Περί σειρών γενικά

Έβαλε πρώτα τα νουντλς (γιατί??), τείνει σαφώς προς τον βηγκανισμό και δεν έχει και σιντί!!, cut him some slack.

4 Likes

Για να επιστρεψω στο ον τοπικ… πριν καμποσα χρονια, οταν το Community ηταν ακομα εξωφρενικα καλη σειρα, δηλαδη στις πρωτες 2 σεζον, βγηκε η 3η σεζον η οποια ηταν απλως καλη, μετα απολυθηκε ο Dan Harmon, ειδα περιπου πεντε επεισοδια της 4ης σεζον και μετα απλα το παρατησα, γιατι ειχε γινει αηδια.

Στην συνεχεια εμαθα πως επεστρεψε ο Dan Harmon, ομως λιγο το οτι εφυγε ο Pierce, μετα εφυγε κι η Shirley και ο Troy, λιγο το οτι εκοψαν την σειρα και την πηρε το Yahoo! (αν ειναι δυνατον), λιγο το οτι απλως ειχε χαθει το οποιοδηποτε momentum ειχε η σειρα στις πρωτες 2 σεζον, απλα δεν το τελειωσα ποτε.

Αξιζει να παω πισω και να το δω πρωτον απο την αρχη, και δευτερον να τελειωσω τελικα τις σεζον 4-5-6?

ΥΓ. Κανενα slack ουτε σε καποιον που ξεχασε το σουβλακι ( @Rebel ), ουτε σε σενα που βαζεις τα μανιταρια στην κορυφη. Ωραια ειναι τα μανιταρια. Ισως στην πρωτη 100αδα με τα καλυτερα φαγητα. Ισως.

1 Like

Ναι

Και όχι.
Επίσης δεν το ξέχασε, ποντάρω ότι έχει γίνει χορτοφάγος. Ή τουλάχιστον μόνο αυτό βγάζει κάποια υποτυπώδη λογική.

1 Like

Αφου εχει βαλει και μπεργκερ και βρωμικο. Δεν βγαζει νοημα αυτο.

Και ναι. :joy: :heart_eyes:

πώς γινεται να θεωρεις την 3 απλα καλη;

1 Like

@QuintomScenario Βετζιμπεργκερ και αναψυκτικά απ’τα βρωμικάδικα. :crazy_face:

Καταλληλότερα θρεντς :

Summary

Τι Φαγατε Σημερα?
Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?
Σουβλάκι η pizza?
Best SOUVLAKI εν Αθήναις και στην Ελλάδα γενικότερα
Που έχετε φάει το καλύτερο burger?
Πού σαβουρώνετε συνήθως?
5 Αγαπημενα σας φαγητα
My Top-5 Anything
This or that?

Ας μιλήσουμε για το community :purple_heart:

1 Like

Ξερω γω… δεν χαλαστηκα κιολας, αλλα βρισκω τις 2 πρωτες πολυ καλυτερες.
Μου φαινεται πως οι διθυραμβοι για την 3η (αν υπαρχουν) ειναι μερικως αποτελεσμα fanboy-ισμου.

Εχει βεβαια το Remedial Chaos Theory που ειναι μυθικο επεισοδιο, σιγουρα ενα απο τα καλυτερα της σειρας. Συνολικα δεν με τρελανε η σεζον και θεωρω οτι εκανε μικρη κοιλια στο δευτερο μισο της.

αρχισα να αραδιαζω τιτλους απο αλλες επεισοδιαρες της τριτης σεζον αλλα ειναι τοσα πολλα λολ
μετρησα 13

τελος παντων εγω πιστευω οτι το αν θα σου αρεσουν οι 4-5-6 σχετιζεται με το τι προδιαθεση θα εχεις. Καλα επεισοδια υπαρχουν σε ολες τις σεζον και το φιναλε το κατατασσω στην ιδια κατηγορια με το Remedial Chaos Theory

ρανκινγκ σεζον για μενα ειναι

2, 3 > 1, 5 > 4, 6

μου ξέσκισες την καρδιά , την κουρέλιασες και την πέταξες στα σκουπίδια . Πάρτο πίσω :joy:

3 Likes

Πλεον το τοπ για μενα ειναι το σουβλακι το παλιο. Καλαμακι χοιρινο η κεμπαπ με στεγνη πιτουλα κ ντοματα, κρεμμυδι, μαιντανο

4 Likes

Ισχύει. Το δίδυμο αυτό (αν και ο Gould ήταν producer στο ΒΒ) απλά δημιουργεί μόνο αριστουργήματα.

