Το 250 περιέργως έχει φτιάξει!Εγώ δηλαδή τον τελευταίο καιρό το πετύχαινα συνέχεια και άδειο!
Αυτό που κάνει στάση στο νεκροταφείο είναι πάλι το 608 εκτός αν λες κάποιο άλλο…:-k
Με τα πόδια είναι ξεπάτωμα!είχα πάει μια φορά έτσι μέχρι το di και κόντεψα να πεθάνω!Πάντως στάθη έχετε πολλά λεωφορεία!μην παραπονιέστε!
βασικα το τμημα μας ειναι σχεδον χιλιομετρο(ενταξει μπορει να υπερβαλω)απο εκει που σταματαει το 608…ενταξει εχουμε αυτο που πανε καισαριανη και τυχαινει να κανουν σταση ακριβως εξω απο το τμημα μας…αλλα πραγματικα να ειναι 9 η ωρα το πρωι και να εισαι μεσα σε 1 λεωφορειο που ψιλοκολλαει στην κινηση ειναι αθλιο…(τι να που κι αυτοι που περνουν 608 που κανει τετοιο κυκλο)
σ αυτο το θεμα ισως ειμαστε και οι πιο τυχεροι…
αυτο με το 250 μαλλον τυχαιο θα ηταν…πραγματικα κουλο ομως…περιμενα οτι αυτο το λεωφορειο θα περναει τουλαχιστον καθε 10’-15’…τοσο κοσμο εξυπηρετει…
ατιμε εθελ…(ατιμο off topic:lol::lol:)
Kαλά το 250 είναι τελικά ό,τι να ναι!:lol:
btw μια φορά είχα πάρει 01 για να κατέβω στη σχολή σας και να πάρω μετά εσωτερικό και επειδή καθόμουν κι ήταν φίσκα μόνο που δε με σκότωσαν κάτι γριές!Στα διάλα!!!δεν το ξαναπήρα!
και κάτι σχετικό με το topic: μαμά του φόρουμ συγχαρητήρια για το γιο σου!!Να συνεχιστούν οι επιτυχίες του!
καλα το 01 ειναι και δωρεαν,και γινεται πανικος…
αλλα γενικα 01,224 τα χρησημοποιουν παρα πολλοι ηλικιωμενοι…
και ειδικα οταν νυσταζω κιολας ειναι οτι χειροτερο το στριμωξιδι…
Για να δείτε πάντως τις διαφορές ανάμεσα σε εκπα,ασοεε,πα.πει και σούξου μούξου πηγαίνεται στις σελίδες των τμημάτων και δείτε προγράμματα σπουδών κλπ.Στην ασοεε έχει μόνο 2 μαθήματα οικονομικών υποχρεωτικά,ένα στο Α εξάμηνο και ένα στο Β και είναι 2ο πεδίο απ’ότι θυμάμαι,οπότε περνάς χωρίς ΑΟΘ.
:thumbup:
Σωστα τα λεει ο αρχων του spamm…Μονο 2 οικονομικα και αν θες στο 3ο ετος επιλεγεις οικονομικη ροη…
Τωρα για διαφορες μς παπει,δε το ξερω καλα το τμημα στο παπει,αλλα με εκπα υπαρχουν πολλες διαφορες…
Eιπα να το ξεθαψω να παιρνουμε και μεις λιγο κουραγιο που δινουμε εξετασεις!!Οσοι δινετε προσελθετε να πουμε τον πονο μας,τις αποριες μας,οτι θελουμε τεσπα μπας και περασουν αυτοι οι 4 μηνες και ερθει εκεινη η καταραμενη στιγμη να δωσουμε…Εγω προσωπικα δινω δευτερη χρονια γιατι περυσι τα ξυνα τελειως και δεν περασα!Τεχνολογικη ειμαι και θελω πληροφορικη να περασω!
Καλο κουραγιο σε οσους δινουν!!
Δεν θα μας πατησουν αυτοι εμεις θα τους πατησουμε!!
κ γω μια απ τα ιδια:wink: αλλα ειμαι θεωρητικη κ θελω λογοθεραπεια…τον τελευταιο καιρο μ εχει φαει το γαμ… το αγχος:( μεχρι τις κωλοεξετασεις θα εχω σαλταρει…Αυτα…
όπως τις αποκαλούν πάρα πολλοί “Πανηλίθιες”.
