A knight of the seven kingdoms βλεπουμε; Καθε επεισοδιο ολο και καλυτερο. Τρομερες ερμηνειες (ο πιτσιρικος Egg αποκαλυψη), μουντη (οτι πρεπει) ατμοσφαιρα, εχει γενικα οτι λατρεψαμε και λατρευουμε σε GoT και HotD χωρις να ειναι τιποτα επιτηδευμενο. Τα φιναλε των ep. 3 και 4 ολα τα λεφτα!
Περιμενω να τελειωσει για να τα δω ολα μαζεμενα. Βλεπω αλλες σειρες αυτη την εποχη, και ακομα εχω στην λιστα το Welcome To Derry.
Αν και ειμαι σιγουρος οτι εχεις δικιο σε ολα, νομιζω οτι δεν ειμαι τοσο ενθουσιασμενος για αυτην την σειρα απο το συμπαν του Martin, κυριως γιατι Α) δεν εχει το grand scale που εχουν οι αλλες δυο, και γιατι Β) δεν εχει δρακους (απο οσο ξερω δηλαδη !) που ειναι τεραστιο ατου στο HOTD.
Αυτά ακριβώς τα δύο + η ύπαρξη αρκετού τρολοχιουμορ late 90s Martin είναι 3 πολύ δυνατά hooks με τα οποία λογικά θα σε κερδίσει η σειρά. Κι εγώ πριν το δω προβληματιζόμουν, αλλά επεισόδιο με το επεισόδιο εξελίσσεται σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό εντός του συγκεκριμένου universe. .
To knight of the seven kingdoms οσο προχωράει στα επεισόδια τοσο πιο ενδιαφέρον γινεται παρα την απλη του ιστορια. 3-4 μου αρεσαν πολυ.
Απο την αλλη τελειωσα fallout s2 που απ οτι καταλαβαίνω δεν εχει ασχοληθεί κανεις(και ισως οχι αδικα)
Πολυ μετρια η 2 σεζον σε σχεση με την πρωτη που μου αρεσε πολυ. Σε καθε περιπτωση βλέπετε ευχάριστα αλλα πεσαν στην παγιδα να προσπαθουν να βαλουν πολλα πραγματα απο το new vegas ακομα και ως easter egg και εγινε ενας αχταρμάς. Κριμα γιατι περιμενα κατι πολυ καλυτερο.
Πάτε την κουβέντα για το Game Of Thrones στο θρετν του Game Of Thrones μωρέ – και διορθώστε κάποιος που μπορεί το όνομα εκεί με την ευκαιρία.
Για δεύτερη σαιζόν Fallout τα ακριβώς ανάποδα, παρεάκι Ghoul/Lucy/Dogmeat δεν χάνει, Deathclaws μούρλια, επεισόδια 4 + 5 εκεί ψηλά και στα δύο τελευταία σκάνε ατάκες ζωής (‘don’t think of them as human beings, think of them as Americans’ :')).
Αυτό που μου φάνηκε περισσότερο κάπως ήταν ότι το κλείσιμο άφησε πιο πολύ σα mid-season παρά σα φινάλε, αλλά κατά τα άλλα εκεί από τώρα για τη συνέχεια. ![]()

Ε ναι αλλωστε αυτο το θρεντ δεν ειναι οτι ναναι ηδη ουτως ή αλλως ![]()
Φινάλε 4ep Night of the Seventh Kingdoms με standing ovation,ουρλιαχτά γηπέδου και Game of Thrones Theme στην μαπα!
χμμ δεν ξερω πολυ fan service και λιγη ουσια… Ειχαν σταν χερια τους ενα απο τους πιο iconic villain (mr House) και δεν τον αξιοποίησαν καθολου.