Ο τρόπος που χτίζει χαρακτήρες επιμελώς με σκηνές ασήμαντων περιστατικών, είναι απίστευτος. Επίσης, προσωπικά, μου αρέσει πάρα πολύ η φωτογραφία και των 2 σειρών και ο (κυρίως φυσικός) φωτισμός τους. Σε αυτό συμβάλλει προφανώς και το γεγονός ότι και οι 2 σειρές γυρίστηκαν στο New Mexico.

Συμφωνώ, ρώτησα γιατί είχα ακούσει διθυράμβους, δοκίμασα -όχι στο cart αλλά στο μαγαζί στο East Village- και δε με ενθουσίασε. Αξιόλογο αλλά μέχρι εκεί.

1 Like

Έεετσι, μυρίζει Νέα Σμύρνη!

1 Like

χαχα εντελως! Λευτερης :wink:

2 Likes

Τώρα με την καραντίνα εκτιμάς κάποια πράγματα που πριν θεωρούσες δεδομένα. Παίρνεις τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, χαλαρώνεις, κάθεσαι πίσω και το απολαμβάνεις όσο τίποτα άλλο. Γιατί η ζωή είναι μικρή και χωρίς αυτό μικραίνει ακόμα περισσότερο. Όλοι ξέρουμε για τι μιλάω. Και για όσους δεν ξέρουν, δεν εννοώ το sex, αλλά το σουβλάκι φυσικά.

1 Like

^

Body seems unclear, is it a complete sentence?

To 1983 το Πολωνικο το χει δει κανεις? Ειδα το πρωτο επεισοδιο και μου φανηκε ενδιαφερον. Βασισμενο ελαφρα στο 1984 απο οτι εχω διαβασει.

αυτο που συνέβει στους κυκλους 2-3 του community ειναι ανεξηγητο, ανυπερβλητο, μοναδικο.

μετα την αριστουργηματικη 2η σεζον η δημιουργικότητα της σειρας πιάνει peak (δυστυχως), θελω να πω, συνεχιζοντας με εξαιρετικη γραφη και character development δινει τα παντα στους απανταχου nerdουλες:

θες επεισοδιο 8bito game για να νοσταλγισεις την εποχη των ρετρο consoles? παρτο
θες επεισοδιο με διαμαχη μελων της παρεας χρησιμοποιοντας anime σκηνες υπερβολης? παρτο
θες επεισοδια συνεχους homage σε καθε πιθανο movie genre, noir/horror/thriller/musical/action adventure οπως και στη 2η σεζον? παρτα

με συνεχεις αναφορες σε οτι pop-culture related ειναι δυνατο, χωρις να αισθανεσαι οτι ειναι forced η ανειλiκρινες, απλα αγνη καθαρη δημιουργικοτητα με αγαπη και καυλα.

απο κει και περα η πικρη ιστορια αποχωρησεων/αλλαγων κλπ ειναι γνωστη, ακολουθουν 3 ακομα σεζον που αν και δεν ειναι σε καμια περιπτωση κακες (ναι ακομα και η 4η), το συνολικο αποτελεσμα ειναι μετριο, αλλα συνεχιζει να εχει καποια εξαιρετικα επεισοδια και στιγμες χαρακτηρων, πχ στον 5ο κυκλο το post-apocalyptic floor is lava σκηνικο σε ολη τη σχολη με συγκινητικο αποχαιρετισμο troy ειναι ευκολα στα καλυτερα επεισοδια της σειρας.

1 Like

Δυνατο τελος το Kingdom. Δεν το περιμενα

2 Likes

Μολις συνειδητοποιησα οτι 27/2 παιχτηκε η 2η σεζον altered carbon

Καληνυχτα :slightly_smiling_face: