Πανελληνιες

λιγα με το τει φιλε!!αληθεια πηρε παραταση 2 βδομαδες η εξεταστικη?εχω να παω απο τον σεπτεμβρη

Σε μας παντως Λογιστικη ξεκιναει 2 ή 9 του μηνου.

ε του πουστη ιδιο κτηριο ειμαστε.λογικα και μας τοτε…

Μια χαρά είναι η κοινωνιολογία! Ωραίο ακούγεται δηλαδή. Εκτός κι αν προτιμάς να χεστείς στο τάλιρο :Ρ
Όσο για τα 8ωρα που κλείνουν μερικοί δεν το καταλαβαίνω. Οι αιώνια αγχωμένοι πρέπει είναι. Αν πάει με το άγχος και με τις ώρες διαβάσματος το που θα περάσεις ξέρω άτομο που θα έπρεπε να έχει περάσει από τώρα πρώτο ιατρική και πάει 1η λυκείου. Τις δυνατότητες μας δεν τις ξεγελάμε, οπότε διαβάστε όσο και όταν καταλαβαίνεται τι λέει το βιβλίο και τελειώσατε.

τι λετε μωρε?!?!

να κατσουν να ξεσκιστουν στο διαβασμα αν θελουν να περασουν :!::!:

:stuck_out_tongue:

Λοιπόν, ωσάν καλός νεανίας κι εγώ θα δώσω φέτος…

Έχω σκοπό να δηλώσω πρώτη επιλογή το τμήμα ΗΜΜΥ στο ΕΜΠ και αν δεν το πιάσω (πράγμα που απεύχομαι αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται…), το τμήμα πληροφορικής στην ΑΣΟΕΕ που απ’ό,τι θυμάμαι είναι 2ο πεδίο και δεν χρειάζεται να’χεις ΑΟΘ (αλήθεια πώς αντέχουν μερικοί 7ο μάθημα; βγάζω καντήλες και μόνο που τ’ακούω…). Βέβαια έχω στείλει και χαρτιά στον Καναδά (McGill University) οπότε αν με δεχτούν, μην με είδατε…

Πάντως το θέμα για να περάσεις σε σχολή με 19000τόσα μόρια είναι να σιγουρέψεις το 100 στα μαθήματα Β’ διαλογής (:stuck_out_tongue: βλ. ΑΟΔΕ, ΑΕΠΠ, Μαθηματικά Γενικής), να κυνηγήσεις το 100 στα μαθήματα βαρύτητας και ένα minimum 16αράκι στην Έκθεση που πιστεύω ότι το πιάνουν όλοι αν προσπαθήσουν, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο… βέβαια εκεί είναι και να μην σου κάτσει κανας κουλός διορθωτής…

Την ύλη την πηγαίνω σχετικά αργά με το φροντιστήριο (πηγαίνω στην Ώθηση, για όσους γνωρίζουν… είναι αρκετά γνωστό φροντιστήριο) π.χ. τώρα Μαθηματικά είμαστε στις συνέπεις ΘΜΤ και από βδομάδα αρχίζουμε ολοκληρώματα, τελειώνοντας ταυτόχρονα τις παραγώγους.

Αυτά, μας εύχομαι καλές αντοχές και κυρίως …

[SIZE=“7”]ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ[/SIZE]

κ είμαι από αυτές που ξεσκίζονταιιιιιιιιι στο διάβααααασσσμμμααα :lol::lol::lol:

λολ

δν την παλεύω την ιστορία
κ να φανταστείτε αύριο γράφω κιόλας
κ δν ξέρω χριστό !!!

πάααααλλλιι διαβάααασσαααμμμεεεεεε…

έλεος

έχω ακούσει ότι θα καταργηθούν οι πανελλήνιες

κ εγώ μου φαίνεται ότι θα τις γλυτώσω 8)

ενταξει, ιστορία δίνεις, όχι θρησκευτικά!

:cold:

η ορθογραφία πάντως δεν πρόκειται να καταργηθεί :stuck_out_tongue:

πατούσε ό,τι να ‘ναι το πληκρολόγιο γι’ αυτό

και είναι το ό,τι το αναφορικό και γράφεται με κόμμα γτ σημαίνει οτιδήποτε
ενώ το άλλο το ότι είναι ειδικό και σημαίνει πως… δηλαδή

πχ. πάρε με ό,τι θες, δν με πειράζει
κ Αυτός είπε ότι…

Το Δεσπινακι ανακαλυφτει τον κοζμο.