Ghoul/Lucy/Dogmeat ειχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον απο τα 6!! διαφορετικά storylines
Ghoul/Lucy / πατερας lucy’s / αδερφος Lucy’s / Γκομενος Lucy / vault 33 / flashback Ghoul και ολα τα ξεπετούσαν γρηγορα για να παμε παρα κατω…
anyway ακομα και ετσι ηταν ευχάριστη αλλα σιγουρα περίμενα κατι καλυτερο.
Να το δείτε, είναι ωραίο. Ιρλανδέζικο.
Καθ υπερβολή για να γίνει αντιληπτή η φάση θα πω ότι είναι μια μίξη Παρά Πέντε με Yellow Jackets.
Καλά ντε.
Παρακολουθώ τους “Αθώους” στο Mega, σειρά επίσης βασισμένη σε πεζογράφημα (τον “Κατάδικο” του Θεοτόκη), και μέχρι στιγμής δεν μ’ έχει απογοητεύσει. Ντάξει, έχουν παίξει δύο επεισόδια και έχουν προγραμματιστεί συνολικά δεκάξι (?). Αλλά το καστ είναι πολύ καλό, η σκηνοθεσία προσεγμένη και η Ζιώγα, η οποία έχει διασκευάσει το έργο, έχει κάνει αξιόλογες δουλειές στην τηλεόραση. Θα ήθελα πολύ να διαβάσω και μια δική σου κριτική/οπτική για τη σειρά κάποια στιγμή.
Άσχετο/σχετικό… υπάρχουν πουθενά (δωρεάν διαθέσιμα) τα πλήρη επεισόδια της σειράς McGyver ? Να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια… στο youtube μόνο μικρά αποσπάσματα βρίσκω.
στο γνωστο ελληνικο torrent site παιζει και η παλια σειρά του 85 ολες οι σεζον αλλά και η καινουρια του 16
Τα εχω κατεβασμενα απο τον παλιο καλο καιρό…
Για την ωρα βλεπω το Married with children, που εχω με τον ιδιο τροπο. Δε με χαλάει καθόλου ομως.
Το βλεπω τωρα και ειναι μια χαρα η σειρα. εχει λιγο σουρεαλ που του παει
Πολύ feelgood σειρά, με ελάχιστα ιδιαίτερο χιούμορ. Δημιουργός και συμπρωταγωνιστής είναι από το ντουέτο των Πειρατών της Καραϊβικής.
Έχει και Michael Palin μέσα. Η σκηνή με τους κουβάδες είναι γαμηστερή. Να το δείτε:
inb4, κάποια στιγμή θα ανοίξω μάλλον ένα topic, στο οποίο θα ήθελα να φιλοσοφήσουμε λίγο οι μύστες εδώ πάνω στο γιατί μας ελκύει το camp και το thrash-y και γιατί μας είναι, τις περισσότερες φορές, σχεδόν απαραίτητο να επενδύσουμε χρόνο και φαιά ουσία (ειδικά όταν δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε ιδιαίτερη φαιά ουσία για πέταμα
) σε κάτι που ζέχνει κοπριά και σκουπιδίλα από εδώ μέχρι τα πάλαι ποτέ studio του Ερωτοδικείου…
Με αυτό in mind, το περασμένο ΣΚΔ (τριήμερο) είχα πολλά πράγματα να δω, ώστε να κάνω catch up στα κινηματογραφικά/τηλεοπτικά και περίμενα πως και πως μερικές στιγμές ηρεμίας και ελεύθερου χρόνου:
Mιας που λίγο το Σάββατο βγήκα το μεσημέρι με κάτι βρώμους + το βράδυ έκατσα να δω τελικό μπάσκετ, μια που τη Δευτέρα έφαγα όλο μου το πρωινό-μεσημέρι στο Νιάρχος να ακούω νταούλια, ο χρόνος περιορίστηκε αισθητά → ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ, ώστε να τον διαθέσω (συνειδητά) παρακολουθώντας τον πρώτο κύκλο της σειράς που πέτυχε το μνημειώδες 0% σε RottenTomates (έφτασε πλέον σε ένα 5%-6% νομίζω) έκανε έντυπα/site όπως το Guardian να του δώσουν 0/5 (15 φορές έχει γίνει αυτό σε 204 χρόνια ζωής της εφημερίδας) και γενικότερα τερμάτισε το κοντέρ που λέμε - με το general consensus για τη νέα σειρά του Ryan Murphy, να είναι κάτι τύπου “η χειρότερη σειρά όλων των εποχών”.
