Xρησιμοποιημένες από τον ρικύ ή όχι ?
Ανελπιστα καλοφτιαγμενο, μυστηριωδες κ σοβαρο το Messiah.
Απογοήτευση η δεύτερη σεζόν του ΥΟU.Τραβηγμένο από τα μαλλιά το σενάριο, καμία λογική σε οποιαδήποτε πράξη κανενός (όχι μόνο του Τζο που οκ το περιμένεις) , χαμένη η φρεσκάδα του πρώτου κύκλου.
Το Messiah προέκυψε πολύ καλύτερο από ότι περίμενα.
Δεν πάει τρομακτικά βαθιά σε κανένα θέμα αλλά όποιο ζήτημα αγγίζει το κανει πάρα πολύ σωστά. Πάρα πολύ καλός ο πρωταγωνιστής και ωραία συλλογή αντι-ηρωικών χαρακτήρων!
Καποτε πιστευα οτι ειδικα στις σειρες οι βαθμολογιες του Imdb ειναι αρκετα αντιπροσωπευτικες, αλλα πλεον εχω αλλαξει γνωμη. Εβαλα να δω στο netflix το Thieves of the Woods που χει 6,8 βαθμολογια κ μεινα ψιλομλκς. Το στορυ ειναι για τον Jan De Liechte. Εναν Φλαμανδο λαικο ηρωα τυπου Ρομπεν των Δασων του 18ου αιωνα. Η παραγωγη ειναι Βελγικη κ ειναι πολυ προσεγμενη. Κουστουμια, δραση, ατμοσφαιρα, φωτογραφια, ηθοποιοι, ολα εξαιρετικα. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα. Να πω κ την κακια μου, συγκριτικα με το Γουιτσερ πχ φανταζει υπερπαραγωγη. Μου θυμιζει Αδερφοτητα των Λυκων στο πιο ρεαλιστικο κ σκατενιο. Φαινεται πολυ αληθοφανες κ βρωμιαρικο. Διαφθορα, βια, αδικια κτλ. Δοκιμαστε το οποιος ενδιαφερεται για σειρα εποχης
υποτιτλους θα βρω???
Το βλεπω νετφιξ που τους εχει. Λογικα θα υπαρχουν κ εκτος
φανταστικό το πρώτο curb your enthusiasm
Ares ειδε κανενας; Νταξει τιποτα φοβερο και ψιλοεφηβικη φαση, αλλα κυλησε πολυ ανετα
Παταω search για αναφορες στο Expanse και βλεπω εναν ερμο Red Viper να κηρυττει μονο του. Τι γαμημενο επος ειναι αυτο, 10 μερουλες και ηδη μπαινω τεταρτη σεζον. Ποιος εγω, που δεν ειχα τελειωσει ουτε μια sci-fi σειρα.
Γενικα κηρυττω σε διαφορα υπογεια σοκακια του φορουμ
Η σειρα πεταει. Τωρα που ειναι κ στο Αμαζον ανεβασε πολυ και την δημοτικοτητα της με πολλα εκατομμυρια ενδιαφερομενων στο Αμερικα. Ασε που τα βιβλια, και οι αντιστοιχες σεζον, που ακολουθουν, ειναι μεγαλα επη και εχουμε να δουμε φοβερα πραματακια
Έχω δει το 1ο επεισόδιο από την 4η σεζόν. Απλά δε θυμάμαι πολλά από τις προηγούμενες σεζόν ρε γαμώτο. Το ότι η σειρά είναι αστέρι εννοείται.
Τελειωσα τη 2η σεζον Lost in Space και ειναι αρκετα καλη - εχει κατι για καθε κοινο και δεν απογοητευει. Δυνατη ιστορια, τουμπανα εφφεκτς και συμπαθητικοι hero χαρακτηρες.
Ειναι το επομενα ειναι τα νεα Dr Who και με εχετε ψησει με το Expance καιρο !
Ρε μαν βλεπεις Lost In Space κ οχι Expanse?? Στο airlock
χαχα εχεις δικιο - αλλα ειναι οι πολλες οι σεζον που με αποτρεπουν
Δεν εχω δει σχολια για το Final Space btw! Ειναι σειραρα!
Δυστυχως δεν εχω τσεκαρει καθολου
εγω να πω πως η τριτη σεζον της Μέηζελ είναι μια πατατα και μιση και καλυτερα να το ληξουν το θεμα.
Η πωςτηλενε που το γραφει, εχει το ιδιο προβλημα που ειχε με το Gilmore Girls, ενω εχεις ενα αρκετα δυνατο αλλα flawed set κεντρικων προσωπων, οι συμπεριφορες τους με το χρονο κουραζουν.
Το προβλημα γενναται στο οτι καθε τοσο μας φερνει πολυ ενδιαφεροντες δευτερευοντες χαρακτηρες τους οποιους ομως διαολοστελνουν πολυ γρηγορα και συντομα και πολλες φορες χωρις λογο. Η αντιθεση μεταξυ γοητευτικων και ενδιαφεροντων 2οντων χαρακτηρων και ενοχλητικων 1ων χαρακτηρων κανει τη σειρα κουραστικη. Αυτα.
ευχαριστω που ηρθατε στο τεντ τωλκ μου.
Μπήκα με σκεπτικό να βγάλω τουλάχιστον μία σεζόν για τη τιμή των οπλων. Και βλέπω ένα world building χαλύβδινο (που είναι το 50% ξέρω γω) , casting για φίλημα , pacing που δε πας για κατούρημα, μουσική όπως πρέπει. Νταξει της Φυσικής της πηδαν τη μανούλα ωρες ώρες αλλά sci fi εισαι. Ε κοιτάω , βλέπω based on novels, λέω λογικό, παραεχει depth για random παραγωγή. Και βεβαια, όταν όλα τελειώσουν θέλουμε spinoff με Amos να κάνει μπαροτσαρκες στα bar του Ceres
Οι 2 πρωτες σου ειχαν αρεσει;
πολυ, ειδικα η δευτερη. Ο Σαζαμ ειδικα ηταν πολυ ωραια προσθηκη
Η σουζι δεν ηταν τερμα βλαμμενη και ενοχλητικη, ειχε ενα Χ ενδιαφερον η επανασταση της μανας και το Παρισι (στοιχεια του χαρακτηρα της που πηραν δρομο στη νεα σεζον) και γενικα πολλα πραματα που δε φαινονται να εχουν συνεπεια με τους χαρακτηρες που εστησε η σειρα.