Περί σειρών γενικά

Το βλεπω τωρα και ειναι μια χαρα η σειρα. εχει λιγο σουρεαλ που του παει

1 Like

Πολύ feelgood σειρά, με ελάχιστα ιδιαίτερο χιούμορ. Δημιουργός και συμπρωταγωνιστής είναι από το ντουέτο των Πειρατών της Καραϊβικής.

Έχει και Michael Palin μέσα. Η σκηνή με τους κουβάδες είναι γαμηστερή. Να το δείτε:

1 Like

inb4, κάποια στιγμή θα ανοίξω μάλλον ένα topic, στο οποίο θα ήθελα να φιλοσοφήσουμε λίγο οι μύστες εδώ πάνω στο γιατί μας ελκύει το camp και το thrash-y και γιατί μας είναι, τις περισσότερες φορές, σχεδόν απαραίτητο να επενδύσουμε χρόνο και φαιά ουσία (ειδικά όταν δεν έχουμε ούτε χρόνο, ούτε ιδιαίτερη φαιά ουσία για πέταμα :stuck_out_tongue: ) σε κάτι που ζέχνει κοπριά και σκουπιδίλα από εδώ μέχρι τα πάλαι ποτέ studio του Ερωτοδικείου…

Με αυτό in mind, το περασμένο ΣΚΔ (τριήμερο) είχα πολλά πράγματα να δω, ώστε να κάνω catch up στα κινηματογραφικά/τηλεοπτικά και περίμενα πως και πως μερικές στιγμές ηρεμίας και ελεύθερου χρόνου:

Mιας που λίγο το Σάββατο βγήκα το μεσημέρι με κάτι βρώμους + το βράδυ έκατσα να δω τελικό μπάσκετ, μια που τη Δευτέρα έφαγα όλο μου το πρωινό-μεσημέρι στο Νιάρχος να ακούω νταούλια, ο χρόνος περιορίστηκε αισθητά → ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ, ώστε να τον διαθέσω (συνειδητά) παρακολουθώντας τον πρώτο κύκλο της σειράς που πέτυχε το μνημειώδες 0% σε RottenTomates (έφτασε πλέον σε ένα 5%-6% νομίζω) έκανε έντυπα/site όπως το Guardian να του δώσουν 0/5 (15 φορές έχει γίνει αυτό σε 204 χρόνια ζωής της εφημερίδας) και γενικότερα τερμάτισε το κοντέρ που λέμε - με το general consensus για τη νέα σειρά του Ryan Murphy, να είναι κάτι τύπου “η χειρότερη σειρά όλων των εποχών”.

Τεσπά ΠΡΟΦΑΝΩΣ ψήθηκα και μέσα σε λίγες ώρες είδα τα πρώτα 4-5 επεισόδια…

ΠΡΟΚΑΛΩ τον οποιονδήποτε, να δει έστω το 1ο επεισόδιο - μόνο για την εμπειρία δλδ!!!
Είναι… υπαρξιακά κακό - ότι και να πω, πραγματικά είναι λίγο!
Δεν γίνεται να μεταφέρω με λόγια, τα όλα όσα συμβαίνουν (1 επεισόδιο = πληροφορία, substories και δράση που θα μπορούσαν να χωρέσουν σε 5-6 ολόκληρες σεζόν μιας σειράς 12 ωριαίων επεισοδίων) και κυρίως τον τρόπο, στα πρώτα αυτά επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα…

Απλά δεν!

Τεσπά θα το τελειώσω εννοείται - καταφέρνει κάθε επόμενο επεισόδιο να σβήσει από το χάρτη τα αμέσως προηγούμενα, ως προς την παλαβομάρα του… δεν περίμενα πάντως να δω κάτι τέτοιο στα 41 μου χρόνια, αν αυτό λέει κάτι για τη σειρά - κρατιέμαι με νύχια και με δόντια να μην περιγράψω τα βασικά της σειράς και όλα όσα μου έχουν κάνει το μυαλό πουρέ, γιατί αφενός προτιμώ να το ζήσει κάποιος όσο το δυνατόν πιο ανόθευτα, αφετέρου όμως νομίζω πως… δεν μπορώ κιόλας!

υγ. Μπαφάκηδες, you are welcome

8 Likes

εδωσες ολους τους λογους που το ειδες και ακομα δεν καταλαβαινω γιατι το ειδες.

6 Likes

Απάντηση της χιλιετίας. :rofl:

Ψήνω να το δω γιατί έχει ενδιαφέρον cast - λες και δεν ήξεραν ότι θα παίζει η Καρντάσιαν. Πρέπει να πήραν απιθανκομυρια για να παίξουν

Challenge accepted.
Μιλάμε για αδιανόητο σκουπίδι. Αδιανόητο.
Ούτε το stremio θέλει να το κάνει αναπαραγωγή. Έπαιξε όλο το 1ο επεισόδιο και μετά μόνο 4-5 λεπτά από τα υπόλοιπα (μέχρι το το 4ο νομίζω, αφού δεν έχει seeders χαχα).

Τι κράτησα; Την εικόνα της εγωκεντρικής ντίβας/νάρκισσου που σκάει στο γραφείο να γιορτάσουν μια νίκη με την κάμερα να εστιάζει με σαφείς εντολές στο τάγκα που φόραγε και εξείχε από το παντελόνι της. Όντας όρθια. Όλες έτσι σκάνε στα γραφεία τους.

Την άλλη που είναι εκατομμυριούχα δικηγόρος, τονίζει την άπλα και την ακριβή ζωή σε κάθε πλάνο και βάζει να παίξει το πικάπ. Ποιο; Audiotechnica LP70, το αυτόματο που δεν έχει αλλάξει καν την βελόνα την μπλε, να βάλει έστω την πράσινη ρε φίλε. Προφανώς κι αυτό το ατόπημα ήταν το σημείο χωρίς γυρισμό.