όταν έδινα και εγώ έλιωνα,8 ώρες την ημέρα,κουφά και παλαβά πράγματα.υπομονή θέλει,δεν έμεινε και πολύ καιρός…
Now playing: Nest - Moonbow
via FoxyTunes
εγω ημουν απο τους λιγους που διαβαζαν μια ωριτσα…
+1 και γενικα πιστευω οτι αν προσεχεις ολη τη χρονια στα μαθηματα στο φροντιστηριο και λυνεις ασκησεις στις μαθηματικοφυσικες ωστε να εχεις εξασκηθει, δεν παιζει να χρειαζεται να πεθανεις πανω στο βιβλιο στις εξετασεις. Οταν εδινα εβλεπα κατι τραγικοτητες με παιδια να μην κοιμουνται, να πινουν 5 καφεδες τη μερα, να χαπακωνονται και τετοια. Αραχτε.
Εμ.Το ιδιο σκεπτικο ειχα και γω.Γιαυτο ειμαστε και οι 2 Τει πειραια.
Και γαμαμε.
Ναι.Στο καθισιο.Γιατι γενικα εχουμε χασει ενα μετρημα…γιου νοου ντιαρ
Σιγά, κι εγώ που διάβαζα… ήρθαν τα θέματα έτσι και κατέληξα σε μια απλή Κοινωνιολογία Παντείου ενώ ήθελα Αγγλική φιλολογία. Τουλάχιστον τώρα έχω την εγκληματολογία μου και παρηγοριέμαι.
:(:-s πανελληνιες…ενα πονεμένο thread…καλη επιτυχία σε ολους μας!:thumbup:χαλαρά ρε!
Tι κατευθυνση εισαι?Για που θες?
Οσοι διαβαζετε νορμαλ(3-3μιση ωρες τη μερα για ενα καλο μυαλο ειναι παραπανω απο αρκετες,ισως για οσους ειναι Τεχνολογικη χρειαζεται και κατι extra προς το τελος στις επαναληψεις του ΑΟΔΕ.Αnyway το ποσες ωρες χρειαζονται για το καθενα ειναι σχετικο και εξαρταται απο πολλα,απλα εδωσα μια μεση εικονα πιστευω),εχετε καλη ψυχολογια(δηλαδη δε σας πιανουν οι διαρροιες μονο και μονο στο ακουσμα “Πανελληνιες”) και κλεινετε τα αυτια σε αγχωτικα σχολια γονιων και οποιουδηποτε αλλου που αποδεδειγμενα δε προσφερουν τιποτα θετικο για σας(κοινως τους γραφετε στα@@ σας επειδη εσεις οι ιδοι ξερετε οτι προσπαθειτε),θα γαμησετε.Ειναι τοσο ξεκαθαρο.Δε παιζουν τυχες και τετοια,μονο σε ελαχιστες περιπτωσεις…Αυτα τα λεω εχοντας σχετικα φρεσκη εμπερια απο περυσι.(Το κυριοτερο για μενα ειναι να απομυθοποιησετε τις Πανελληνιες μεσα σας,αυτο το δεος του “ωωω πανελληνιες,αν δε περασω καταστραφηκα,ωωω η τελικη μαχη” που ενδομυχα καποιοι σκεφτεστε ειναι αυτο που προκαλει το αγχος,ειδικα το αγχος την ωρας που θα περνετε τα θεματα κτλπ.Παραμονες πανελληνιων καντε μεσα σας μια σουμα,συνειδητοποιηστε τι προσπαθεια κανετε ολο το χρονο και οτι το δε το κανετε για καμια μανα αλλα για τον εαυτο σας(γιατι αυτη ειναι η αληθεια οσο κλισε κι αν ακουγεται) και you ll be fine:)
Καλη επιτυχια σε ολους!
(A και ακουτε τακτικα Eagleaheart.Φτιαχνει τη διαθεση:p http://www.youtube.com/watch?v=NC_qxc2V50U)
ειμαι στην τεχνολόγικη και απο τα κρατικα θελω να πιασω προγραμματισμο…κατα τα αλλα θα γινω ηχοληπτης:)
καλη επιτυχια σε ολους.και οσοι περασετε τει πειραια μην απογοητευτειτε
εχετε 4+ χρονια μπροστα σας για να το κανετε αυτο:p