Δεν νομιζω να ναι χαζοι…Δεν νομιζω οι ασκησεις να συνεχισουν να ειναι τοσο για τον π… τωρα
Η 'Εκθεση, μαζί με τη Βιολογία Κατεύθυνσης, ήταν το αγαπημένο μου μάθημα :Ρ Ξέρω ότι και ο Φενριζ συμφωνεί. Ε;
Αυτές οι αλλαγές θα ισχύσουν και φέτος δλδ;
Άντε τυχεροί όσοι δίνουν φέτος. Προεκλογική περίοδος γαρ και ακόμα και οι πιο κορεσμένες σχολές δέχονται πιέσεις να αυξήσουν τον αριθμό των εισακτέων
εδιτ: Έκθεση-> χειρότερο και σιχαμερότερο μάθημα έβερ. Και το λέει κάποιος που του αρέσει να γράφει και το κάνει/έκανε συχνότατα.
Έλα ρε μάνο, γιατί; Πολύ ωραίο ήταν και με πολύ ενδιαφέροντα θέμα. Ασχετα που έπρεπε να γράψεις συγκεκριμένα πράγματα κι έτσι ουσιαστικά χαμένα πήγαιναν τα ωραία θέματα, αλλά τεσπα :Ρ
Σε άλλο σαητ διάβασα ότι θα μπορούν πλέον οι μαθητές να βλέπουν και τα γραπτά τους, πράγμα που δε γινόταν ως τώρα. Αλλά δεν αναφέρεται πουθενά αλλού οπότε παίζει να είναι σαχλαμάρα
Είπες μόνη σου έναν από τους πιο σημαντικούς λόγους.
3η λυκείου —> αθλητισμός
2α λυκείου----> αδέσποτα ζώα
έλεος…
γιατί ρε, εμένα τα αδέσποτα ζώα ήταν η καλύτερή μου έκθεση… είχα κάνει φοβερή επίκληση στο συναίσθημα! κρίμα που δεν έδινα τότε παν/νιες
τουλάχιστον αυτά ήταν συγκεκριμένα θέματα και όχι σαν αυτά τις επόμενες χρονιές που ήταν μες στην αοριστία και εύκολα σε θεωρούσαν εκτός θέματος - ο καθένας με την κρίση του
(btw δεν εστίαζε στον αθλητισμό, αλλά στο ομαδικό παιχνίδι και το ομαδικό feeling)
Θα τα πουμε σε λιγο οι 2 μας…:lightsabre::lightsabre:
Μακαρι να ναι ετσι!Συν απειρο για την εκθεση.
Ναι ισχυει απο φετος αυτο!
Κι εγω με αυτά τα θέματα έδωσα, χαχαχα :Ρ Ειδικά με τα αδέσποτα θυμάμαι τρελά γέλια, όλη τη χρονιά δαβάζαμε για τον καταναλωτισμό, τη διαφήμιση, ΤΑ άσχετα τεσπα και πέσανε τα ζωάκια :Ρ
Ναι! Και εντάξει τότε ήταν δευτέρα λυκείου, στην τρίτη όμως ήταν μεγάλο πακέτο… Εγώ πήρα 13
μου ειπαν οτι εχουν μεινει γυρω στις 11 με 10 εβδομαδες:eek:
κουραγιο Μαρια…μερικες μερες ειναι μονο…
αλλα οσο το σκεφτομαι οτι πλησιαζει κ μενα η ωρα μου αγχωνομαι…
Τι πάει να πει λίγες μέρες είναι ακόμα; Δεν δουλεύει πανελλήνιες δίνει, κι αν δε σταματήσει να λιώνει ροκινγκ δεν τη βλέπω καλά.
δεν εννοουσα μερικες μερες ειναι ακομα…
ειπα οτι λιγες μερες κρατανε κ μετα τελος…
Αντε ναρθουνε οι αναθεματισμένες και να τελειωσουνε κιολας να ησυχασουμε!και αυριο το πρωι να ξεκιναγαν ακομα καλυτερα!
να μου κανεις τη χαρη εσυ:p
δεν λιωνω στο ροκινγκ,μια φορα την ημερα οταν τελειωνω τα μαθηματα μπαινω8)
Έχει κανείς καμιά ιδέα πού μπορώ να βρω στο net τις λύσεις για τα επαναληπτικά θέματα των μαθηματικών κατεύθυνσης 2005, 2006; Έχω φάει τον τόπο και θέλω να ελέγξω κάποια πράγματα που έχω βγάλει
www.thetiko.gr
Δεν βλέπω να υπάρχουν κάπου εκεί τα θέματα των επαναληπτικών εξετάσεων, ευχαριστώ πάντως.
edit: Τα βρήκα, ευχαριστώ
Bγηκε το προγραμμα:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 - 5 -2009
-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 18 - 5 - 2009
-ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
-ΦΥΣΙΚΗ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 20 - 5 - 2009
-ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)
-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ & ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 - 5 - 2009
-ΙΣΤΟΡΙΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ)
-ΒΙΟΛΟΓΙΑ (ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)
-ΧΗΜΕΙΑ - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ - ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
-ΑΡΧΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ - ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)
ΔΕΥΤΕΡΑ 25 - 5 - 2009
-ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ)
-ΦΥΣΙΚΗ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ & ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 27 - 5 - 2009
-ΛΑΤΙΝΙΚΑ (ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ)
-ΧΗΜΕΙΑ (ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ)
-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ - ΚΥΚΛΟΣ ΤΕΧΝ/ΓΙΑΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ)
-ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤ/ΝΣΗΣ - ΚΥΚΛΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 - 5 - 2009
-ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (ΕΠΙΛΟΓΗΣ)