Περί σειρών γενικά

όχι, αλλά δες αυτό: http://www.imdb.com/title/tt2243973/?ref_=sr_1 που κάνει εμφάνιση σε κάποια επεισόδια. Πολύ δυνατό σενάριο και γενικά τόσο gore σε mainstream τηλεόραση δεν πρέπει να έχει ξαναϋπάρξει

είναι στη σειρά αυτό. το άλλο το περίμενα ενα χρόνο και λένε οτι αξίζει.

θα τσεκαριστεί

To Hannibal τα σπάει απίστευτα. Σήμερα νομίζω είναι και το σήζον φινάλε

Χθες, καλα που μου το θυμισες

εγω ειδα τα 2 πρωτα και ξενέρωσα απο την ανάπτυξη των χαρακτήρων και γενικα ολα σαν να γινόντουσαν καπως γρήγορα και το άφησα…

Αποπανε, μετα το τριτο επεισοδιο στρωνει πολυ, τα πρωτα μου φανηκαν κι εμενα καπως ατσουμπαλα.

Γρήγορα? Η σειρά είναι σαν να την έχει γυρίσει ο Αγγελόπουλος. Εντελώς ψυχεδέλεια και κάψιμο που ώρες ώρες κουράζει κιόλας. Μόνο γρήγορα δεν γίνεται τίποτα.

Εσύ δεν έλεγες να κάνεις θρεντ??Άντε :stuck_out_tongue:

Χμ, όσο για τα σχόλια, νομίζω ότι ναι θα μπορούσαν άνετα να καθυστερήσουν το σενάριο. Πάει σχετικά γρήγορα κακά τα ψέματα. [SPOILER]Και ειδικά τόσοι φόνοι σε τόσο μικρά διαστήματα, χωρίς να ελέγχονται κτλ δεν με πείθει τόσο.[/SPOILER]

Από εκεί και πέρα έχουμε πολύ καλές ερμηνείες, εντελώς ασυνήθιστες αντιδράσεις, σκέψεις, και ωραία σκηνοθεσία. Γενικά νομίζω ότι βλέπουμε κάτι που δεν περιμέναμε και καλό είναι να το απολαύσουμε. Φοβάμαι πόσο θα το τραβήξουν και πόσο θα αναγκαστούν να το γ@μησουν μετά για να συνεχιστεί απλά η σειρά.

Είναι αποδεδειγμένο ότι όποιο θρεντ ανοίγω πάει άπατο:p Γι’ αυτό θα περιμένω να το ανοίξει κάποιος άλλος8)

Στα της σειράς τώρα, ναι, ορισμένες φορές και εγώ πιστεύω ότι πάει λίγο γρήγορα το σενάριο. Από την άλλη όμως δεν το βρίσκω και τόσο τρομερό που να το θεωρώ ανατρεπτικό παράγοντα ώστε να μην δει κάποιος τη σειρά. Επίσης έχεις και τον γαμημένο τον Mads Mikkelsen που είναι απολαυστικότατος και νομίζω είναι ο καταλληλότερος για αυτόν τον ρόλο.

Όσον αφορά τη συνέχεια της σειράς, χωρίς να έχω δει το τελευταίο επεισόδιο, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα καταλάβει ο Γουίλ για τον Χάνιμπαλ και η συνέχεια θα είναι κάτι παρόμοιο με το στόρι της Σιωπής των Αμνών (ο Χανιμπαλ να βοηθάει τον Γουίλ από το ψυχιατρείο). Τουλάχιστον κάτι τέτοιο θα ευχαριστούσε εμένα προσώπικά :stuck_out_tongue:

Ναι, καλή συνέχεια αυτή που λες. Νομίζω ότι θα με κάλυπτε και μένα. Για τον Mikkelsen τι να πρωτοπεις. Ο καταλληλότερος είναι γι αυτή τη σειρά. Αυτός ο συνδυασμός ευγένειας και αρρώστιας είναι κάτι που καταφέρνει να το βγάζει τέλεια!
Γενικά πάντως μίλησα για κατάλληλους ρόλους σε όλους. O Fishburne από την άλλη ταιριάζει τόσο καλά στο ρόλο του ρεαλιστή ερευνητή. Επίσης, μου αρέσουν και οι επιλογές γυναικών. Δεν θα μου άρεσε για αυτή τη σειρά κάτι πιο μοντελίστικο". Anyway, κάθομαι τώρα να δω το 13 εγώ!!

