Πανελληνιες

Τραλαλα τραλαλο, οι χαζοχαρουμενες κνιτισσες:p

Πρεπει να χτυπησα 20αρι στα μαθηματικα. Υπαρχει καποιο site με τις λυσεις?

PS: Βρηκα. Σωστα τα εχω :smiley:
Μονο στο θεμα 2ο φοβαμαι το πρωτο ερωτημα, το εκανα με κουλο τροπο.

Congrats Timeous!:smiley:

Βατα τα θεματα λενε και οι περισσοτεροι εδω.
Ανησυχω. Ή καπου θα σας πεσει το δυσκολακι, (στη φυσικη δηλαδη γιατι στα αλλα τι δυσκολο να πεσει), ή οι βασεις θα εκτοξευθουν. :confused:
Ή θα ξεσκισουν εμας που ειμαστε η επομενη φουρνια(:p).

Κοιτα, ψιλοβατα ηταν, αλλα ολοι οι φιλοι μου εχασαν απο καπου. Ελπιζω να μην την φαμε στην φυσικη.

Τωρα διοικηση… Αν γραψω 16-17, θα ειμαι υπερευχαριστημενος…

Λοιπόν, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Τα θέματα για έναν που’χει ξεσκιστεί όλη τη χρονιά να λύνει θέματα με το τσουβάλι, ήταν αστεία.

Για κάποιον πολύ καλό ήταν σχετικά εύκολα εκτός των 2 τελευταίων ερωτημάτων.

Για τον μέτριο και τον κακό δύσκολα.

Από πέρυσι σίγουρα ευκολότερα και άφηναν πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σου.
Ευτυχώς ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σήμερα και η ανταμοιβή είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς πολλοί δεν έγραψαν τα 2 τελευταία ερωτήματα.

Πάμε για παπαγαλία τώρα και την επόμενη Δευτέρα για το μεγαλύτερο αγγούρι για φέτος, όπως προβλέπω…

λοιπόν εγώ βλέπω timeous και leviathan συμφοιτητές στο ΕΜΠ.:stuck_out_tongue:

Χαχαχαχαχαχα. Βασικα εγω για μαθηματικο ή πληροφορικη στην Θεσσαλονικη λεω. Αν βγαλω αρκετα μορια παραπανω, δεν ξερω και παλι αν θα επιλεξω κατι αλλο.

α έχεις το μικρόβιο του μαθηματικού ε?
Τότε για δες για εφαρμοσμένα μαθηματικά στο ΕΜΠ.

Άμα μπει ο φίλος Timeous στο ΕΜΠ έχοντας γράψει 16-17 αοδε πραγματικά του βγάζω το καπέλο. :stuck_out_tongue:

Ε πια η διαφορα? Δεν με ενδιαφερει να παω στο ΕΜΠ για να λεω και καλα πηγα ΕΜΠ και μοστρα.

Ασε που προτιμω την Θεσσαλονικη σαν πολη :slight_smile:

Κοιτα στον προγραμματισμο, πιστευω οτι και να βαλουν, πανω απο 18 θα γραψω (βασικα για 20 παω και εκει.)
Φυσικη μια χαρα την παλευω. Οποτε μενει μονο η εκθεση που θα με ριξει (αν και εγραψα καλα) και λογικα το αοδε :stuck_out_tongue:

Α άμα σ’ αρέσει η φτωχομάνα πάω πάσο. Καλή συνέχεια μάγκες και προσοχή στο μηχανογραφικό.
Α και καλή επιτυχία στις ενδοσχολικές.:lol::stuck_out_tongue:

Τις ποιες? ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Το κακο ειναι οτι θα γραφουμε στις 10, οποτε δεν θα μπορω να πηγαινω καπακι απο τις μπυρες για γραψιμο :frowning:

E κοιμησου κ δυο ωρες αγορι μ:p

χαχαχα. α έχεις πνευματική μονομέρεια και είσαι χρησιμοθηρικός(θεματική ενότητα β’ λυκείου). Να κοιτάξεις να γράψεις 100 κοινωνιολογία, θρησκευτικά και φυσική. χαχαχαχ

Μπα, κλασμενος ειναι πιο ωραια :stuck_out_tongue:

Μωρε μια χαρα θα τα γραψω, εφοσον μας αφησουν να αντιγραψουμε.

Ένας πολύ καλά διαβασμένος σήμερα έγραφε 100. Τη θεωρία την ψιλοπεριμέναμε( όπως όλοι φαντάζομαι) αφού είχε να πέσει αρκετά χρόνια. Τα 2 επόμενα θέματα νορμάλ και το τέταρτο όχι πολύ δύσκολο αλλα ψαρωτικό(σε αυτό ποντάρει πάντα η επιτροπή). Αν όμως δεν έχεις αργήσει στα υπόλοιπα σου μένει χρόνος να το δουλέψεις και να βγάλεις και τα 2 τελευταία ερωτήματα ακόμα και αν δεν έχεις καταλάβει αμέσως τι παιζει εκεί.

Συναδελφακι στη Θεσσαλονικη δηλαδη ε;:smiley:

Παντως ο Συλας το εφαρμοσμενο στο ΕΜΠ στο προτεινει γιατι διαφοροποιειται απο το κλασσικο μαθηματικο, οποτε μπορει να σου αρεσει και περισσοτερο αν το τσεκαρεις… Και εγω εχω ακουσει οτι ειναι πολυ ενδιαφερουσα σχολη αλλα δυστυχως αν στο απλο μαθηματικο στην Ελλαδα μπορεις να μονο να διδαξεις και να μπεις στο δημοσιο, στο εφαρμοσμενο ουτε αυτο μπορεις :stuck_out_tongue:

Οσον αφορα τις πανελληνιες, αν κοψουν απο τιποτα μαλακιες στις επεξηγησεις (πχ δεν ανεφερα στο Fermat που εκανα στο 3ο θεμα οτι Χο εσωτερικο σημειο του πεδιου ορισμου) να πανε να γαμηθουν :slight_smile:

Επισης, στο 4ο θεμα, εκει οπου επρεπε να δικαιολογησεις γιατι η G ειναι παραγωγισιμη, ελεγε να πεις για το ολοκληρωμα απο το 0 στο χ οτι ειναι παραγωγισιμο γιατι η f ειναι συνεχης. Ωστοσο μια συναρτηση για να εχει παραγουσα δεν ειναι απαραιτητο να ειναι συνεχης (το σχολικο δε το ξεκαθαριζει, απλως λεει οτι καθε συνεχης εχει παραγουσα). Επομενως ετσι κι αλλιως το ολοκληρωμα απο το 0 στο χι δεν ειναι παραγωγισιμο…; αυτο μου εκανε εντυπωση…

Κλασικά μου φαίνονται όλα τα ερωτήματα… στα φροντιστήρια λύναμε αβέρτα τέτοια. Και να μην έλυνες τα 2 τελευταία, οκ, 17,2 πιάνεις. Ίσως βάλουν κανα πιο δύσκολο στη φυσική μιας και τα 2 τελευταία χρόνια ήταν εύκολη :-k good luck!