Περί σειρών γενικά

οκ με καλυψες γιατι και μενα μου αρεσαν οι 2 πρωτες…δεν εχω προλαβει την 3η…

Έλα πολλοί έχουμε αποθεώσει Expanse στο θέμα του. Η καλύτερη σειρά στο είδος μετά το BSG.-

Γάμησε και η δεύτερη Sex Education.

Επίσης, Final Space. Τι να πρωτοσχολιάσεις εδώ. Η πρώτη σεζόν πολύ καλή, focused με στιβαρό σενάριο και εξαιρετική ανάπτυξη χαρακτήρων. Η δεύτερη το πάει ακόμα παραπέρα, πιο out of focus και δοκιμάζει διάφορα πραγματάκια, γίνεται της πουτάνας γενικότερα. Χωρίς να είναι κανά αριστούργημα, την έχω ψιλολατρέψει είναι η αλήθεια. Να είναι καλά ο Conan που μας την έφερε στις οθόνες μας.

2 Likes

Βγήκε δεύτερη;;; :scream:

Ναι, στο νέτφλιξ πριν κανά δίμηνο πρέπει να έσκασε.

1 Like

Δίμηνο κιόλας ε; Ζω σε σπηλιά.

2 Likes

Φινάλε bojack και πέσαμε στα πατώματα.

Γενικά δεν γκρινιάζω για φινάλε σειρών, τα δέχομαι σε φάση it is what it is, μ αρέσει δε μ αρέσει αλλά νομίζω ότι αν τελείωνε στο προτελευταίο θα παραμιλαγαμε.
Το βλέπω σαν χαμένη ευκαιρία.

1 Like

ΤελευταΙο επεισοδιο Bojack, τελευταια σκηνη τα παντα ολα και δεν θα μπορουσα να φανταστω καλυτερο φιναλε, αντιο με δακρυα σε μια εκ των 2-3 καλυτερων σειρων των 00s χωρις πολλα πολλα…

Υγ. Οφειλει ο καθενας να δει το All that Jazz μετα απο αυτη τη σειρα αν δε το εχει κανει, ειδικα με το προτελευταιο επεισοδιο περιμενα at least να αποδωσουν special thanxs στο αριστουργημα του Φοσι που τους ενεπνευσε σε πολυ μεγαλο βαθμο… give it a try και δεν θα απογοητευτειτε

4 Likes

Altered Carbon season 2
27.02.20
:smiling_face_with_three_hearts: :cupid: :heart_eyes:

3 Likes

Χθες το βράδυ τελείωσα με Bojack, η με τελείωσε αυτό δεν είμαι ακόμα σίγουρος. Όπως όλες οι σεζόν είχε τα ups and downs, μερικές ωραίες σκηνές, αρκετό χαζοχιούμορ που όμως λειτουργεί, μέχρι να φτάσουμε στα 2 τελευταία επεισόδια που έτσι απλά ΣΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!

Για το 15ο The View from Halfway Down δεν έχω να πω και πολλά, το δίκαιο 10αρι στο IMDB τα λέει όλα. Bob Fosse συναντά τον David Lynch ένα πράγμα.

Αρχικά με χάλασε η εξέλιξη στο τελευταίο, μέχρι να έρθει εκείνη η τελική σκηνή με την Diane που με έστειλε στο διάολο και ακόμα πιο πέρα.

Από τις καλύτερες σειρές ever.

5 Likes

Locke & key θα δουμε; δε με ψήνει σε πρώτη φάση

Το έκλεισα στα μισά του πρώτου επ, ίσως φταίει που λάτρεψα το κόμικ βέβαια

Ειδα Stranger, πολυ καλη σειρα.

Locke & key πολύ μέτριο έως κακό το πρώτο επεισόδιο. Δύσκολα θα το συνεχίσω με τόσες καλές σειρές που παίζουν.

Φτιαχνει λενε μετα. Εγω το Ragnarok ειδα ευχαριστα.

Προσεχώς. With Shelbies & Starks:

1 Like

Showtime Orders ‘The Curse’ Comedy Pilot From the Safdie Brothers (Uncut Gems, Good Time) & Nathan Fielder

:drooling_face:

Είχε κολλήσει το spotify και δεν το είχα καταλάβει και βάζω το trailer να παίξει. Ξεκινάει και μετά από 3 sec ακούω το Ava Adore να μπαίνει και για 2 δευτερόλεπτα ήμουν ο πιο εκστασιασμένος άνθρωπος στον πλανήτη.

3 Likes

Ragnarok μέτριο μέχρι το 3 που έχω δει αλλά βλέπεται ευχαριστα. Έχει κάποιες πολύ cringy στιγμές βεβαια

1 Like

Διαβαςζα το λοκ εν κη και παραλληλα ειδα και τη σειρα, την λες κ απογοητευτικη συγκριτικα με το κομικ… ευχαριστη ομως γενικα αν βγαλεις το teen drama εκτος. Μ
Κραταω πιο πολυ οτι με εκανε να ανακαλυψω το κομικ

3 Likes

Ίδια φάση και γω. Βλέπεται εύκολα πάντως.

1 Like