Μόλις είδα το τελευταίο Hannibal

[SPOILER]Αρκετά έξυπνο το τελείωμα με τους ρόλους τελικά να αντιστρέφονται οπότε το λογικό είναι πως την επόμενη σεζόν θα δούμε στο ρόλο του (αυθεντικού) Χανιμπαλ τον Γουίλ και στον ρόλο της Κλαρίς τον Χάνιμπαλ με τον Κρόφορντ (λογικά). Η Αλάνα λογικά θα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του Γουίλ. Το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον σαν τουίστ με τον “κακό” τελικά να παραμένει άπιαστος (κάτι που προσδίδει ακόμα περισσότερο βάρος στον χαρακτήρα του Χάνιμπαλ, μιας και το IQ του παραείναι υψηλό για να πιαστεί έτσι εύκολα). Επίσης αυτή έκφραση της απόλυτης ικανοποίησης στο μειδίαμα του Χανιμπαλ στη τελευταία σκηνή ήταν όλα τα λεφτά:D [/SPOILER]

Θα συμφωνήσω με τις εντελώς ασυνήθιστες αντιδράσεις και φυσικά τον Mikkelsen σαν φυσιογνωμία και παίξιμο και θα συμπληρώσω την χρήση του soundtrack. Από μόνο του δε λέει κάτι αλλά χρησιμοποιείται πολύ ωραία για να αυξήσει την αίσθηση του θρίλερ πολλές φορές. Κατά τα άλλα όπως ξαναείπα την σταμάτησα μετά το τέταρτο γιατί με κούρασε. Πιο πολύ η procedural φάση του.

[B]Almost Human[/B]
Καινούρια sci-fi σειρά από JJ Abrams και τους παραγωγούς του Fringe με πρωταγωνιστή τον Karl Urban. Από το [U][B]τρέιλερ[/B][/U] φαίνεται μια χαρούλα πάντως και η αλήθεια είναι πως μετά το Fringe λείπει μια καλή sci-fi σειρά (εκτός αν μου ξεφεύγει κάτι).

To ότι είναι executive producer σε ένα(1) επεισόδιο μόνο, δεν το λες και “καινούρια σειρά από JJ Abrams”.

η αλήθεια είναι πως δεν έκατσα να το ψάξω και πολύ. έτσι πάντως το προωθεί στο τρέιλερ #-o

“From JJ Abrams and the executive producer of Fringe”

εδιτ: στο ιμδβ αναφέρει μόνο σε ένα επεισόδιο τον Αμπραμς γιατί μόνο για ένα επεισόδιο (το πρώτο) έχουν βγει οι λεπτομέρειες, επομένως υπάρχουν ακόμα ελπίδες :Ρ

εδιτ2: με ένα πρόχειρο ψαξιμο στο γκουγκλ κατέληξα στο τελικά είναι executive producer σε όλη τη σειρά, μιας και όλα τα σαιτ το αναφέρουν σαν “J.J. Abram’s Almost Human”

“Almost Human,” a new series executive-produced by J.J. Abrams and created by “Fringe’s” J.H. Wyman
Read more at http://www.hitfix.com/news/trailer-for-j-j-abrams-almost-human-sets-up-a-sci-fi-lethal-weapon-watch#RKfvDxpihHuspa0H.99

Καλά εγώ τον αντιπαθώ τον τύπο, οπότε δεν έχω καμία ελπίδα :stuck_out_tongue:
Το executive producer δεν μου λέει και πολλά γενικότερα. Για λόγους διαφήμισης είναι.
Έχει να γράψει κάτι για την τηλεόραση απ’ το 2010 αν δεν κάνω λάθος, και για μια σειρά που πήγε άπατη. Παρ’ όλ’ αυτά όμως έχει “βγάλει” καμιά 10αριά σειρές από τότε.

Ένιγουέι και για να είμαι οντόπικ, ξεκινώ επαναληψούλα Breaking Bad, να είμαστε έτοιμοι για τα τελευταία 8 επεισόδια.

νιωθω σαν ενα κομματι του εαυτου μου να πεθαινει και ενα εντελως νεο κομματι να γεννιεται. Η ζωη μου μολις απεκτησε νεο νοημα.

Ναι αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι σε αυτό εδώ το σχόλιο.

[I][B]Με γνωμονα τα Terranova + Falling Skies ,οπου ο Στιβεν εβαλε το χερακι του ,δεν το βλεπω για “Aξιος”
[/B][/I]

Αν και δεν έχω δει falling skies το terranova ήταν άθλιο όσο είδα.

Λοιπόν, αυτή η σειρά είναι ΣΟΥΠΕΡ.

Ποιός περιμένει τώρα μέχρι του χρόνου για τη δεύτερη σεζόν.