Περί σειρών γενικά

Άρχισα επιτέλους blacklist μετσ σπο τοσες σεζον…τι επος ειναι αυτό ρε τύποι;;; καλα ο συμπέθερος που παίζει ειναι απίστευτα καλός στον ρόλο του!!

Εμένα τελικά μου άρεσε το Locke & Key - χωρίς να έχω διαβάσει το κόμικ. Το πρώτο επεισόδιο αρκετά μέτριο αλλά μετά φτιάχνει.

Αυτό.

Από την άλλη, η σειρά που με καθήλωσε χτες το βράδυ και την είδα όλη σερί ήταν το “The Stranger”. Μου φαίνεται πως οι αγγλικές σειρές είναι τελικά εγγύηση.

1 Like

Να δεις και το Safe εαν δεν το εχεις δει…

1 Like

Ωχ, Netflix είναι κι αυτό και του ίδιου συγγραφέα… Κι έλεγα να την πέσω νωρίς σήμερα! :slightly_smiling_face:

Ελπιζω να εχεις μπυρες και πατατακια… :sunglasses:

Σερι τα ειδα και εγω και μετα καπακι ειδα το Sinner (την πρωτη σεζον)…

1 Like

Ωραίος! Πατατάκια δε νομίζω, αλλά μπύρες έχω - και βρετανικές μάλιστα (Brewdog)! Καλή σύμπτωση…

1 Like

Ξεκίνησα το It’s always sunny in Philadelphia και δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην το είχα ξανακούσει ποτέ

6 Likes

Κι εγώ κάπως έτσι ήμουνα όταν το ξεκίνησα πριν 6-7 χρόνια. Τελικά νομίζω ότι παραμένει μακράν η πιο αγαπημένη μου κωμική σειρά μετά τα “Φιλαράκια”.

1 Like

Πιστευω πως μετα το Community ειναι η κωμωδια με τα περισσοτερα δεκάρια επεισοδια. Απειρες οι ξεκαρδιστικες σειρες αλλα αν μιλαμε για μεμονωμενα επεισοδια, για μενα ειναι αυτες οι δυο.

3 Likes

Αν έπρεπε να μείνω σε δύο αυτές θα ήταν it’s always sunny in Philadelphia Και curb your enthusiasm

2 Likes

Πεθαίνω για φιλαράκια, it’s always sunny, community ακόμα πιο πολύ, αλλά αν έπρεπε να μείνω σε δύο, η μία θα ήταν το the office.

3 Likes

Εγώ θα έμενα στις Arrested Development και Community.

3 Likes

Αγαπημένες 2 τα φιλαρακια και το the league

Το Τhat 70s Show λεει τιποτα?
Μ αρεσουν ολες αυτες, αλλα προτιμω αγγλικες. It Crowd κ Father Ted

3 Likes

Arrested Development (η μονη σειρα με την οποια γελουσα μονος μου) και IT Crowd

1 Like

το οτι κανεις σας δεν εχει αναφερει το Parks ειναι εγκλημα, αλλα οκ

4 Likes

Friends,
Curb your enthusiasm
IT Crowd
The Office (UK/US)
Parks and Rec

Mighty Boosh
Green Wing

Το IASIP εχει καποια καλα επεισοδια γμτ, και ηθελα πολυ να το λατρεψω, αλλα ειναι πολυ μλκς οι χαρακτηρες και δε δενομαι :stuck_out_tongue:

3 Likes

Παρκς μακράν ότι καλύτερο έχει βγει

Καλά αν το πάμε έτσι ξεκινάμε από πάηθον, fawlty towers, blackadder, πάμε σε black books, fry/laurie, yes minister, young ones, uk office και δεν υπάρχει τελειωμός…

3 Likes

ωραιες ολες οι σειρες που ειπατε αλλα εγω μιλουσα για συγκεκριμενα επεισοδια. Να θυμασαι ακριβως τι εγινε. Ειδικα το parks αυτο δεν το είχε. Εκεινο στηριζοταν στο να δεθεις με τους χαρακτηρες. Δεν μπορεις να παρεις καποιο στην τυχη και να το δειξεις σε καποιον που δεν εχει ιδεα.
Δεν ειμαι σιγουρος και για το office. Καταπληκτικο στα καλα του, ευχαριστο στα κακα του αλλα ακομα και στο imdb να κοιταξεις τα top rated επεισοδια, εκτος από Dinner Party, Stress Relief και κανα δυο ακομα, ολα τα υπολοιπα ειναι season finale ή εχουν να κανουν με σχεσεις Jim&Pam, Michael&πωςτηλεγανε