Πανελληνιες

Α καλά,τόσο εύκολα αλλάζεις όνειρα εσύ ε? Σαν τις κάλτσες…που είναι το Πα.Πει,τα όνειρα,το πείσμα,ο μόχθος?

Το Πα.Πει. θα μπει δευτερο, μιας και εχει χαμηλοτερη βαση. Πρωτος στοχος να περασω καπου εντος αττικης και οχι στου διαλου τη μανα. Μεχρι Πατρα θα αντεξω.

απ οτι καταλαβα πληροφορικη θες να περασεις???

Ω ναι. Και ευελπιστω να πιασω ασοεε ή το παπακι.

Πληροφορική & Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ γιατί όχι? :-k

Από ΑΣΟΕΕ (και όχι ΑΣΣΟΕ) πάντως σου δίνω ό,τι πληροφορία θες. :slight_smile:

(ουπς. Το διορθωσα :oops:)

Οσο για το τμημα του καποδιστριακου που λες ειναι κι αυτο μεσα στα πλανα. Αν και δεν εχω ψαξει τοσο πολυ προγραμματα σπουδων κουτουλου.

Θα με υποχρεωνες αν μου ξεκαθαριζες το εξης.
Η πληροφορικη ασοεε κλινει περισσοτερο προς hardware ή software, προγραμματισμους κλπ?

εδιτ: απαντας αν οπως καταλαβα εισαι στο συγκεκριμενο τμημα ε :Ρ

χαχα…μπορεις να εχεις πληροφοριες και για πληροφορικη του ΕΚΠΑ…:smiley:
απ οτι εχω ακουσει γενικα το τμημα μου ειναι παλουκι γερο…πρεπει πραγματικα να σου αρεσει να να προχωρησεις…
www.di.uoa.gr
εχει και το προγμαμμα σπουδων…
μου φαινεται οτι η πληροφορικη στην ασοεε εχει και κλαδο οικονομικων…
παντων παιδια οι πληροφορικες εχουν παρει τον κατηφορο…
πληροφορικη ασοεε 16800 περιπου,η δικη μας 17300κατι…το μονο τμημα μου ανεβηκε ηταν οι ημ/μυ του εμπ,οι αντιστοιχοι στην κρητη επεσαν κοντα 1000μορια…
μιλαμε πολυ λιγοτερη ζητηση…

Ναι ναι ναι! Να είμαστε γειτόνια!:smiley:

Εγώ δεν ξέρω καν που εχω την ακτινογραφία. Το μόνο που θυμάμαι είναι να βλαστιμάω που δεν τη ζήτησαν.

Εδω ΑΣΟΕΕ!:smiley:
Ρε ChrisP εκει σπουδαζες?
Περισσοτερο software χαλαρα…
Θα σιχαθεις να προγραμματιζεις!:stuck_out_tongue:

απ οτι θυμαμαι ο ChrisP εκει τελειωσε…:wink:
βασικα σε ολες τις πρηροφορικες περισσοτερο προγραματισμος υπαρχει…
ευτυχως εμεις εχουμε και τον κλαδο των τηλ/νιων και βλεπουμε κατι το διαφορετικο…
λογικα εσεις εχετε και 1 κλαδο οικονομικων ε??

Για να ερθω το ειπες αυτο ή για να μην βαλω καν την επιλογη μηχανογραφικο?

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ:p

Υπεροχα υπεροχα, γιατι αναζητω τη σχολη με το περισσοτερο software. Δεν εχω προβλημα με hardware απλα γουσταρω προγραμματισμο πιο πολυ. (Τι να κανουμε, οσο περισσοτερο καθεσαι τοσο το καλυτερο :lol: :p)

Οι ημ/μυ περασανε τα 19 χιλιαρικα, η ασοεε νομιζω επεσε και το πα.πει. τα ιδια(-600 μορια, yay!)

Απο οικονομικα οσο ειδα στα υποχρεωτικα μαθηματα ασοεε, ειχε μονο 2. Γενικα δεν εχω προβλημα με τα οικονομικα, μπορω να πω οτι τα ψιλογουσταρω κι ολας :-s

Αυτο που λες για τη ζητηση… ειναι το επαγγελμα του μελλοντος απο οποια σκοπια και να το δεις. Αρχισα να στρεφομαι εκει οταν μας κανανε γυμνασιο πρωτη φορα προγραμματισμο(μουφες ε, ψευδογλωσσες και τετοια:!:slight_smile:
Το οτι πεσανε οι βασεις μονο ενθαρρυντικο ειναι :slight_smile:

δε λεω οτι ειναι κακο που επεσαν οι βασεις…αλλα μιλαμε για πολυ μειωμενη ζητηση…(σκεψουν οτι ετσω και λιγο μειωθηκαν και οι θεσεις…αλλα οι βασεις περεσαν περιπου 500)…
βεβαια αυτο εξηγειται…καθως οσοι τελειωνουν σε τμηματα πληροφοτικης ειναι σχετικα ‘ριγμενοι’ σε σχεση με αλλος…ΤΕΕ(τεχνικο επαγγελματικο επιμελητηριο) κι ετσι…
οσο για το φριδομ μη φοβαβαι το τμημα μας καλος ή κακος ειναι σχετικα απομονομενο απο τα αλλα…
ενας καλος λογος ομως κατα τη γνωμη μου για να περασει κανεις στην ασοεε ειναι οτι βρισκεται στο κεντρο…(και ειδικα αν μενει κανεις κοντα σε σταθμο ηλεκτρικου-μετρο,αποτελει τεραστια ανακουφιση μιας και τα λεωφορεια δεν την παλευουν καθολου…)

Τι λέει ο από πανω?? Για να πας ΕΚΠΑ έχεις 10+1 τρόπους. Μη σπιλώνεις έτσι το πανεπηστήμιο μας ρε[-X[-X[-X

Αυτο ειπα παλι προχθες που ειδα ενα τετοιο καταπλασμα. ΟΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΡΕ.

Ρουδι, την επομενη φορα θα ερθω να σε βοηθησω σε μια απο τις πολυπαθες μετρησεις σου.

δεν το πιστευω…η πλακα ειναι οτι εσυ για να πας πολλες φορες περιμενεις και 1 λεωφορειο παραπανω…(εσωτερικο)…τι υπομονη εχεις ρε???8O
ντροπη το 250 να κανει να περασει σε ωρες αιχμης 30-60λεπτα…κανονικα επρεπε να ειναι απο τα λεωφορεια με την μεγαλυτερη συχνοτητα…:slight_smile:

Καλά, το 250 είναι για μπουνιές! Αλλά έχουμε: 250,608,224,221,άλλο ένα που κάνει στάση νεκροταφείο,251. Ακόμα και με τα πόδια πας απο τον Ευαγγελισμό. Βέβαια τις περισσότερες φορές παίρνω αμάξι:oops:

:lol::lol:αυτο το κομματι λεει ολη την αληθεια…βεβαια αναρωτιεμαι αν με τοση κινηση το πρωι βολευει το αυτοκινητο…ενω ασοεε(ή εμπ στο κεντρο)περνεις τον ηλεκτρικο(ουτε κινηση ουτε ιστοριες τετοιες) και εφτασες…

Να κάνω κι εγώ τώρα την ερώτηση της ημέρας

Τι διαφορά έχει η πληροφορική της ΑΣΟΕΕ από την πληροφορική του Παν Πει?:-k

Απαντήσεις του τύπου η μια είναι στην Πατησίων και η άλλη στον Προφήτη Ηλία δεν θα γίνουν δεκτές :wink:

Σε όσους ρωτούν ΣΜΑ είναι η σχολή μηχανικών της πολεμικής αεροπορίας παράρτημα της ικάρων είναι

Άλλη ερώτηση για να κάνεις διδακτορικό στην ΑΣΟΕΕ πχ ή στο ΠΑΝ ΠΕΙ πληρώνεις???

Αν και αλλάζουν από ίδρυμα σε ίδρυμα αυτά, αυτό που έχω καταλάβει είναι:

Για να κάνεις διδακτορικό δεν πληρώνεις, γιατί είναι δημόσια και δωρεάν η παιδεία στην Ελλάδα. Αλλά δεν πληρώνεσαι κι όλας. Αν σε υπογράφουν ως εργαζόμενο του ΠΑΠΕΙ ή της ΑΣΟΕΕ (ή π.χ. με σύμβαση έργου όπως στο ΕΜΠ), τότε θα σε πληρώνουν όσα έχουν συμφωνηθεί, όποτε το θυμηθούν

ΣΜΑ από τις καλύτερες σχολές. Υψηλό επίπεδο και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση

εμεις γιατι μειναμε απ εξω…
με την λογικη κιολας…
στην πληροφορικη της ασοεε υπαρχει κλαδος οικονομικων…
στο πα.πει. λογικα θα υπαρχει καποιος αλλος κλαδος…(με αλλα λογια διαφορετικο πραγραμμα σπουδων.)
οπως και σε εμας υπαρχει ο τομεας των τηλ/νιων με μαθηματα που εχουν να κανουν με δικτυα,σηματα και τα σχετικα…
σε ολα τα τμηματα ομως πρεπει να υπαρχουν οι τομεις της θεωρικης πληροφοτικης(aka αλγοριθμοι,πολλα μαθηματικα),και υπολογιστικων συστηματων και αναπτυξης εφαρμογων(τουλαχιστων ετσι λεγονται στο δικο μου τμημα)…
λογικα και το επιπεδο δυσκολιας αυτον των τμηματων ενδεχεται να διαφερει…(ετσι εχω ακουσει απο πολλους…)…