τόσο ψηλά που είναι απλησίαστες…

Πάντως εγώ έβγαινα και δε μπορώ να πω πως κουράστηκα για να περάσω ΑΣΟΕΕ :stuck_out_tongue:

Ναι, αλλά ο Κάρβου πιο πριν ηταν ΕΜΠ.

ΑΣΣΟΕ πληροφορικη?
Θα την εχω ως πρωτη επιλογη στο μηχανογραφικο μου (σε 2 χρονια :oops:)
Ευγε Καρβου :slight_smile:

Meaning;
Δεν είχε εκεί ή το αντίθετο;
Γιατί κρίνοντας από τις φίλες των φίλων του, δεν πρέπει να 'χε ιδιαίτερο πρόβλημα :stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω τις φίλες των φίλων αλλά μετά από 5 χρόνια ΕΜΠ (= ελάχιστες έως καθόλου γυναίκες) διάλεξε να πάει πληροφορική που είναι εξίσου χάλια.

Εγώ περασα 68ος Τει Πάτρας πριν 10 χρόνια…:lol:

Τοπογραφία,στον πευκώνα στις μετρήσεις,όλα τα κορίτσα κουνιούνται,σκύβουν,ιδρώνουν για να πάρουμε τις σωστές μετρήσεις.Ένας μικρός παράδεισος.:slight_smile: