Wtf did i just saw
Και νόμιζα πως ο ψηφιακός Μιγιάγκι στην αρχή ήταν η μόνη παρωδία που θα έβλεπα
Η σειρά μπαίνει πλέον πολύ σοβαρά στη συζήτηση για best TV series ever to watch stoned
Wtf did i just saw
Και νόμιζα πως ο ψηφιακός Μιγιάγκι στην αρχή ήταν η μόνη παρωδία που θα έβλεπα
Η σειρά μπαίνει πλέον πολύ σοβαρά στη συζήτηση για best TV series ever to watch stoned
Α εγώ ΓΚΑΒΛΩΣΑ με τον AI Μιγιάγκι! Και μάλιστα τον χρησιμοποίησαν με τρόπο εντελώς αντίθετο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς (βλ. κάποια στιγμή στοργής προς Ντάνιελ Σαν)
Fixed
Το Disclaimer προσωπικά απροσδόκητα στο τέλος του μου άφησε μια εσανσ από κακά thriller. Σκεφτόμουν όλη την ώρα… "Όχι, μην το κάνεις… " [μην πας στο δάσος μόνη, μα αφού είδες] κλπ.
Παρ’ολα αυτά… Θετικό πρόσημο συνολικά …όπως λέει και ο Lupin.
/
Βλέπω Couples therapy. Είχα κάνει παλιότερα με την γυναίκα μου και ταυτίστηκα με κάποια χαρακτηριστικά ορισμένων απ’τη σειρά. Αν κάποια ζευγάρια δεν μου αρέσουν απλά τα σκιπαρω. χαχα.
Κόμπρα Καη δεύτερη πεντάδα της S6:
Μέτρια τα πρώτα 4, αλλά το πέμπτο ΓΚΑΜΗΣΕ και η αρχή με το Μιγιαγκι και το χαος μετα.
Έχει παρατραβηξει σίγουρα, 5η και 6η (ως τώρα) σαφώς κατώτερες από τις πρώτες 4, τα ίδια πατερνς, άπειρα beefs που καταλήγουν σε συμφιλίωση και πάλι από την αρχή, λιγότερο καλό χιούμορ απ’ ότι στις πρώτες σεζόν, αλλά παραμένει διασκεδαστική σειρά.
Δεν ξέρω πως θα διαχειριστούν στη συνέχεια τη φάση με το Μιγιαγκι, έχει τη σημασία του στο σύμπαν της ταινίας/σειράς, γιατί με το σεκαι ταικαι όλοι ξέρουμε ποιος θα κερδίσει.
Το τελευταίο επεισόδιο αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον μου, ενώ ξεκινώντας το 6ο ήμουνα λίγο σε φάση “οκ, ας το δούμε, δε γαμιεται”, έχοντας στο νου μου την πρώτη πεντάδα που ήταν εντελώς μέτρια έως κακη για δεδομένα CK. Σίγουρα ταρακούνησε τα νερά με τις ουσιώδεις- αυτη τη φορά- ανατροπές του
τι τυπος - snipe με εκανε απο το πουθενα
για το τυπικο του θεματος, εγω ψηφισα σε εκεινο το ρεφερεντουμ - μεγαλος καημος το αποτελεσμα. Αρκετοι ηταν οντως χεσμενοι και εχουν μετανιωσει το Οχι που εριξαν. Τελοσπαντων, συνεχιστε.
εδιτ: για να ειμαι οντοπικ - κανουμε ενα διαλειμμα τωρα απο το Dimension 20 και πιασαμε τον Πιγκουινο.
Στη λιστα για επομενα εχουμε σιγουρα τα:
English Teacher
A Man On The Inside - Michael Schur εγγυηση
Τις προάλλες είδα για 2η (…) φορά το Deadpool 3 ελέω κεράς (πρώτη σε μια δημοσιογραφική πριν μήνες που θέλω να ξεχάσω).
Άπαξ και έριξε τίτλους τέλους, καθώς προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας αναλογιζόμενοι τι στο κέρατο είδαμε (εγώ για 2η φορά ) είπα να βάλω το πρώτο επεισόδιο της πρώτης σεζόν των X - Files, έτσι στο άσχετο, για να μας πάρει και ο ύπνος (ήταν και περασμένες 12, ενώ έψαχνα παράλληλα λόγο να μην κάνω επιτόπου unsubscribe στο Disney+ ) → 5 μέρες μετά και κοντά στο φινάλε της πρώτης σεζόν, ξεκάθαρα The Truth Is Out There
καλό ταξίδι τώρα, σε ένα re-watch που χρώσταγα στον εαυτό μου κοντά δύο δεκαετίες (!)
Ρε σεις έχει ανεβάσει η κόσμοτε μια σειρά Twin Peaks την ξέρει κανείς;
Λέω να την ξεκινήσω αλλά με τρομάζει το άγνωστο!!!
Δες εδω
Ξεκινάω midnight club. Το είχα αφήσει τοτε στο πρώτο επ γιατι λογω θεματολογίας μου είχε μαυρισει την ψυχή αλλα τωρα θα το παλέψω να το τελειώσω γιατι διαβάζω δυνατες κριτικές.
Φανταστικό και πολύ ιδιαίτερο. Ίσως να επαναλαμβάνομαι, αλλά τεράστιο έγκλημα το ότι δεν πήραμε ποτέ την δεύτερη σεζον, καθώς ο Φλάναγκαν είχε δώσει όλο το ινφο για το τι θα περιελάμβανε αυτή, και θα ήταν άψογη. Δες και πες.
Κ γω ετσι ειμαι. Δεν γουσταρω πολυ να βλεπω χορορ, ειδικα μονος , αλλα επειδη μ αρρσει πολυ το σετινγκ κ η θεματολογια ξεκινησα δειλα δειλα το πρωτο.
Ασχετο, αλλα ποσο καλα παιζει ο Gary Oldman στο Slow horses?!
Αυτό εδώ γιατί δεν είχε υποπέσει ούτε μία φορά στην αντίληψή μου; Γιατί δεν μου το είχε προτείνει ποτέ κανείς;
Danny McBride και Walton Goggins είναι άσπονδοι εχθροί και γλυκοκοιτάζουν την καρέκλα του διευθυντή (Bill Murray) στο σχολείο που εργάζονται, ο οποίος διευθυντής αποχωρεί μετά από χρόνια από το πόστο του. Τελικά την θέση τη δίνουν σε μια ξέμπαρκη τύπισσα και το δίδυμο της καταστροφής κάνει ανακωχή ούτως ώστε να την διώξει για να της φάνε την θέση.
Έχω δει το πρώτο επεισόδιο και, ειλικρινά, δεν με νοιάζει πως θα εξελιχθεί η πλοκή τόσο πολύ, μου αρκεί να δω quality τζέρτζελο με αυτούς τους δύο θεόθεους που πρωταγωνιστούν. Υπερτέλειο cast για χαλαρή κωμωδία, έχει όλα τα φόντα να το λατρέψω.
Αυτό δεν ήταν ένα ελληνικό με Βλαντή, Κόκλα και Σεργιανόπουλο;
Έλα ρε, αποκλείεται να μην το έχω προτείνει εγώ κάποια στιγμή - είμαι Danny McBride junkie, το ξέρω απέξω και ανακατωτά το παραπάνω
Υποθέτω έχεις δει Eastbound and Down ε;
Eastbound and Down αποθέωση, ψήθηκα για rewatch κιόλας!
Οταν ειχε πεσει fever στο rocking για το Eastbound and Down σιγουρα το ειχαμε αναφέρει…
btw εξελίσσεται πολύ καλά και τελειώνει και ωραία - οκ το Eastbound θα είναι πάντα Eastbound αλλά είχε και δυνατά downs ή τις φάσεις που ξέφευγε και δεν ήταν για όλους η κατεύθυνση που έπαιρνε, το Vice Principals είναι πολύ legit και σε διάρκεια και σε συνέπεια.