Πφ. Ον τοπικ ποοστ. Αυτή η μάστιγα.
Αυτο μεγαλο θετικο, με Μπιλι Μπομπ γελαμε, ανυπαρκτος ηθοποιος. Εντωμεταξυ τωρα βλεπω οτι παιζουν Jon Hamm και Demi Moore κι εσυ μου βαζεις τον BBT ως κραχτη? tsk tsk tsk
Αρχιζω να πιστευω οτι απλα γκουγκλαρες “new show trailer trending” για να βαλεις ενα τρεηλερακι απο το πρωτο πραγμα που βρηκες μπας και επιστρεψει η κουβεντα on topic (!)
…επεισόδιο μόλις τέλειωσα ρε. Αλλά ναι, ήταν ευκαιρία πάρε βάλε για την κουβέντα.
Ορεκτικο για το Rockets @ Bucks δηλαδη…
Ικανοποιήθηκα κι εγώ.
Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω ότι είναι πολύ απίθανο να επηρεάστηκε σημαντικά το αποτέλεσμα απ’ αυτό.
Για την ακρίβεια θα υπέθετα ότι οι όποιοι ξέμπαρκοι ξένοι ψήφισαν λίγο πολύ 50-50.
Ποιο είναι το θεμα του νήματος;;;
Να διακόψω και εγώ τον φοβερό σας ειρμό και να πω πως ξεκίνησα Cobra Kai/σεζόν 76/part 48,4 που μόλις ανέβασε το Netflix, δεν έχω ιδέα τι βλέπω ή τι γίνεται αλλά περνάω και γαμώ!
Πραγματικά οτι να ναι ,αλλα δεν μπορεσα να ξεκολλησω,το είδα μονοκοπανιά.
Την είδαμε κιόλας , εμένα είναι ενοχή απόλαυση η σειρά αυτή γιατί λατρεύω Jeff Bridges και νομίζω ότι μόνο εμπόδιο είναι ότι ξεκινάει λόγο βαρετά αλλά ανεβαίνει όσο προχωράει
Είδα και το τελευταίο επεισόδιο The Penguin . Ένα αριστούργημα, ένα έπος
Όλη η σεζόν πάει με σπασμένα φρένα , ούτε μισή βαρετή στιγμή
Από τις καλύτερες σειρές που αφορούν χαρακτήρα κόμικ εβερ
Χθες το βράδυ τα τελείωσα εγώ.
Τα πρώτα επεισόδια είναι για να γίνει ο εγκέφαλος πουρές. Προς το τέλος, κάτι γίνεται και σώζεται η παρτίδα. Περνάς ευχάριστα, αλλά είναι γεγονός πως η σειρά παρατράβηξε, και αν δεν ήμουν καμμένος με Karate Kid, θα έλεγα ότι κάηκε. Και το λέω αυτό, όντας πρεζάκι από τις πρώτες ημέρες του YT Red.
Αναμένουμε τα τελευταία 5 τώρα και είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα κλείσει όλο αυτό.
Δεν έχω δει ακόμα τη δεύτερη δόση της τελευταίας σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον 2-3 χαρακτήρες θα έχουν αλλάξει πλευρά τουλάχιστον 2-3 φορές και στο ενδιάμεσο θα γίνεται το γνωστό μαδομούνι.
Cobra Kai = λατρεμένο Χάος
Εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και ποιος είναι ποιος και ποιος έκανε τι και τι έκανε και γιατί είναι σε τουρνουά στη Βαρκελώνη και γιατί μαλώνουν κτλ κτλ κτλ - απλά βλέπω.
2 επεισόδια είδα το πρωί και δεν τα θυμάμαι τώρα
Οι πρώτες 2-3 σεζόν ήταν πιο συγκροτημένες και φαίνονταν ότι πήγαιναν σε κάτι πιο συγκεκριμένο και “μικρό” μετά που το πήρε το Netflix πήγε στον αυτόματο - αλλά και πάλι, εγώ περνάω καλά παραδόξως και δεν θα με χαλάσει ακόμα και εξωγήινοι sifu να σκάσουν πχ. και να γίνει όλη η φάση ώπα.
Λοιπόν το Cobra Kai S06E10 ήταν… εχμμμ… ναι πώς να το περιγράψω τώρα… πφφφφ άστο δεν το 'χω. Δεν περιγράφεται με λόγια τι ΠΑΛΑΒΑ πράγματα γίνονται.
Πρέπει να είχαν πιει κάτι πολύ δυνατό οι δημιουργοί…
Tελειώνοντας το Disclaimer να του δώσω συνολικά θετικό πρόσημο - αν και overall θα προτιμούσα μάλλον να έχει γυριστεί ως ταινία και όχι ως σειρά, νομίζω το τηλεοπτικό format δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή για μια τέτοια ιστορία και τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να αναδείξει τις δυναμικές της.
Πήγε εκεί που περίμενα (τεσπά ήταν προφανές νομίζω, από την αρχή σχεδόν), με κράτησε αρκούντως (ειδικά το φινάλε), όμως τα κομμάτια του δεν με ικανοποίησαν έμειναν έτσι μέχρι το τέλος/δεν άλλαξε κάτι στον αρχικό μου σχολιασμό.
Δεν με χάλασε overall, είχα περισσότερες απαιτήσεις από τον Cuaron όμως συνολικά και σε πολλά επίπεδα.
Τουλάχιστον επέστρεψε και έκανε και buzz, ελπίζω να μην τον ξαναδούμε σε 7 χρόνια πάλι
Wtf did i just saw
Και νόμιζα πως ο ψηφιακός Μιγιάγκι στην αρχή ήταν η μόνη παρωδία που θα έβλεπα
Η σειρά μπαίνει πλέον πολύ σοβαρά στη συζήτηση για best TV series ever to watch stoned
Α εγώ ΓΚΑΒΛΩΣΑ με τον AI Μιγιάγκι! Και μάλιστα τον χρησιμοποίησαν με τρόπο εντελώς αντίθετο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς (βλ. κάποια στιγμή στοργής προς Ντάνιελ Σαν)
Fixed
Το Disclaimer προσωπικά απροσδόκητα στο τέλος του μου άφησε μια εσανσ από κακά thriller. Σκεφτόμουν όλη την ώρα… "Όχι, μην το κάνεις… " [μην πας στο δάσος μόνη, μα αφού είδες] κλπ.
Παρ’ολα αυτά… Θετικό πρόσημο συνολικά …όπως λέει και ο Lupin.
/
Βλέπω Couples therapy. Είχα κάνει παλιότερα με την γυναίκα μου και ταυτίστηκα με κάποια χαρακτηριστικά ορισμένων απ’τη σειρά. Αν κάποια ζευγάρια δεν μου αρέσουν απλά τα σκιπαρω. χαχα.