Κριμα. Ετσι ειχα νιωσει παντως κ για τα βιβλια. Οσο μου αρεσε το πρωτο, τοσο αδιαφορο μου χε φανει το δευτερο
Σας ευχαριστώ, ήταν το επόμενο στη λίστα μου, αλλά ουχί, neeext.
Πρεζα γλυκια… Και αυτοι οι ανθρωποι τωρα διαμορφωνουν αποψεις.
Μια χαρα ηταν η δευτερη σεζον. Σε διαφορετικο κλιμα απο την πρωτη. Η πρωτη ειναι καλυτερη. Αυτα.
Οι τραγικες υπερβολες θα μπορουσαν να λειπουν. Το μπατζετ ειναι μικροτερο αλλα πολυ μικρη σημασια εχει αφου η σεζον ειναι μινιμαλιστικη ουτως ή αλλως, η cyber punk αισθητικη ειναι ακομα εκει, και η σεζον κυλησε πολυ ευχαριστα μεχρι και το τελος, που ηταν ακρως ικανοποιητικο. Το μονο αρνητικο, που ειναι εντελως υποκειμενικο, ειναι ο ηθοποιος που παιζει πλεον τον Τακεσι Κοβατς, αφου προτιμω απειρα τον Joel Kinnaman.
Δεν υπαρχει καμια ασυναρτησια στην δευτερη σεζον, ολα βγαζουν νοημα. Να δουμε τι αλλες υπερβολες θα διαβασουμε εδω μεσα.
Δε καταλαβαινω γτ χτυπας επι προσωπικου καθε φορα που διαφωνεις με οτιδηποτε που λεει ο οποιοσδηποτε, αλλα απο την αλλη εισαι γενικα και ενας κομπλεξικος μαλακας οποτε υποθετω makes sense…
Αυτο θα ειναι.
Όχι ότι υπάρχει λόγος, αλλά μιας και ένιωσα ότι με αφορά το σχόλιο, είπα να επεκταθώ (και να γράψω τα πλέον αυτονόητα). 4-5 άνθρωποι αμέσως παραπάνω, 2 εκ των οποίων με βρίσκουν σύμφωνη στα περισσότερα που γράφουν, διατύπωσαν μία γνώμη. Η οποία είναι και πλειοψηφούσα στο θρεντ για την συγκεκριμένη σειρά και τυγχάνει να συμφωνεί και με τα περισσότερα σχόλια που έχω πετύχει στα ιντερνετς σχετικά. Περιττό να αναφέρω ότι όταν κατακλύζεσαι απο σειρές/ταινίες/χιψι πράγματα που μπορεί να θες να παρακολουθήσεις, μια δυο γνώμες είναι καλό να υπάρχουν. Το πώς θα τις αξιοποιήσεις είναι στο χέρι σου σαφώς και καλό ειναι να δρας ανεπηρέαστος, αλλά δεν υπάρχει χρόνος βρε άνθρωπε. Κι εδώ ας βάλω το προσωπικό μου γούστο κι ας σημειώσω ότι την πρώτη σεζόν την τελείωσα με το ζόρι. Δεν μου έμεινε τίποτα και το μόνο που με κράταγε ήταν η cyberpunk αισθητική. Ένεκα ψυχαναγκασμού, για λόγους συνέπειας και closure, θα ξεκινούσα την καινούρια, αλλά διαβάζοντας 5 σχόλια από δω κι άλλα 10 από κει, είπα να πάω παρακάτω. Και μου πήρε και λιγότερο χρόνο από ότι το να γράψω αυτή τη χαζομάρα.
Ξεκινησα το Hunters, δυο επεισοδια μεσα ειμαι ψημενος φουλ.
Ο τονος ειναι λιγο χυμα στο κυμα so far, αλλα βλεποντας το ονομα του Jordan Peele στην παραγωγή, δεν εκπλησσομαι (χωρις να ξερω ποσο βαρυ ειναι το χερι του).
Βεβαια, χρειαζεται αυτο το πανω/κατω του τονου, γιατι καποιες σκηνες/φλασμπακ ειναι πολυ βαριες και λιγη χαζομαρα δεν βλαπτει.
Λιγο inglourious basterds, λιγο League of extraordinary gentlemen (τα καλα του στοιχεια), λιγο πιο ελαφρυ true detective, τσαχπινια και αιμα και μπρουταλ ναζοιστοριες
Καποια πραγματα ειναι λιγο κουρασελ αλλα ως τωρα καλα το παει
εντιτ: και γω δεν την τελειωσα την πρωτη σεζον Altered Carbon, το στορυ που πηγαιναν να στησουν παραηταν μεγαλο για αυτα που εδειχναν και βαρεθηκα φουλ
Ωραιο το χαντερς, αλλα με λιγο υπερβολικο το πολιτικαλ κορεκτνες. Παντως βλεπεται πολυ ευχαριστα. Ειναι εξυπνο κ εχει ωραια κινηματογραφικη σκηνοθεσια
Καταπληκτικη σειρα το Hunters mε πολλους καλους ηθοποιους και ερμηνειες,πολυ καλα δομημενη και με ενα τρομερο τελος που με εστειλε αδιαβαστο!
Ανυπομονω για την δευτερη σεζον!Αχαστη…
Γειαααα,
έχω μια αρκετά “εξειδικευμένη” ερώτηση. Υπάρχει κάποια σειρά που θα προτείνατε η οποία να είναι στα Πορτογαλικά; Παραγωγή Βραζιλίας ή Πορτογαλίας υποθέτω.
Καθώς ετοιμάζομαι για τις εξετάσεις Πορτογαλικών το επόμενο έτος σκέφτηκα ότι θα ήταν καλή ιδέα να πιάσω κάποια για να με βοηθήσει.
Δεν αναφέρομαι σε σαπουνόφουσκες φυσικά. Η μόνη που ξέρω είναι η Turma da Monica, το cartoon που κάποτε παιζόταν στην κρατική (ίσως) τηλεόραση.
Edit: Ανακάλυψα ότι το Βραζιλιάνικο netflix έχει κάποιες μεγάλες παραγωγές… Ενδιαφέρον
ψαξε για σειρες ή ταινιες που εχεις ήδη δει και τις εχουν μεταγλωττίσει. Disney θα υπαρχουν σιγουρα
Αυτο μου χε φανει ενδιαφερον
Φυσικα και δεν αναφεροταν σε σενα το ποστ μου.
Απο κει και περα 5 γνωμες 5 οποιωνδηποτε ανθρωπων για κατι υποκειμενικο και δη κατι που εχει να κανει με την τεχνη, ειναι στην πραγματικοτητα ενα μηδαμινο και σχεδον ανυπαρκτο δειγμα. Για σενα που με το ζορι τελειωσες την πρωτη σεζον, ναι, μαλλον ειναι καλη επιλογη να μην δεις την δευτερη σεζον. Η σειρα δεν εχει τεχνικα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα ουτε στην 1η ουτε στην 2η σεζον, και απο κει και μετα ειναι θεμα γουστου ολα αυτα. Ευτυχως υπαρχουν σοβαρα αρθρα κριτικης στο Altered Carbon σε ολοκληρο το Internet, και διαφωνουν καθετα, οριζοντια και διαγωνια με αυτα που γραφτηκαν εδω μεσα.
Το υπερβολικο κραξιμο ομολογω δεν το καταλαβαινω, καθως εμενα αν δε μου αρεσει κατι (που ΔΕΝ αποτελει κομματι ενος τεραστιου προτζεκτ - για τους κουτοπονηρους που θα τολμησουν να σκεφτουν να αναφερουν το Last Jedi) προτιμω να το προσπερναω και τις περισσοτερες φορες να γραφω ειτε πως απλως δεν ειναι του γουστου μου, ειτε απολυτως τιποτα.
Εν ολιγοις πολυ καλα εκανες και την απεφυγες την δευτερη σεζον. Μαλλον επρεπε να μην εχεις τελειωσει ουτε καν την πρωτη, αν και κατα την γνωμη μου ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει σε cyberpunk στην ιστορια της τηλεορασης και στεκεται αψογα και σε συγκριση με τις περισσοτερες ταινιες του ειδους, που εχουν μεγαλυτερο μπατζετ. Εγω προσωπικα δεν αναφερθηκα σε σενα ουτε σε κριτικαρα εμμεσως.