Οποιος θελει μετα το τελος των πανελληνιων να κανουμε τρομοκρατικη επιθεση στα σπιτια των συγραφεων της ΑΟΔΕ ας μου στειλει πμ.

Να πω παντως πως πριν λικο καιρο σκεφτομουν να παρω κανενα αγχολυτικο στη φυσικη η την εκθεση για να μη με πιασει κανενα ταρακουλο και δεν γραψω απο το αγχος (εχουμε και λιγο προβλημα με αυτο…), επειδη ειχα ακουσει απο πολλους οτι πηραν. Αλλα ρωτησα το γιατρο μου και μου ειπε να το αποφυγω γιατι μπορει να προκαλεσει μαστουρες, υπνηλιες κλπ. Οποτε σας το λεγω και σας αν το εχετε σκεφτει.

Ω! Μια γραμματιζούμενη! Πες τα, Δεσποινάκι!

Εχετε λυσσαξει ολοι με το ΑΟΔΕ. Ελεος, 70 σελιδουλες ειναι με εικονιτσες κιολας μεσα(αν εχετε ακομα το ιδιο βιβλιο ε). Με πανευκολα πραγματακια, που και μονος σου να κατσεις να σκεφτεις την απαντηση στην ερωτηση που θα σου βαλουν σωστα θα απαντησεις. Αντι να λετε για Φυσικες και Μαθηματικα Κατευθυνσης που ειναι τεραστιο αντρικο μοριο, σας πειραξε το ΑΟΔΕ.

ΑΟΔΕ supporting team.

I’ve just become a member.

Βέβαια και τα Μαθ και Φυσική Κατεύθυνσης, άμα τα δεις χωρίς άγχη κλπ δεν είναι και κάτι δύσκολο.

:lol::lol::lol3::lol3::lol3::lol2::lol2::lol2:

Σοφι μου, θυμασαι πως βαθμολογουνε; τα θελουν κατα λεξη:evil:
και επισης αυτον τον καταλαβαινεις πιο ευκολα τι λεει

Ρε μην είστε ψάρια, το ΑΟΔΕ είναι στανταρ βαθμοί.

Καλό διάβασμα, και συστηματική επανάληψη όλη τη χρονιά, και όταν έρθουν οι εξετάσεις θα τα έχεις μάθει απ’ έξω και ανακατωτά.

μουντζα

μουντζα

Nαι ρε συ Βασιλη, ειναι σαφως πιο ευκολο να γραψεις αοδε σε σχεση με μαθηματικα η φυσικη. Αλλα προϋποθετει το βιβλιο να ειναι υγρο απο το κλαμα… Τουλαχιστον για ατομα σαν και μενα που δεν μπορουν μια να παπαγαλισουν. Και νομιζω ειναι αρκετα :stuck_out_tongue:

Εγώ πάντα ήμουνα της παπαγαλίας αντιθέτως:p

Τεσπα, βάλτε τα δυνατά σας και ότι κάτσει. Και θα δείτε μετά απο αρκετά χρόνια οτι όλο αυτό είναι πολύ για το τίποτα.

To ΑΟΔΕ ειναι μια πιπα.Δεν οφειλουν οι μαθητες της Τεχνολογικης να πρεπει να αποστηθισουν ρε πουστη μου,πως να το κανουμε.Δεν ειναι οτι ειναι υπερδυσκολο απο μονο του,ειναι οτι το βαζουν σφηνα αναμεσα απο σοβαρα μαθηματα και σου λενε α διαβασε και 60-70 σελιδες γεματες μπουρδες και ανακριβειες που στο τελος δε θα θυμασαι ουτε μια λεξη.Το βαζουν καθαρα για να σε δυσκολεψουν…

Και ειναι και το μονο μαθημα απο το οποιο δε σου μενει ουτε κατι για δειγμα μολις τελειωσεις τις εξετασεις.Απλα εξαιτιας του μαθαινεις να φτιαχνεις καλο φραπε για τα νευρα που στα κανει ζαρτιερες…

Die.

Αμα θελω εικονιτσες και κειμενακια διαβαζω Αλμανακο ρε Σοφι:lol:,εδω μιλαμε για μαθημα που κοστιζει μορια στις Πανελληνιες.

(Ειναι το μονο μαθημα στο οποιο επισκεφτηκα τη ταξη που θα γραφαμε με ενα χαρτακι στη τσεπη,aka το κεφαλαιο που δεν καταφερα ποτε να αποστηθισω,νομιζω οι Ανθρωπινοι Ποροι ηταν)