Πανελληνιες

Καλή σας επιτυχία παιδιά!

Για αυτο ανεφερα τα γεγονοτα του Δεκεμβρη. Σε περιπτωση που βαλουν (λεμε τωρα) κανενα τετοιο, αντε να γραψεις τα “politically correct”, τις μπουρδες που θελουν να ακουσουν, αντι για την αποψη σου…

Αυτό που δε μου άρεσε είναι ότι ανακοίνωσαν αυτή την αλλαγή στη μέση της χρονιάς για να ισχύσει από φέτος…

Αυτο ακριβως. Ο καθηγητης στο φροντιστηριο ισα ισα γλυτωσε τον νευρικο κλονισμο :stuck_out_tongue:

Θυμαμαι οτι με την αλλαγη του υπουργου παιδειας ειχανε πει οτι δεν θα γινει καμμια αλλαγη για φετος…

Καλη επιτυχια στους συναγωνιστες! 12 μερουλες ειναι ακομα!

Για την αλλαγή, αν γραφεις αντικειμενικά ωραίες εκθέσεις, σίγουρα δε βολεύει… Αλλά επειδή λογικά θα προστεθεί μία άσκηση χάνεις επιπλέον χρόνο στον ήδη περιορισμένο, για έκθεση.

ΥΓ1.Συμμαθητής στο facebook άλλαξε το όνομα του σε Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, έβαλε μία φωτογραφία του επίτιμου και ευχήθηκε “Καλή επιτυχία σε όλους όσους γράφουν”…:lol:

ΥΓ2.Kai otan teleiwsoume, ane3artitws tou ti 9a grayoume, na 3erete pws…
ΕΞΩ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ, ΔΙΨΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ!

Καλα αυτο το καλοκαιρι θα ειναι πραγματικο ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Επιτελους, χωρις καλοκαιρινα.

Με μπυρες all-day long και αραγμα :smiley:

Καλή επιτυχία παιδιά !!!

Καλή επιτυχία και από μένα!! :slight_smile:

ΧΑΧΑΧαχαχααχχαΑΧ καλό, θα το εφαρμόσω εις το msn, διατί να το κρύψομεν άλλωστε :lol: μπουα-χα

Σεβασμός (respect ντε) στον φίλτατο συμμαθητά σου

Γαματο, το κανω και εγω :smiley:

παντως παιδια η μεγαλυτερη στιγμη δεν ειναι τοσο αυτη καθαυτη των πανελληνιων οσο μετα του μηχανογραφικου…εγω (και) εκει να σας ευχηθω καλη επιτυχια :wink:

Εφτασαν επιτελους! μας γκαστρωσαν:p καλη επιτυχια σε ολους μας! χαλαραααα ρε!8)

Παμε χωρις αγχος αυριο να γραψουμε ωραια και καλα :slight_smile:

Μετα εχουμε τα 2 μαθηματικα και καπακι την κωλοδιοικηση…

Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά. 2 εβδομάδες είναι, με ψυχραιμία.

Αυτο,καλη επιτυχια παιδες:)

Καλή επιτυχία παιδιά και κουράγιο :stuck_out_tongue:

Τυπωσα τα θεματα πριν λιγο και εριξα μια ματια…
Ωραιο θεματακι επεσε στην εκθεση αν και λιγο ακυρο. :stuck_out_tongue: Θελω και γω αρθρο γαμω…
Και οι ασκησεις ευκολουτσικες, η αναπτυξη επισης οχι και τοσο δυσκολη.
Ελπιζω να γραψατε καλα μαγκες:)

Ωχ ξεκινησαν οι πανελληνιες?
Καλη επιτυχια ρε σεις.

Eυκολακι κ φετος!!

