Περί σειρών γενικά

πολυ μ αρεσει ο κυριος Sherlock,ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια

Χτες μαλλον ειδα το τελευταιο επεισοδιο Under The Dome…
Οσο παει χειροτερευει, αναγουλα με επιασε :?
Βγαζουν οι περισσοτερες σκηνες φοβερη “γλιτσα”, δεν ξερω αν μπορει κανεις να καταλαβει τι εννοω.

χωρις να το δω, καταλαβαινω απο τα προηγουμενα…

για πχιοτητα ομορφη, στραφειτε στο Orange is the New Black, netflix.

θα ανοιξω θρεντ αμα δω οτι υπαρχει κινηση.

Γυναικειες φυλακες η ολη υποθεση. Αναλαφρο εκει που πρεπει, σκοτεινο εκει που πρεπει. Πολυ ομορφα δεκατρια μονοωρα επεισοδια.

Netflix is doing it right.

Ρε το Orange is the New Black είναι απ’ την τύπισσα που έκανε τα weeds, και δεν το είχα πάρει πρέφα… 8O Κατεβαίνει ασαπ.

και το cast εξαιρετικο.

edit: περα λοιπον απο τη μορφη αυτη και τη φωνη της (την οποια ξερουμε απο ραντομ επς Castle, HIMYM και σταθερο καστο στο That 70s show), το καστ ειναι γενικα εξαιρετικο απο αποψη ερμηνειας (Pusse’, Tasty, RED, Nikki). Μαυρες, λατινες, ρωσιδες, φυλακες. Τελειοι ολοι.

Επισης σε ενα επ κανει shout out στον Neil DeGrasse Tyson, οπου εβρεξα ολες μου τις κυλοτες.

Επισης δεν ηξερα πως το Jenji ειναι γυναικειο ονομα.

τελειωνω πρωτη σεζον suits και ειναι εξαιρετικα απολαυστικο

εχει μια ωραια αυρα που μου θυμιζει λας βεγκας. Το οτι πολλες φορες δεν ειναι ρεαλιστικο και εχει αρκετα κλισε δεν το θεωρω κακο γιατι τετοια ειναι η σειρα. Δεν παριστανει οτι ειναι κατι αλλο. Ψυχαγωγια και συνεχεια κουλ γαματες ατακες.

Πάει και η 3η σαιζόν του Luther :frowning:

ωπ, δεν ηξερα οτι υπηρχε σειρα με πρωταγωνιστη τον Στρινγκερ Μπελ.
Θα την ξεκινησω αμεσα.

Ναι, υπάρχει αυτό το Luther. Αγγλική παραγωγή. Και εγώ το ξεκίνησα μόνο για Stringer Bell. Είδα πρώτη σεζόν και το παράτησα

Είδα τα πρώτα 7 μπαμ μπαμ σε δύο μερούλες. Είναι ασφαλές να υποθέσεις ότι μου άρεσε. :stuck_out_tongue:

[B]The Bridge[/B], Μεξικό, καρτέλ φάση, καλή φάση

To The Killing το βλέπει κάνεις; Η τρίτη σεζόν είναι στο ίδιο καλό επίπεδο με τις πρώτες. Είναι κρίμα πάντως που η σειρά περνάει κάπως απαρατήρητη και μάλλον δεν θα συνεχιστεί. Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι οι πρωταγωνιστές οι οποίοι είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ. Ειδικά στο 10ο επεισόδιο από την τρίτη σεζόν, εκτός του ότι ήταν ότι πιο συναισθηματικό έχω δει σε σειρά τα τελευταία χρόνια, οι ηθοποιοί έδωσαν ρεσιτάλ. Ειδικά ο Peter Sarsgaard νομίζω πως αξίζει και με το παραπάνω βραβείο για καλύτερο δραματικό ηθοποιό (αλλά δύσκολο όταν έχεις απέναντι σου έναν Bryan Cranston).

το killing των πρώτων δύο σεζόν, είναι σεμιναριακη τηλεόραση. η τρίτη πέφτει κάποια κλικ κ δεν θα συνεχιστεί καθώς στις 3 σεζόν τελειωνει νομιζω κ η αντιστοιχη δανέζικη που κοπιάρει

Λόγω χαμηλής τηλεθέασης δεν έχει ανανεώσει. Δεν έχει να κάνει με το Δανέζικο. Ούτως η άλλως οι δύο πρώτες σεζόν του The killing αντιγράφουν μόνο την πρώτη της Δανέζικης. Από 'κει και πέρα η δεύτερη και τρίτη της Δανέζικης δεν έχουν καμία σχέση με την τρίτη της Αμερικάνικης

βλεπω κι εγω the killing φανατικα.Απιστευτη σειρα κι ακομα κι αν οντως η τριτη σεζον πεφτει λιγο ειναι εξισου γαματη.Θα συμφωνησω και με το παραπανω οτι οι ερμηνειες ειναι εκπληκτικες.Τοσο της Λιντεν οσο και του Χολντερ o οποιος πραγματικα μπαινει στο πετσι του ρολου.Δεν το ηξερα οτι δε θα συνεχιστει…κριμα.Ακομα και η σκηνοθεσια της σειρας ειναι γαματη.Τα χρωματα και η ατμοσφαιρα των πλανων καθως και το περιβαλλον που γυριζεται δινει εναν απιστευτο χαρακτηρα στη σειρα και σου δημιουργουν εντονα συναισθηματα.Νιωθεις οτι μπαινεις στο mood του Σιατλ.

Κι εχεις απο την αλλη το under the dome που παροτι το σεναριο,αν και εχει πολλα κενα,θα μπορουσε να φτιαξει μια γαματη σειρα εχεις κατι ηθοποιους απαραδεκτους.Ακομα και η εκφωνηση στην αρχη που περιγραφει τα γεγονοτα ειναι τοσο ανεμπνευστη και τοσο απροσωπη που σου προκαλει ανια.

βλεπω justified τωρα που το δειχνει το μεγκα καθε βραδυ

η 2η σεζον με τους μπενετ ηταν φοβερη, η 3η δε μ εχει ενθουσιασει και τοσο

Walton Goggins:bow:

το justified για tv ειναι οτι πρεπει!!!
το βλεπω στο μεγκα και οτι χανω τα κατεβάζω καλη φαση για βράδυ…

[U]Μπραβο μαλακες[/U]

Έχουμε θρεντ για suits, άργησε το κομεντ γιατί το ξέχασα. Να μεταφερθεί εκεί.
Επίσης, λέω να ξεκινήσω και εγώ το The Bridge.

ναι το ξερω απλα ηταν η αρχικη μου εντυπωση και το ειπα και γι αυτους που δεν το βλεπουν και συνεπως δεν διαβαζουν το θρεντ.

οταν φτασω απ του ντειτ θα τα λεω εκει