Και ποιοι μπαφάκηδες ρε συ; Θα κυλήσουνε πάλι στα ναρκωτικά όσοι τα έχουν κόψει. Μακριά παιδιά, κάνει κακό στην υγεία :rofl:

1 Like

Προς στιγμήν νόμιζα ότι ο Λούπιν προτείνει το νέο έκτρωμα του Ράιν Μέρφι σε όσους μας αρέσει η Μπάφυ, αλλά ευτυχώς κράτησε δευτερόλεπτα και συνήλθα.

4 Likes

ρε @Lupin , τι πατάτα ήταν αυτή ! Δεν κατάφερα να τελειώσω ούτε το πρώτο επεισοδιο. Οι υποθέσεις διαρκούν 15’', η Καρντάσιαν διαβάζει τις πληροφοριες της υπόθεσης φορώντας γάντια και η Watts από David Lynch, κατέληξε να παίζει σε αυτή την μαλακιάρα.

All that said

ίσως επιστρέψω στη σειρά, σε καμία ζόρικη βραδιά

In other news, έχουμε φίλους Scrubs εδώ ; Μοιάζει φρέσκο το reboot αλλά δεν έχω ασχοληθεί, ακόμη και την πρωτότυπη σειρά την είχα αφήσει στη μέση, αλλά έχει ακόμα την εκτίμησή μου.

1 Like

pot δυνατός, monte αδύναμος, συνεχίζουμε :sunglasses:

4 Likes

Καλά, δεν είναι και η αμέσως επόμενη δουλειά της από Λιντς. Έχει κάνει καλή προθέρμανση σε παπαριές

2 Likes

Ομολογώ ότι κοιταξα τη λιστα της για τις τελευταιες τις δουλειες, και μοιαζει να μην πανε τα πραγματα και πολυ καλα.

Ποσα λεφτα μπορει να πηραν παντως για αυτο ρε συ ; Δλδ απορεις. Και να μπαινουν στην αφισα, πισω απο την Κιμ ;

ρε μην είστε ΦΛΩΡΟΙ, θα τελειώσω 1η σεζόν το ΣΚ και μετά ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΙ!!
Το πρώτο επεισόδιο είναι επίσης απλά ζέσταμα, αυτά που γίνονται μετά ξεπερνάνε κάθε φαντασία

3 Likes
  • Πόσο Ράην Μέρφυ αντέχεις ;
  • Ναι

(τόλμησα να ανοιξω και το the Beauty που παίζεται παράλληλα, και όταν εξεράγει η Bella Hadid στο πρώτο επεισόδιο, ενώ είδα την (αγαπημενη) Rebecca Hall, είπα…)

https://tenor.com/bpCPd.gif

2 Likes

Επίσης να πω πως οκ, το βλέπουμε με την κερά μου με το στόμα ανοικτό και η δύο + μια έκφραση αηδίας, ΑΛΛΑ όταν και όποτε σκάει η Sarah Paulson σε σκηνή, κάνουμε λες και είμαστε Camp Nou το '99 και βάζει goal ο Ole στις καθυστερήσεις → Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ αυτές που ξεστομίζει, Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟΣ ο τρόπος που παίζει

1 Like

Βλέπω αποθεωτικά σχόλια για σειρά, βλέπω εξαιρετικούς ηθοποιούς στο καστ (Close, Paulson, Watts) και Ryan Murphy, τι μπορεί να πάει στραβά; Μπαίνω Wikipedia:

All’s Fair was widely criticized, with many reviewers deeming it one of the “worst television series” ever made.

Αισθάνομαι ότι οι κριτικές είναι πιο απολαυστικές από την ίδια τη σειρά!

I did not know it was still possible to make television this bad. I assumed that there was some sort of baseline, some inescapable bedrock knowledge of how to do it that now prevents any entry into the art form from falling below a certain standard. But I was wrong.

a crime against television

the worst TV of the year

Kardashian must have quite a healthy ego to star in what may well be the worst television drama ever made

Περισσότερα εδώ: All's Fair (2025 TV series) - Wikipedia

2 Likes

https://www.youtube.com/shorts/jhEnSoI-lbE

Ναι, τόσο πολύ βαριέμαι σήμερα

Some critics have dubbed All’s Fair a “camp classic,”[48][49] drawing comparisons to series such as And Just Like That… and Emily in Paris .[50][51] → η Εμιλυ ειναι το the Sopranos μπροστα σε αυτο

2 Likes

πάω να το τυπώσω στο printer της δουλειάς να το βάλω στο ψυγείο το βράδυ :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

not sure αν το έχει δει κανείς, αλλά το Sunny Nights αξίζει την προσοχή σας.
δεν θυμάμε τα ονόματα τους, αλλά παίζει ο τυπάκος από το Last man on earth και η γραμματέας (ή ότι άλλο ήταν) από το The Good Place.
σωστές δόσεις χιούμορ και crime.

Επειδή παίζει η αγαπημένη μου Niamh Algar και επειδή είναι από τον δημιουργό του Luther (για το οποίο ξεκινούν γυρίσματα καινούριας ταινίας με επιστροφή - κανείς δεν ξέρει πώς - της Ruth Wilson), ξεκίνησα το The Iris Affair.

Η ώρα περνάει αρκετά ευχάριστα, στα 5/8 επεισόδια που έχω ήδη δει. Και είναι γυρισμένο σε Ιταλία (Σαρδηνία, Ρώμη μέχρι στιγμής) που πάντα προσθέτει πόντους.