Τα κορίτσα είναι κορίτσα η νταλικιέρηδες όμως?
AAAA να κάποιος επιτέλους! Θα είναι η πρώτη σχολή που θα βάλω του χρόνου :D(ας αρχίσει η φετινή σχολική χρονιά βέβαια :Ρ).
Κορίτσα…Κορίτσα…Σου’χω δείξει δάσκαλε:wink:
Ναι αλλά δεν μου τα γνωρίζεις.
Είναι μικρά και είναι για Μένα:D:D:D:D:D
Συ είσαι φρουρός της πατρίδας.Θα τα δοκιμάσω και θα σου δώκω το καλύτερο
ισχυει οτι οταν κανεις εγγραφη σε μια οποιαδηποτε σχολη πρεπει να βγαλεις ακτινογραφιες θωρακα ή κατι τετοιο?
Απλά θέλουν να δουν τι έχεις πίσω από τα ΒΥΖΓΙΑ σου.
Ισχύει.
Γιατί ρωτάς?
τι? για να γραφτω στην σχολη 8ελουν και ακτινογραφια? δεν ειμαι αρρωστος ρε παιδια
Παπαρια ισχυει.Εγω ακομα να την παω την ακτινογραφια.
αν δεν την πας, δεν παίρνεις πτυχίο. έστω κ την τελευταία μέρα θα στην ζητήσουν. είναι κόλπο
ατιμο κολπο… τι νομιζουν οτι κατω απο το δερμα μας εχουμε σκονακια? η φοβουνται μηπως ειμαστε ρομποτ?
Μην είστε τόσο ελληνόπουλα ρε παιδιά, δεν το κάνουν για κακό. Άμα εσύ τους πεθάνεις στο τρίμηνο και μετά οι γονείς σου βγαίνουν στο Άλτερ και ζητάνε να αποδοθούν ευθύνες και τρέχουν από δίκη σε δίκη και από κανάλι σε κανάλι και δώσουν τα όργανά σου, αλλά τους μείνει ένα, το οποίο βαλσαμώνουν, δωρίζουν σε μουσείο “ω, το σπληνάντερο του γιου μας” και έχουν εφιάλτες εφιάλτες εφιάλτες και τους πονάς, τους πονάς γιατί βαριόσουν να πας. Να βγάλεις αυτήν. Την ακτινογραφία.
Τους γονείς δεν τους σκέφτεσαι;
Ε θα την παω την τελευταια μερα τοτε.Αν δεν μου τη ζητησουν ομως,εχω δικιο.
σεναριο επιστημονικης φαντασιας εφτια3ες ρε:lol:
Πω πω ναι σπαστικο και αηδιαστικο,απλα. :thumbdown:
kostis013 do not underestimate the power of the dark side.
μαλιστα, ευχαριστω ρε παιδια. απλα μου το ακουσα και μου εκανε εντυπωση, γτ δεν το ειχα ξανακουσει.
ναι, οντως καλά κανουν και ζητανε.
αχα, ευχαριστω ρε παιδια. Απλα μου το ακουσα και μου εκανε εντυπωση, γτ δεν το ειχα ξανακουσει.
ναι, συμφωνω κι εγω οτι καλά κανουν και ζητανε.
:-s:!:για πρωτη επιλογη ειμαι αναμεσα στην ψυχολογια και στο παιδαγωγικο δημοτικης εκπαιδευσης, απο κει και περα υπαρχουν και άλλες επιλογες…τις οποιες ακομα τις σκεφτομαι… μονο γι αυτα τα δυο ειμαι σύγουρη, αλλα με τις βασεις, που φετος βρηκαν να ανεβουν τοσο, αναγκαστικα θα σκεφτω και αλλες πόλεις…:-s:!: