Περί σειρών γενικά

Ναι, τωρα ειναι κατανοητο. Δεν ξερω για τον Γρακχο, αλλα εγω ειχα καταλαβει οτι ηταν προϋποθεση να εχεις και τα δυο μαζι (residency + citizenship). Καταλαβα τωρα.

1 Like

Το μπερδεμα ηταν μαλλον καπου εκει. Ο mandrake αποπανω εξηγουσε τι θα ΕΠΡΕΠΕ να γινεται, αλλα ετσι οπως το εγραψε ισως ηταν legit να νομιζει οποιος το διαβασε πως εξηγουσε τι ισχυε το 2014.

Παρεμπιποντως, εχω φιλο επι κατι λιγοτερο απο 30 χρονια που ηταν Σκωτια για σπουδες μεχρι το 2009 και εχει παει σχολειο στο Μαρουσι για πολλα χρονια, οποτε στο μυαλο μου ο φιλος μου ειναι το παραδειγμα του mandrake, παρολο που εχει μετακομισει στο Λονδινο απο το 2010 και δεν ειχε δικαιωμα ψηφου στο δημοψηφισμα :stuck_out_tongue:

3 Likes

Από τις πιο γαμάτες εισαγωγικές σκηνές στο 1ο επεισόδιο.
Μπίλι Μπομπ + Σέρινταν δημιουργός, μάλλον καλά θα πάει αυτό και στα επόμενα επεισόδια

4 Likes

Πφ. Ον τοπικ ποοστ. Αυτή η μάστιγα.

8 Likes

Αυτο μεγαλο θετικο, με Μπιλι Μπομπ γελαμε, ανυπαρκτος ηθοποιος. Εντωμεταξυ τωρα βλεπω οτι παιζουν Jon Hamm και Demi Moore κι εσυ μου βαζεις τον BBT ως κραχτη? tsk tsk tsk :stuck_out_tongue:

Αρχιζω να πιστευω οτι απλα γκουγκλαρες “new show trailer trending” για να βαλεις ενα τρεηλερακι απο το πρωτο πραγμα που βρηκες μπας και επιστρεψει η κουβεντα on topic (!)

2 Likes

…επεισόδιο μόλις τέλειωσα ρε. Αλλά ναι, ήταν ευκαιρία πάρε βάλε για την κουβέντα.

1 Like

Ορεκτικο για το Rockets @ Bucks δηλαδη…

Ικανοποιήθηκα κι εγώ.

Εξακολουθώ βέβαια να πιστεύω ότι είναι πολύ απίθανο να επηρεάστηκε σημαντικά το αποτέλεσμα απ’ αυτό.

Για την ακρίβεια θα υπέθετα ότι οι όποιοι ξέμπαρκοι ξένοι ψήφισαν λίγο πολύ 50-50.

1 Like

με κυρίως Πάουελ vs Στεφ. Indeed.

1 Like

Ποιο είναι το θεμα του νήματος;;;

2 Likes

Να διακόψω και εγώ τον φοβερό σας ειρμό και να πω πως ξεκίνησα Cobra Kai/σεζόν 76/part 48,4 που μόλις ανέβασε το Netflix, δεν έχω ιδέα τι βλέπω ή τι γίνεται αλλά περνάω και γαμώ!

6 Likes

Βγηκε και σιζον 2 Old Man

3 Likes

Πραγματικά οτι να ναι ,αλλα δεν μπορεσα να ξεκολλησω,το είδα μονοκοπανιά.

2 Likes

Την είδαμε κιόλας , εμένα είναι ενοχή απόλαυση η σειρά αυτή γιατί λατρεύω Jeff Bridges και νομίζω ότι μόνο εμπόδιο είναι ότι ξεκινάει λόγο βαρετά αλλά ανεβαίνει όσο προχωράει

Είδα και το τελευταίο επεισόδιο The Penguin . Ένα αριστούργημα, ένα έπος

Όλη η σεζόν πάει με σπασμένα φρένα , ούτε μισή βαρετή στιγμή

Από τις καλύτερες σειρές που αφορούν χαρακτήρα κόμικ εβερ

2 Likes

Χθες το βράδυ τα τελείωσα εγώ.

Τα πρώτα επεισόδια είναι για να γίνει ο εγκέφαλος πουρές. Προς το τέλος, κάτι γίνεται και σώζεται η παρτίδα. Περνάς ευχάριστα, αλλά είναι γεγονός πως η σειρά παρατράβηξε, και αν δεν ήμουν καμμένος με Karate Kid, θα έλεγα ότι κάηκε. Και το λέω αυτό, όντας πρεζάκι από τις πρώτες ημέρες του YT Red.

Αναμένουμε τα τελευταία 5 τώρα και είμαι πολύ περίεργος να δω πώς θα κλείσει όλο αυτό.

Δεν έχω δει ακόμα τη δεύτερη δόση της τελευταίας σεζόν, αλλά είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον 2-3 χαρακτήρες θα έχουν αλλάξει πλευρά τουλάχιστον 2-3 φορές και στο ενδιάμεσο θα γίνεται το γνωστό μαδομούνι.

Cobra Kai = λατρεμένο Χάος

2 Likes

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι γίνεται και ποιος είναι ποιος και ποιος έκανε τι και τι έκανε και γιατί είναι σε τουρνουά στη Βαρκελώνη και γιατί μαλώνουν κτλ κτλ κτλ - απλά βλέπω.
2 επεισόδια είδα το πρωί και δεν τα θυμάμαι τώρα

Οι πρώτες 2-3 σεζόν ήταν πιο συγκροτημένες και φαίνονταν ότι πήγαιναν σε κάτι πιο συγκεκριμένο και “μικρό” :ok_hand: μετά που το πήρε το Netflix πήγε στον αυτόματο - αλλά και πάλι, εγώ περνάω καλά παραδόξως και δεν θα με χαλάσει ακόμα και εξωγήινοι sifu να σκάσουν πχ. και να γίνει όλη η φάση ώπα.

5 Likes
10 Likes

Λοιπόν το Cobra Kai S06E10 ήταν… εχμμμ… ναι πώς να το περιγράψω τώρα… πφφφφ άστο δεν το 'χω. Δεν περιγράφεται με λόγια τι ΠΑΛΑΒΑ πράγματα γίνονται.

Πρέπει να είχαν πιει κάτι πολύ δυνατό οι δημιουργοί…

5 Likes

Tελειώνοντας το Disclaimer να του δώσω συνολικά θετικό πρόσημο - αν και overall θα προτιμούσα μάλλον να έχει γυριστεί ως ταινία και όχι ως σειρά, νομίζω το τηλεοπτικό format δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή για μια τέτοια ιστορία και τον τρόπο με τον οποίο ήθελε να αναδείξει τις δυναμικές της.
Πήγε εκεί που περίμενα (τεσπά ήταν προφανές νομίζω, από την αρχή σχεδόν), με κράτησε αρκούντως (ειδικά το φινάλε), όμως τα κομμάτια του δεν με ικανοποίησαν έμειναν έτσι μέχρι το τέλος/δεν άλλαξε κάτι στον αρχικό μου σχολιασμό.

Δεν με χάλασε overall, είχα περισσότερες απαιτήσεις από τον Cuaron όμως συνολικά και σε πολλά επίπεδα.
Τουλάχιστον επέστρεψε και έκανε και buzz, ελπίζω να μην τον ξαναδούμε σε 7 χρόνια πάλι