Τεσπά ΠΡΟΦΑΝΩΣ ψήθηκα και μέσα σε λίγες ώρες είδα τα πρώτα 4-5 επεισόδια…
ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποιονδήποτε, να δει έστω το 1ο επεισόδιο - μόνο για την εμπειρία δλδ!!!
Είναι… υπαρξιακά κακό - ότι και να πω, πραγματικά είναι λίγο!
Δεν γίνεται να μεταφέρω με λόγια, τα όλα όσα συμβαίνουν (1 επεισόδιο = πληροφορία, substories και δράση που θα μπορούσαν να χωρέσουν σε 5-6 ολόκληρες σεζόν μιας σειράς 12 ωριαίων επεισοδίων) και κυρίως τον τρόπο, στα πρώτα αυτά επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα…
Απλά δεν!
Τεσπά θα το τελειώσω εννοείται - καταφέρνει κάθε επόμενο επεισόδιο να σβήσει από το χάρτη τα αμέσως προηγούμενα, ως προς την παλαβομάρα του… δεν περίμενα πάντως να δω κάτι τέτοιο στα 41 μου χρόνια, αν αυτό λέει κάτι για τη σειρά - κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην περιγράψω τα βασικά της σειράς και όλα όσα μου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ, γιατί αφενός προτιμώ να το ζήσει κάποιος όσο το δυνατόν πιο ανόθευτα, αφετέρου όμως νομίζω πως… δεν μπορώ κιόλας!
υγ. Μπαφάκηδες, you are welcome
εδωσες ολους τους λογους που το ειδες και ακομα δεν καταλαβαινω γιατι το ειδες.
Απάντηση της χιλιετίας. ![]()
Ψήνω να το δω γιατί έχει ενδιαφέρον cast - λες και δεν ήξεραν ότι θα παίζει η Καρντάσιαν. Πρέπει να πήραν απιθανκομυρια για να παίξουν
Challenge accepted.
Μιλάμε για αδιανόητο σκουπίδι. Αδιανόητο.
Ούτε το stremio θέλει να το κάνει αναπαραγωγή. Έπαιξε όλο το 1ο επεισόδιο και μετά μόνο 4-5 λεπτά από τα υπόλοιπα (μέχρι το το 4ο νομίζω, αφού δεν έχει seeders χαχα).
Τι κράτησα; Την εικόνα της εγωκεντρικής ντίβας/νάρκισσου που σκάει στο γραφείο να γιορτάσουν μια νίκη με την κάμερα να εστιάζει με σαφείς εντολές στο τάγκα που φόραγε και εξείχε από το παντελόνι της. Όντας όρθια. Όλες έτσι σκάνε στα γραφεία τους.
Την άλλη που είναι εκατομμυριούχα δικηγόρος, τονίζει την άπλα και την ακριβή ζωή σε κάθε πλάνο και βάζει να παίξει το πικάπ. Ποιο; Audiotechnica LP70, το αυτόματο που δεν έχει αλλάξει καν την βελόνα την μπλε, να βάλει έστω την πράσινη ρε φίλε. Προφανώς κι αυτό το ατόπημα ήταν το σημείο χωρίς γυρισμό.
Και ποιοι μπαφάκηδες ρε συ; Θα κυλήσουνε πάλι στα ναρκωτικά όσοι τα έχουν κόψει. Μακριά παιδιά, κάνει κακό στην υγεία ![]()