Ντάξει το θέμα πιο τυποποιημένο δεν θα μπορούσε να’ναι πιστεύω και όλοι λίγο-πολύ το περιμέναμε αφού ο Μπαμπινιώτης νομίζω σε μία ομιλία του πρόσφατα είχε θίξει το θέμα της χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην εκπαίδευση…
3.5 σελίδες με μικροσκοπικά γράμματα, πόσες λέξεις παίζει να’ναι; Εκτός θέματος βέβαια δεν βγήκα ούτε φλυαρούσα ακατάσχετα. Απλά είχε 55313598 πράματα να γράψεις…

Όσο για τα βιβλία το τι ψέμα έπεσε στο γραπτό (τάχα μου εγώ δεν καίω βιβλία κτλ.:lol:) δεν λέγεται. Ας έρθει να με βρει ο διορθωτής όταν θα καίω το καταραμένο βιβλίο ΑΟΔΕ στο τέλος της χρονιάς…

ΡΕ ΤΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΑΔΙΑ…
Βλέπω από τώρα μέσο όρο πανελλαδικώς στο μάθημα της έκθεσης κάπου στο 18. ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΟΥ. Και ο πιο άμπαλος έγραφε τις ασκήσεις, sorry κιόλας, αλλά μετατροπές από τη μία μορφή σύνταξης σε μία άλλη κάναμε στο δημοτικό.

Μόνο στις λεξιλογικές υπάρχουν κάποιες διαφωνίες αλλά δεν έχω το κουράγιο να κοιτάξω τις λύσεις.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ στο κωλομάθημα, πάμε γι’άλλα. Ικανούς τους έχω να μου σκάσουν κανα 13 στη μάπα, έτσι για πλάκα. Η καθηγήτριά μου στο φροντιστήριο μου’πε κάτι για 18 και βάααααλε.

το απαραίτητο edit:
Πέμπτη 14 Μαίου - Εγκαίνια έκθεσης βιβλίου στην Αθήνα

• Άρθρο κ.Μπαμπινιώτη περί τεχνολογίας και εκπαίδευσης

… Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Έυκολη-εύκολη τη βγάζουμε κάθε χρόνο την έκθεση, και “γελοία τα θέματα”, αλλά όπως είπαν και στις ειδήσεις, μόνο το 1,5% αριστεύουν σε αυτό το μάθημα. Μέσο όρο 18 δε θα δεις με καμία Παναγία, Leviathan.

Επίσης, λογικό είναι κάθε χρόνο το θέμα να είναι “άκυρο” και “ξεκάρφωτο” όπως λέτε, απ’ό,τι θυμάμαι, δεν έβαλαν ποτέ θέμα σχετικό με γεγονότα της εκάστοτε χρονιάς.

Επίσης, επειδή έχω συγγενή φιλόλογο που διορθώνει χρόνια γραπτά πανελληνιών, οι πάρα πολλές επιπλέον λέξεις πέρα από το όριο που δίνεται (500-600 λέξεις) αποτελεί μειονέκτημα και κόβουν κάποιες μονάδες γι’αυτό το λόγο, όσο καλό κι αν είναι το περιεχόμενο και η δομή του γραπτού.

Περίεργο μάθημα… Καλή επιτυχία στα υπόλοιπα!

Έχεις δίκιο στο ότι είναι περίεργο… άλλωστε το ίδιο πράγμα έγραψα στις τελευταίες σειρές του post μου…
Αλλά πραγματικά σήμερα σου δίνανε 35 μονάδες στο πιάτο (άσχετα με το αν πρέπει να’χασα 1 στις λεξιλογικές :P).

Πέρυσι όμως δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολη υπόθεση να γράψεις ψηλά, με τέτοιο κείμενο.
Τώρα για τις λέξεις… θα δείξει. Πιστεύω πάντως πως η υπέρβαση του ορίου δικαιολογείται όσο βρίσκεσαι εντός θέματος και δεν φλυαρείς, επαναλαμβάνοντας τις ιδέες σου.

Το φετινό θέμα κάθε άλλο παρά ξέμπαρκο ήταν (δείτε το edit).