Πανελληνιες

Πως κ αλλαξαν το κλασικο Τριτη Πεμπτη Σαββατο??? Τι ειναι αυτα τα πραγματα?:stuck_out_tongue:

Σπουδαια διαφορα :Ρ

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ AC/DC :D:D:D:D:D:D:D

οοοοοααα. Πολλες αλλαγες γενικοτερα φετος. Παντως το καλο ειναι οτι μεσα στο Μαιο ξεμπερδευουμε:D

Σταντε ισχυει το προγραμμα? μην χαιρομαι τζαπα? acdc!!!και με μια μερα καβατζα!!! αυτα ειναι!:D:D

Nαι οντως. Ξεκιναμε Παρασκευη αντι για Σαββατο, στειλαμε ηλεκτρονικα τα μαθηματα που θα δωσουμε, 10 μορια λιγοτερο η εκθεση, το σημα το ΟΕΔΒ ειναι η υδρογειος και οχι η κουκουβαγια… Μιλαμε για ριζοσπαστικες αλλαγες!!!

ΧΑ ΧΑ!!! εγω παντως ειμαι μεσα!! τι το βαλανε αυτο το μαθημα ρε παιδια ελεος!!

εχεις δικιο αλλα αυτες οι 70 σελιδουλες γραφουν μεσα οτι πιο πολυπλοκο υπαρχει

επισης πρεπει να καταργηθει και ο Προγραμματισμος γιατι μ τη σπαει απιστευτα!!!:blow:

Ο Προγραμματισμος παίζει να είναι το μόνο μάθημα που χαιρομουν οταν έγραφα Πανελλήνιες…

ξερεις γιατι το καναν?? για να μην πληρωνουν τους καθηγητες περισσοτερο τα Σαββατα!! Ελεος δηλαδη!!!#-o

Aoδε εχω κανα 2μηνο που ξεκινησα μαθηματα και αυριο τελειωνω την υλη του.Απιστευτα σπαστικο μαθημα και ακομα πιο σπαστικο το 2ο κεφαλαιο.Δεν παλευεται μια.Προγραμματισμος περυσι που εδινα πρωτη χρονια ηταν το αγαπημενο μου μαθημα αλλα φετος το χω ως πιο ανιαρο γιατι δεν υπηρχε η μαγεια του να μαθαινεις κατι καινουριο.

τι??? το μισω απλα!!

τι? ακομα δν εβγαλες την υλη?? ουτε εγω εκανα φροντιστηριο κανω ενισχυτικη στο σχολειο και μια χαρα τη βγαλαμε τελος Μαρτιου
οντως το δευτερο κεφαλαιο πολυ μ@λ@κια!!!

Αμα το δεις με διαφορετικό μάτι και όχι σαν εξεταστέο μαθημα θα σ’αρέσει κι εσένα!

Αυριο θα σου πω οτι θα την εχω βγαλει!:D:wink:

ισως αν δεν το καναμε μονο θεωρητικα και βλεπαμε στην πραξη πως γραφονται τα προγραμματα ναι…αλλα δεν το καταλαβαινω γι αυτο δε μαρεσει εχει και κατι θεωριες οτι να ναι!!

Δεν έχεις κατεβάσει την γλωσσομάθεια;!!!:o

http://www.spinet.gr/glossomatheia/download/

Ελα και θα βρεις την υγεια σου!

+1.AEΠΠ και Φυσικη καραγουσταρα…

Βασικά, ο προγραμματισμός είναι σα να κλέβεις καραμέλες από 5χρονο.

Φυσικη??? κι αυτη τη μισω!!! τα μαθηματικα τα σπανε ομως!!!

το κατεβασα αλλα πως δουλευει???:-s

Φυσικομαθηματικά ρουλζ γενικότερα!