Περί σειρών γενικά

Πω. Το αγαπημένο μου κομμάτι τους κιόλας!

1 Like

Ειδα και πρωτο της 4ης σεζον Last Kingdom. Η πιο τιμια μεσαιωνικη action σειρα για μενα. Εχει ανεβασει και μπατζετ και ειναι ολο και πιο πειστικη οσον αφορα την εποχη της και την απεικονιση της

7 Likes

Η υποκριτική έφτιαξε καθόλου γιατί ήταν κομματάκι αμπελαλέ;

Κοιτα για μενα αυτος που χε προβλημα ειναι ο πρωταγωνιστης. Μου φανηκε καλυτερος. Γενικα ειναι προβλημα σε αυτο το ειδος. Μονο το got ηταν καλου επιπεδου

2 Likes

Νταξει δεν ειχα ξαναδει community τελειωσα season 1 εχθες εχω κλαψει οτι καλυτερο

O Uthred δυστυχως παραμενει να χει αυτη την αθλια προφορα, αλλα θεωρω οτι εχει βελτιωθει αρκετα στην υποκριτικη. Κατα τα αλλα η σειρα παει σουπερ. Η πιο τιμια μεσαιωνικη για μενα. Η πλοκη παντα με πολυ ιντριγκα και ενδιαφερον και η δραση δυνατη. Βιαιη και με λογικη και οχι ταρζανιες.

1 Like

Πολύ καλή σειρά το Last kingdom. Θυμάμαι σε ένα επεισόδιο το δεύτερου κύκλου η δράση εξελίσσονταν πιο γρήγορα απο τις δύο πρώτες σεζόν GoT ! Γενικά πάει γρήγορα και δεν σε αφήνει να βαρεθείς.

2 Likes

Ομολογώ δεν γνώριζα απολύτως τίποτα για το βιβλίο. Και ναι έχει σχέση με τον γνωστό Lovecraft

info για βιβλίο εδώ

Ωραίο το trailer, είναι αρκετά περίεργος για το αποτέλεσμα.

4 Likes

τελειωσα το Hunters επιτελους, ειχα αφησει το τελευταιο επεισοδιο κανενα μηνα.

Νταξει, να γελαν και οι πετρες.

Μεσα σε δεκα επεισοδια το πως καταφερε να περασει απο κουλ γαματη σειρα σε βλαμμενη καρικατουρα ειναι πραγματικα ασυλληπτο.

Το τεμπελικο, μετριο και παιδικο γραψιμο των τελευταιων 3-4 επεισοδιων με κανει και κλαιω το χρονο μου

2 Likes

Θα συμφωνήσω δυστυχώς. Πραγματικά ασύλληπτο.

1 Like

Tελος και η σεζον του Last Kingdom. Μπορει ο Ουθρεντ να μην διεκδικει οσκαρ, αν και βελτιωνεται, μπορει να του χουν αθλια προφορα αλλα με συγκινησε παλι. θεωρω οτι αυτη η σειρα εχει πολυ καλη χημεια και ψυχη. Το τημ που πρωταγωνιστει ειναι τελειο σαν χαρακτηρες και οι καταστασεις εχουν πολυ ενδιαφερον. Καλη ιντριγκα, ανταγωνιστες και χαρακτηρες με αρκετο βαθος. Σιγουρα βοηθαει και εδω οτι το υλικο ειναι απο βιβλια και ιστορια. Ελπιζω να συνεχιστει. Πραγματικα με συγκινησε στο τελος του 10 επεισοδιου

2 Likes

Αν εξαιρέσεις την Μπρίντα που κάθε φορά που την έβλεπα ήθελα να σκιπάρω. Ατάλαντη μέχρι και στο περπάτημα ρε φίλε. Και δεν λέω πως ήθελα καμιά τούμπανο στην θέση της. Να, πως είναι η Χιλντ που την ακούς μόνο να μιλάει και τελείωσε η υπόθεση.

2 Likes

Ναι ρε η Μπριντα ειναι αχωνευτη. Εγω λεω το τημ Ουθρεντ. Φιναν, Σιτρικ, Εοσφερτ, Μπεοκα, η κορη του, ο γιος. Ολοι ειναι ενας κ ενας

3 Likes

Προβλέπω μεγάλη νίλα να σκορπάει ο μικρός Aethelstan του χρόνου

1 Like

Στανταρ θα ζηταει και αυτος χαρες απο τον Ουθρεντ και θα του κανει μλκ στο τελος οπως ολοι απο το σοι

1 Like

Δεν ξέρω πώς γίνεται να μην έχει αναφερθεί κανείς στο Yellowstone του Taylor Sheridan (Sicario, Wind River) με έναν εκπληκτικό Kevin Costner να δίνει ρεσιτάλ σε κάθε επεισόδιο. 21/6 βγαίνει ο 3ος κύκλος, προλαβαίνετε εύκολα να κάνετε κατς απ

2 Likes

κατσαπο*

Ήρθα εδώ να σας πω ότι το Fleabag είναι μια ομορφιά. Έχει αναφερθεί στο παρόν thread αλλά όχι όσο πρέπει. 2 σεζόν, λίγα επεισόδια, μικρές διάρκειες και κάπως έτσι έφυγε όλο σε ένα βράδυ.

6 Likes

Ξεκινάω Gangs of London. Συμπαθέστατο έως καλό. Ξεκινάνε οι σκηνές μάχης & τα πιστολίδια. Τσεκάρω σεναριογράφο: Σκηνοθέτης του The Raid. Ώπα, έχει φέρει όλη την παρέα του για τις σκηνές αυτές.

5ο επεισόδιο > Όλα τα John Wick :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

τωρα ξεκιναω 5ο επεισοδιο

1 Like