Είδα κ τα 2 τελευταία και του το δίνω.
Οκ μέτρια η σεζόν αλλά το φινάλε ήταν ικανοποιητικό, έκανε κοιλιά όμως κ δεν μπορούμε να το προσπερασουμε επειδή είναι cyberpunk και γουστάρουμε.
Για μένα μπαίνει στην κατηγορία των σειρων που θέλουμε πολύ να μας αρέσουν αλλά κάπου μας ξενερώνουν αλλά δε μετανιωνουμε που είδαμε. Σαν το Witcher πχ.
Ελπιζω η 3η να ανεβει
Μετα το (υποχρεωτικο) κλειδωμα στο σπιτι που φαινεται να πλησιαζει, προβλεπω να γινεται το αγαπημενο νημα του φορουμ.
Αστειο προσπαθω να κανω, μην βαρατε ε;
Ενεκα των ημερων χθες κυκλοφορησε η 2η σεζον του Kingdom την οποια περιμενα πως και πως!
Μεχρις στιγμης εχω δει μονο το 1ο επ. και τολμω να πω το εξης: οι ατιμοι οι Νοτιοκορεατες δεν παιζονται οσον αφορα το σινεμα και ισως και την τηλεοραση κρινοντας απο το Kingdom.
- Παραδιδουν μαθηματα σε Αμερικανικες ζομποταινιες και Walking Dead (με παιρνει ο υπνος οσο και αν εξακολουθω να το βλεπω). Μην ξεχναμε αλλωστε και το κορυφαιο Train to Busan.
- Κρινοντας δε και απο τα Parasite - Snowpiercer, τα κοινωνικοπολιτικα υπονοουμενα που περνανε, εμμεσα και αμεσα, μεσα απο τις παραγωγες τους ειναι τοσο ευστοχα που μολις σκεφτομαι τον χαμο που εγινε με το Joker με πιανουν τα γελια!
Γεια,
προς απάντηση στον εαυτό μου. Βραζιλιάνικες σειρές Νέτφλιξ βρήκα μερικές. Οι 2 πρώτοι κύκλοι 3% ήταν καλοί, ο 3ος όχι ιδιαίτερα. Άλλη Βραζιλιάνικη/Πορτογαλλική δεν έχω ξεκινήσει.
ΑΛΛΑ βρήκα άλλο τρόπο να βελτιώσω τα Πορτογαλικά μου: Βάζω Πορτογαλικούς υπότιτλους στις σειρές (ούτως η άλλως δεν βάζω Ελληνικούς) και νοιώθω ότι αυτό με βοηθάει περισσότερο στο επίπεδο που είμαι τώρα.
On topic: Sex education season 2 γάμησε. Έψαξα να βρω όλη την παράσταση Σεξπιρ που παίζουν στο τέλος αλλά δεν την έχουν ανεβάσει. Διάβασα Συνεντεύξεις των δημιουργών και ανέφεραν ότι έχει παιχτεί όλη κανονικά όχι μόνο τα 4-5 λεπτα που παίχτηκαν στην Σειρά. Ίσως στο μέλλον να κυκλοφορήσει σαν έξτρα.
^ όντως πολύ καλή η παράσταση, θα έχει χαβαλέ να τη δούμε όλη.
Το elite συνεχίζει να είναι guilty pleasure και το Valhalla murders αρκετά καλό για τις ώρες που περνάμε στο σπίτι πλέον.
Από αύριο ξεκινάω Ozark ή manhunt:unabomber. Δεν έχω καταλήξει ακομα
Disney+ και επισημα!
Ελλαδα απο 2021 μου ειπαν.
Simpsons binge και Clone Wars προβλεπέ.
Το Das Boot ειναι συμπαθητικο αν σου αρεσει ο Β ΠΠ και η εποχη γενικα. Αλλη φαση απο την ταινια.
Οι μερες μου ετσι πανε πλεον. Das Boot, Kingdom, Homeland, Walking Dead κ That 70s Show πριν κοιμηθω για το σβησιμο