Περί σειρών γενικά

πρεπει να αναφερθει το Spaced, το οποιο ειναι μοναδικο και δυστυχως δεν αναφερεται συχνα σε συζητησεις. Απ’τα καλυτερα πραγματα γενικως.

παρκs ειμαι μαλλον στη μειοψηφια, ποτε δεν θα κατανοησω την απηχηση που εχει, ειδικα εχοντας δει office.

5 Likes

Μετα απο τα 2 πρωτα επεισοδια της 2ης σεζον Altered Carbon δηλωνω για μια ακομα φορα ιντριγκαρισμενος.

Καθε λεπτομερεια παιζει ρολο, τα visuals ειναι απλως καταπληκτικα, η cyber punk ατμοσφαιρα ειναι παντου, και η πλοκη εξελισσεται αργα αλλα σταθερα, με το μυστηριο διαχυτο. Αυτη η σειρα ειναι ισως η μοναδικη σειρα με τοσο μεγαλη προσοχη στο πως θα παρουσιασει την ιστορια, απο τα ματια του πρωταγωνιστη, ο οποιος προσπαθει να καταλαβει τι συμβαινει, με το exposition στο μινιμουμ.

Μου λειπει λιγο ο Joel Kinnaman ως Takeshi, αλλα προφανως ο Anthony Mackie κανει επισης εξαιρετικη δουλεια.

Μου σπαει τα νευρα η ηθοποιος που παιζει την Quellcrest Falconer δυστυχως, σε σημειο να μην μπορω να την βλεπω, και δεν ξερω γιατι. Με ενοχλει και η ηθοποιια της. Αντε να δουμε τι θα γινει στα επομενα 6 επεισοδια.

Οσον αφορα τις κωμικες σειρες που λεγατε, το ranking μου με σειρα εξυπναδας χιουμορ σε σειρες παει καπως ετσι:

Sitcoms 2009 και μετα

1. Parks & Recreation
  2. Brooklyn Nine Nine
  3. Modern Family
  4. New Girl
  5. Community
  6. How I Met Your Mother
  7. The Big Bang Theory

Πιο παλιες (90ς-2000ς)

1. Frasier
  2. Friends
  3. The Office
  4. That 70s Show
  5. The Nanny
  6. Seinfeld
  7. Married With Children

Animated

1. Rick & Morty
  2. Futurama
  3. South Park
  4. The Simpsons
  5. Family Guy

Δεν εχω δει αρκετα απο It’s Always Sunny In Philadelphia αλλα γενικοτερα δεν με τρελαινει η υπερβολικη trash-ιλα που ειναι αλλωστε και η βασικη πηγη χιουμορ του. Δεν αντεχω το Curb Your Enthusiasm, και μπορει να ξεχασα καποια σειρουλα ακομα, αλλα σε γενικες γραμμες τα παραπανω.

Ειδικη μνεια σε Portlandia, την καλυτερη σειρα ολων των εποχων from a certain point of view.

2 Likes

στο τελευταιο Curb συμμετειχε ο Fred Armisen και ο τροπος που επαιζε θυμισε Portlandia

2 Likes

Χρειάζεται να δω recap της πρώτης σεζον;
Τα βασικά τα θυμαμαι

Εγω δεν ειδα, και νιωθω λιγο χαμενος, αλλα πιστευω οτι θα ενιωθα χαμενος ουτως ή αλλως. Αλλωστε και στην πρωτη σεζον ενιωθα χαμενος στα πρωτα 2-3 επεισοδια, αλλα αυτο ηταν κομματι της μαγειας. Και τωρα ανυπομονω να δω τι σημαινει οσα εχουν γινει ως τωρα και τι σημαινει καθε λεπτομερεια.

1 Like

Τhe Office, έχοντας δει το αγγλικό, αξίζει να βάλω μπρος το αμερικάνικο;

1000%. Απο τις λιγες φορες που το Αμερικανικο μπορει και να ξεπερναει το οριτζιναλ!

7 Likes

Ναι. Εκτός κι αν δεν εκτιμάς το αμερικανικό χιούμορ.

