Περί σειρών γενικά

Καλά η Paulson είναι θεάρα γενικότερα στο οτιδήποτε, και μέχρι και σήμερα απορώ για ποιον γαμημένο λόγο παίζει σχεδόν στα πάντα του ηλίθιου. :thinking:

2 Likes

Είναι η μούσα του.

2 Likes

imageimage Hasbulla Fire GIF - Hasbulla Fire 1234 - Discover & Share GIFs

Theyre The Same Picture The Office GIF - Theyre The Same Picture The Office Pam - Discover & Share GIFs

12 Likes

Δακρυσα ρε μλκ :joy:

3 Likes

Διάβασα πολλά καλά πράγματα για το The Beauty.

Το έχει ξεκινήσει κανείς για εντυπώσεις?

11 Likes

ναι.

1 Like

Η συνεχεια του Handmaid’s tale.

2 Likes

Ναι.

Ωραία η 2η σεζόν One Piece, στα πρότυπα της πρώτης, δηλαδή απενοχοποιημένο fun και καμία διάθεση για σοβαροφάνεια - όπως και πριν μερικά χρόνια είπαν να πάρουν ένα θεοπάλαβο manga/anime και να το μεταφέρουν σχεδόν αυτούσιο στην οθόνη, έτσι και τώρα… ούτε ιδιαίτερες αλλαγές στο κείμενο, ούτε στο εικαστικό (το οποίο είναι uber παρδαλό τώρα) ούτε πουθενά, full bonkers σαββατιάτικο πρωινό cartoon αλλά live action αποκλειστικά για τους φίλους του manga/anime και μετά για τους υπολοίπους.
Μπράβο τους που το πάνε έτσι πάντως ακόμη και δεν προσπαθούν να “ενηλικιώσουν” ή να λειάνουν κάπως το θέαμα για το πιο casual κοινό - μπράβο και στην παραγωγή που τα έσκασε μετά την επιτυχία της πρώτης σεζόν και η σειρά οπτικά φυσάει…
Γενικά… μπράβο. Έχει τα όποια θεματάκια του ανά στιγμές (τα πιο τηλεοπτικής φύσεως δηλαδή) αλλά πραγματικά, overall κλαιν…
Προφανώς δεν είναι επουδενί για όλους, αλλά καλή φάση που το πάνε έτσι - υποθέτω όσοι πέρασαν καλά με τη πρώτη σεζόν, δύσκολα θα περάσουν λιγότερο καλά με την 2η (και θα τους ανοίξει η όρεξη για την τρίτη, που είναι και το πρώτο μεγάλο, για εμένα τουλάχιστον, κεφάλαιο του manga/anime)

5 Likes

Εξαιρετικο φαινεται. ΗΒΟ Max εγγυηση.

Οι ταινιες ειναι υπεροχες και απιστευτα καλοφτιαγμενες (εχω ημι-σοβαρες ενστασεις για την 5η μονο), αλλα ειναι πολυ ωραιο το οτι θα μπορεσουν να εξερευνησουν τον κοσμο απο τα βιβλια πολυ περισσοτερο και με ολες τις λεπτομερειες, μιας και για καθε βιβλιο θα εχουμε απο μια ολοκληρη σεζον.

Χριστουγεννα, οπως πρεπει. Η μικρη μου θα ειναι 1.5 χρονων, οποτε σε λιγα χρονακια θα τα βλεπουμε μαζι λογικα, ανυπομονω. Ελπιζω βεβαια να μην τους παιρνει 2 χρονια για την παραγωγη καθε σεζον και στην 7η σεζον- βιβλιο παιζουν 25χρονοι τα παιδακια :stuck_out_tongue:

8 Likes

Καλο φσινεται εκτος απο την ατυχεστατη επιλογη του Snape.

καταραμένε @Lupin

4 Likes

allsfaironhulu's GIFs on Tenor

2 Likes

Artful Dodger season 2. όσο διασκεδαιστική όσο και η πρώτη σεζόν.

επίσης @montecristo θέλω update μετά το πέρας του 7ου επεισοδίου (αν είσαι αρκετά Σκληρός να φτάσεις μέχρι εκεί)

1 Like

ελα τωρα, δεν βλέπω μαλακίες… :face_with_peeking_eye:

την τελειώσα και ξενερωσα που μας άφησε στη μέση… :crazy_face:

ΠΕΣ ΜΟΥ , ότι κυκλοφορείς μόνο με άσπρο αμάνικο. Μόνο αυτό πες μου.

1 Like
Summary

image

ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ τουλάχιστον :bangbang:

2 Likes

να γραψω και δυο κουβεντες.

Η σειρα ειναι τραγική - ειναι τοσο camp που αναρωτιόμουν αν την έβλεπα ειρωνικά ή ήταν απλά hate watch ή στην τελική καταραμενος_@Lupin

Ι rub one to Jesus, crusty pussy etc etc

Μου θύμισε κάτι μεξικάνικες σαπουνόπερες που έβλεπε παλιά η γιαγιά μου. η κακιά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΙΑ, οι αλλες αλλαζουν κοσμοθεωρία 3-4 φορές μέσα στο ίδιο επεισόδιο, πΡΟ ΦΑ ΝΩΣ ενω ειναι υπερεπιτυχημενες δικηγορινες, δεν δουλεύουν ποτέ αλλά ντύνονται/χτενίζονται/μιλανε για γκομενικα, και για κάποιο λόγο, σε ένα LA τόσων εκατομμυρίων, όλες πάνε με τον ένα ίδιο άντρα με αμάνικο, που κατάφερε να κάνει και το boy-toy απο το Sex n the City κάποτε, χαρακτήρα του Τζάρμους.

Δεν ξερω ποσα λεφτα πηραν ολες αυτες οι ηθοποιάρες για να παίξουν σε αυτό το career ending ανοσιούργημα, στο οποίο απόθεώνουν την Κιμάρα κάθε τρεις και λίγο, αλλά αν το δεις χωρίς ΚΑΜΜΙΑ απαίτηση, τότε, ίσως το δεις ολόκληρο οκ.

Πρεπει να ήπια ένα μπουκάλι κρασί, μεσημέρι στο σπίτι για να άντεξα τα τελευταία τρία επεισόδια.

1 Like