Περί σειρών γενικά

Εμένα το πρώτο επεισόδιο της φετινής σεζόν RnM είναι από τα αγαπημένα μου. γενικά όμως η σεζόν, αν και μες την καφρίλα, φαντάζει σαν filler. Πολύ καμμένα επεισόδια.

τελειωσα το Dark Materials με το ζορι. Πολυ κακοστημενο αν και απο παραγωγη σκιζει. Διαφωνω με εγκωμια για την Keen, πιστευω οτι ειναι αρκετα κακη ηθοποιος και προτιμω να βλεπω την αρκουδα να μιλαει παρα αυτην.

Τωρα βλεπω Jack Ryan και μου αρεσει, τυπικο CIA vs Εκλεπτισμενων τζιχαντιστων, αλλα παιζει και ο Bunk απο το Wire, οποτε αγαπαμε.

Αγαπημενη σειρα του 2019 παραμενει τελικα το ακλαφτο Catch 22, με το Boys απο κοντα (χωρις να εχω δει Τσερνομπλ και Watchmen)

1 Like

Ξεκίνησα το The Boys,εξαιρετικό έως τώρα. 2η φορά που βλέπω συνεργασία Garth Ennis-Seth Rogen μετά το Preacher και θα θελα κάπως να τριτώσει το καλό. Garth Ennis με ιδιαίτερη γραφή, χώνει αβέρτα χωρίς ενδοιασμούς. Λογικά θα ξεκινήσω και το κόμικ κάποια στιγμή.

Εγω βλεπω το Messiah κ μ αρεσει. Ισως να φταιει οτι μ αρεσει οτι εχει σχεση με θρησκευτικες συνωμοσιες κ φολκλορ. Πολυ πιο σοβαρα στημενο απο οτι περιμενα. Κατι αναμεσα σε Homeland κ θρησκευτικο θριλερ. Θριλερ ως θριλ,οχι τρομου.

4 Likes

Περίμενα ένα καλό σχόλιο για να το ξεκινήσω γιατί το τρέιλερ δεν με έψησε

EΛπιζω να μην σε παρω στον λαιμου, αλλα το ξεκινησαμε 3 διαφορετικοι ανθρωποι με χαμηλες προσδοκιες και ψιλοσκαλωσαμε και οι 3. Θελει βεβαια και λιγο καλη πιστη απο μερους σου

6 Likes

Ξεκάθαρα το δεύτερο.

Δια του λόγου το αληθές:

4 Likes
4 Likes

!!!

Στηριζω.

1 Like

Είδα το Dracula του Netflix… 3 επεισόδια
ΟΣΟ ΚΑΛΟ ήταν το πρώτο επεισόδιο, ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ήταν το τρίτο
Το δεύτερο ήταν κάπου ανάμεσα (μάλλον πιο κοντά στο πρώτο)

2 Likes

Δεύτερη σεζόν You γάμησε, θα υπάρξει και τρίτη από ότι αφήνει να εννοηθεί, δεν ξέρω αν θα είναι για καλό αυτό βέβαια αλλά όπως και να χει αναμένω!

ξεκινάει και το The New Pope σήμερα. Ο Sorrentino κεντούσε στο The Young Pope

Πρίκουελ του American Gangster με Γουίτακερ & Ντονόφριο. Χάρλεμ στα 60s, μπάτσοι, ντρόγκια, πολιτική & μαφία. Να το δείτε, μια χαρά είναι. Έχει και μουσικάρες φυσικά:

Η δεύτερη σεζόν you δεν έπιασε το μπαμ της πρώτης αλλά κ πάλι πήγε πολύ δυνατά. Καταφέρνει να σε εκπλήξει ενώ ψιλοκαταλαβαινεις που το πάει και οι εσωτερικοί διάλογοι του Τζο είναι η μισή σειρά.
Φορτυ αγαπημένος χαρακτήρας απτό 3ο επ μέχρι και το τέλος.
Σίγουρα θα πήγαινε για 3η σεζόν αφού αυτό είναι το μοντέλο του νετφλιξ, μάλλον θα είναι η τελευταία όμως.
Η τελευταία τελευταία σκηνή με χάλασε πολυ, έβγαλε b-movieλα. Μπορούσαν να το αφησουν να εννοειθει κάπως καλυτερα

1 Like

εσωτερικός διαλογός ή μονολογοι, είναι περίεργο να γίνονται σε μεγάλη κλίμακα. συνήθως φανερώνουν κακό γράψιμο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Κάνει και τον αφηγητή και φυσικά βοηθούν στη ροή. Γνώμη μου βέβαια δεν είμαι και κανένας ειδικός.

1 Like

Καλά δεν το λέω ειδικά δεν έχω δει το συγκεκριμένο. Στο Mr Robot πχ μονολογεί ο πρωταγωνιστής αρκετά, αλλά είναι ψυχικά ασταθής. Αν αρχίσει ο πρωταγωνιστής να περιγράφει αντί να βγαίνει “νόημα” από τα συμφραζόμενα του τι γίνεται… αυτό λέω. Αν το χωρίσεις σε 2 (χαρακτήρας μικρός / μεγάλος στο ίδιο σκηνικό ή 2 προσωπικότητες) κάπως μπορεί να δουλέψει, αλλά καλύτερα να βγαίνει από διάλογο και οπτικά το θέμα.

Στο Mr. Robot καθε μονολογος του Rami Malek αξιζει 4 Οσκαρ, 7 Χρυσες Σφαιρες και 78 πιπες

obligatory

1 Like