1 Like

Δεν έχω θέμα -απλά είχα δει τα 2 πρώτα επεισόδια και ήταν καρμπον με το αγγλικό οπότε το άφησα.

η πρωτη σεζον ειναι ιδια. Μετα εχει το δικο της στυλ και αν σου αρεσουν σειρες οπως Parks n Rec, B99 etc, θα το λατρεψεις

4 Likes

Μου αρέσουν και τα 2, θα μπει στη Watchlist

^ Ό,τι καλύτερο λέμε!! Πρώτη φορά που αμερικανική προσέγγιση μου άρεσε περισσότερο από αγγλική btw.

Σε άλλα νέα μασκαρεύτηκα σε στυλ glow και δεν το κατάλαβε φυσικά κανένας. Αίσχος.

4 Likes

Διχως κανενα γυπαετισιο πεσιμο, δειξε φωτο αν γινεται και δεν ντρεπεσαι (λεμε τωρα)
Εστω περιγραψε το. Να υποθεσω Ζογια? Ελπιζω δηλαδη.

Η πρωταγωνίστρια παίζει στις θεές Sleater-Kinney ε.

1 Like

Ναι ρε το ηξερα οτι ειναι μουσικος κατα κυριο λογο η Carrie. Αλλα προσωπικα λιωνω με Fred Armisen στην σειρα.

Halloween 2018 εγω κι η πρωην μου ειχαμε ντυθει ως οι φεμινιστριες με το βιβλιοπωλειο Women And Women First :sweat_smile: και φυσικα κερδισαμε το βραβειο καλυτερου ζευγαριου σε εκεινο το παρτυ :sunglasses:

2 Likes

εχουν κανει και guest οι Eddie Vedder, Jack White, Josh Homme, Joanna Newsom, St. Vincent, The Decemberists, Modest Mouse και αλλοι

Χαχαχ οκ. Περιγραφή ιτ ιζ.

Summary

Θα θελα ζογια, αλλά δεν είχα τίποτα σχετικό. Νομίζω προς melrose το πήγα, είχα ένα κορμάκι παρόμοιο, μια ζώνη, κολλάν/καλσόν με στρας, σγουρό μαλλί, βάψιμο και γκλίττερ ολούθε. Inspired ντύσιμο ήταν, αλλά ρε πούστη ούτε την δεκαετία δεν καταλάβαιναν μερικοί - οπότε σταμάτησα να μιλάω για glow και έλεγα “ντύθηκα 80s”. :stuck_out_tongue:

Ως εκ τούτου αποφάσισα του χρόνου να ντυθώ χριστουγεννιάτικο δέντρο :evergreen_tree:

2 Likes

Altered Carbon β σεζον, απο τα χειροτερα πραματα που ειδα προσφατα, ο ορισμος του ας βγαλουμε συνεχεια χωρις να χρειαζεται κ να τη γεμισουμε με ασυναρτησιες για να κουτσοβγει…

κανενα κεντρικο στορυ, καμια δομη, κανενας χαρακτηρας, μονο μα μονο ασυναρτησιες κ γενικα καμια σχεση με την πολυ δυνατη πρωτη. Επισης μπατζετ πουλο, η σειρα αισθητικα ειναι κακα 90s, ξεχαστε cyberpunk κοσμο πρωτης σεζον…

Εχω 2 επεισοδια ακομα, ειπα στη δικια μου να το κοψουμε αλλα θα την φαω τελικα γτ αυτη εχει περιέργεια να δει τι γινεται στο τελος…

Απεριγραπτο χαλι

4 Likes

δυστυχώς το ίδιο ένιωσα και γω μόλις από το πρώτο επεισόδιο… κρίμα

1 Like

:rofl: Κ εγώ δύο ακόμα έχω και δεν παλεύω να το τελειώσω. Οι διάλογοι την περισσότερη ώρα θυμίζουν καλτ ταινίες δράσης των 80’ς αλλά εκεί προφανώς γαμανε. Κρίμα πραγματικά γιατι μετά την πρώτη πίστευα ότι έχει potential.

1 Like