Πανελληνιες

Προγραμματισμος ειναι πανευκολος, αλλα το σπασιμο ειναι η θεωρια… Περυσι βαλανε εκεινη τη μαλακια τους 3 τροπους αναπτυξης αλγοριθμου απο το τελος του 4ου κεφαλαιο, ελεος.

Έλα απλο είναι! Γράφεις κανονικα τις εντολες!

καταλαβα αντι δλδ να τα γραφω στο τετραδιο τα γραφω στον υπολογιστη και μ λεει π εχω κανει λαθη…ε οκ
αλλα δν εχει την εντολη εκχωρησης τιμης!

<-- :wink:

α!! εγω ειχα βαλει μια αλλη και μ το βγαζε λαθος! οκ θενκς!!!:slight_smile:

Χαχαχαχα,ελαφρως πιο δυσκολο το κλεψιμο καραμελων βασικα:p (υπηρχαν και πιο συνθετες ασκησεις αμα γουσταρες βεβαια…απο κανα τρελο βοηθημα και τετοια)

Τους οποιους εγραψα αλλα επιασα ο μαλακας 2/5 Σ-Λ οποτε το 6αρι που επιανε το χασα απο κει εγω#-o (με ασκησεις σωστες,αυτη ειναι η μαλακια.Γενικα το μονο μαθημα που επιασα ολα τα σουλου ηταν τα Μαθ.Κατευθυνσης.Ξαναμανα -->#-o:lol:)

3 βδομαδες… Αντε να τελειωνουμε ρε πουστη μου.

Να δω ποτε θα μαθω διοικηση…

Άντε υπομονή…

Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι, μαθητες

Πρόσφατα δουλεύω μία εκπαιδευτική ιστοσελίδα
φιλολογικών μαθημάτων που ελπίζω
να βοηθήσει στις πανελλήνιες.
Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε on-line
διδασκαλίες και βοήθεια για τα σχολικά μαθήματα.
Χρησιμοποιώ τη πλατφόρμα moodle και
για να την επισκεφτείτε πρέπει να κάνετε
register με το e-mail σας.
Είναι δωρεάν και μπορείτε να κατεβάσετε το υλικό.
Η σελίδα είναι

www.tahmatzidis.com/moodle

Τα βιντεάκια με τις διδασκαλίες είναι και στο youtube

Μερικα link:

Ελπίζω να βοηθήσουν.

Καλή επιτυχία στη μελέτη σας και καλά αποτελέσματα!

Αυριο δινουμε…

Το βλεπω να βαζουν κανενα κουλο θεμα με βαση τα γεγονοτα του Δεκεμβριου και να γινεται Ο χαμος…

καλή επιτυχία σε όλους όσους γράφουν φέτος…δύναμη και όχι άνχος και όλα καλά θα πάνε.εγω πέρσυ το πέρασα το παλούκι αυτό. :slight_smile:

Δε παιζει αυτο.Πρωτον γιατι ακριβως το ιδιο επεσε στα θεματα του ΟΕΦΕ και δευτερον δεν συνηθιζουν να βαζουν επικαιρα θεματα στην εκθεση.:wink:

Αντε καλη μας επιτυχια!:smiley:

Λογικα ηθελε να το “καψει” ο ΟΕΦΕ το θεμα, αλλα ποτε δεν ξερεις…

Τι κατευθυνση εισαι?

E τι κουλό μπορούν να σου βάλουν πια σε σχέση με τα γεγονότα του Δεκεμεβρίου;

Πολιτικοποίηση των νέων (θετική-αρνητική); Μας την βάλανε στο φροντιστήριο αλλά ούτως ή άλλως αν έχεις ασχοληθεί λίγο σοβαρά με την έκθεση όλη τη χρονιά την έχεις διαβάσει.
Εξυγίανση του τομέα της δικαιοσύνης ή της δημόσιας ασφάλειας; Πολύ εξεζητημένο.

Πιστεύω ότι θα βάλουν θέμα που να μπορεί να το πιάσει και ο άσχετος μαθητής ώστε να βγάλει κάτι απ’αυτό.
Γενικά έχω την αίσθηση πως φέτος στην έκθεση σκοπεύουν να ανεβάσουν τις βαθμολογίες (γι’αυτό και μειώσανε στις 40 μονάδες την παραγωγή λόγου…).

Όπως και να’χει, σου προσφέρουν τουλάχιστον το 15 φέτος για πλάκα, αν έχεις δουλέψει.
Πάντως στην έκθεση όλα ανοιχτά είναι και παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι βαθμολογητής θα σου κάτσει, ως γνωστόν…

Τέλος πάντων, εύχομαι καλή δύναμη και καλή τύχη στους συνυποψήφιους! Πάμε να τους απαυτώσουμε ρε8)

edit: α και να μην ξεχάσω ότι επί προεδρίας Μπαμπινιώτη στην επιτροπή θεμάτων τα θέματα που πέφτουν για έκθεση είναι αρκετά βατά και αντιμετωπίζονται, δηλαδή μην περιμένετε τίποτα που δεν θα’χετε ξαναδεί… όπως είπα, αν έχεις κάνει τη δουλειά σου είναι θέμα βαθμολογητή από’κει και πέρα…

Γελοιοτητα στον ΟΕΦΕ… 3 λεξεις η απαντηση.

Βενζινη και μπουκαλι!

Tεχνολογικη φιλε.2η χρονια δινω.

Σωστος ο cynic!:smiley:

Βασικα αυτο που ειπε ο Λεβιαθαν για αυριο.Με την μειωση της βαθμολογιας απο 50 σε 40 αμα εχεις δουλεψει μεσα στη χρονια και κανεις τα στανταρ που πρεπει, επειδη το θεμα δεν παιζει να ναι κανα κουλο (περυσι βαλανε παραδοση, που δεν υπαρχει πιο ΣΤΑΝΤΑΡ θεμα και τυπος θεματος) αμα εισαι και λιγο τυχερος παιζει να φτασεις και το 15.(Μακαρι!!!)

Αύριο δίνω…:slight_smile: Καλή τύχη σε όλους όσους δίνουν.
ΥΓ. Άγχος δεν έχω καθόλου. Ελπίζω να μην με πιασει μετά…:stuck_out_tongue: Και ελπίζω να τα πούμε σε κάνα ΕΜΠ… :stuck_out_tongue:

Kαλη επιτυχια λοιπον σε timeous, leviathan, king of angmar και φυσικα στον νεκρο μας.:slight_smile:
Τωρα για τη μειωση απο 50 σε 40 στην εκθεση πολλα συν και πλην εχουν πει κατα καιρους οι φιλολογοι μας.
Επειδη ομως οι μονοι που ειναι σε θεση να κρινουν αν ευνοει ή οχι η μειωση των 10 μοναδων ειστε εσεις, πειτε μας και μας που θα τραβαμε αυτα τα ζορια του χρονου.:frowning:

Καλή επιτυχία παιδιά!

Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν. Για την έκθεση δεν είμαι ειδικός για να εκφέρω άποψη για τις 10 μονάδες. Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι ανακοίνωσαν αυτή την αλλαγή στη μέση της χρονιάς για να ισχύσει από φέτος…