Περί σειρών γενικά

Snowpiercer ειδε κανεις? Μ αρεσε. Ιδιο σετινγκ, αλλο σεναριο συγκριτικα με την ταινια

1 Like

Μου ειπαν οτι ειναι και καλα prequel της ταινιας

1 Like

Σωστος. Δεν το σκεφτηκα. Μπορει ναι. Δεν θυμαμαι και καλα πως αρχιζε

1 Like

Ωραιο το Brooklyn 99, θα γινει μαλλον η σειρα-αγχολυτικο μου για το επομενο διαστημα

5 Likes

Σε ποια σεζον εισαι? Καθε σεζον γινεται και καλυτερο ειδικα σεζον 3 και 4 ειναι απιστευτες.

2 Likes

2 επεισοδια ειδα χτες αργα, πρωτη σεζον ακομα… μια χαρουλα ηταν, πολυ ευχαριστο κ μικρο, οτι πρεπει

Εντωμεταξυ παιζει αυτος

Ακα ο creepy weirdo dude απο το superbad, οπως τον αναφερω μια δεκαετια τωρα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Ετσι ακριβως, ανελεητο bingαρισμα κ εφτασα σ7.

Κατα τ’αλλα αυτο το καιρο, επιασα απο την αρχη κ τελειωσα τα Dark κ Dirk Gently.

Επομενο αγχολυτικο ειναι μαλλον το Community - ειμαι στα μεσα της πρωτης σεζον, και να πω την αληθεια δε με εχει τρελανει ακομα. Εχει καποιες καλες στιγμες αλλα ειναι λιγο εκνευριστικοι οι Τζεφ/Μπριτα. Θα το δω παντως.

Και σχεδιαζω μαραθωνιο Twin Peaks απο την αρχη (να τα ξαναδω).

3 Likes

εγω για τετοια φαση ξαναρχισα το New Girl. Δε θυμαμαι γιατι το παρατησα στο τελος της δευτερης σεζον, αλλα ειμαι καπου εκει τωρα και περναω φινα.

1 Like

λατρευω το New girl! εχει τελειωσει πλεον οποτε θα το ευχαριστηθεις μεχρι το τελος…

1 Like

Ειχε κι εναν ξεκαρδιστικο ρολο στο Role Models,θεος! :laughing:

Ξεκινάω mr robot 3η σεζόν. Το παράτησα στην 2η,ηταν τεράστια μπουρδα σε σχέση με την επική 1η.

2 Likes

έχει δει κανείς το valhala murders ; λέει κάτι ;

2 Likes

καλό είναι, βλέπεται άνετα

5 Likes

Κάπως έτσι κ εγώ, το παράτησα στη 2η αλλά θα το ξαναπιάσω όταν τελειώσω το 12 monkeys που είχα παρατήσει στην 3η. :joy:

Για Brooklyn99 να πω ότι δεν συμφωνώ με τους περισσότερους, ψιλό βαριέμαι και δεν με τραβάει με τίποτα για binge (όπως το Seinfeld ή το modern family που είχα δει έτσι παλιότερα). Έχω δει την πρώτη σεζόν μόνο και θα το βλέπω χαλαρά.

Αντιθέτως περνάω πολύ καλά με το good place το οποίο το είχα κάψει γιατί μου είχε φανεί πολύ κρύος ο Danson σε κάτι guest που έχει κάνει στο curb your enthusiasm. Φοβερό το concept γενικά και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο, ο χαρακτήρας του τζεισον παρουσιάζεται πολυ χαζός (δεν χρειάζεται τόσο πολύ), αγγίζει κάτι γραφικά σκηνικά με τζου από φιλαράκια που ακόμα κ 15 χρονων που ήσουν κ το βλεπες, ξενιζε

Α, είδα επιτέλους και την ταινία του Deadwood. Μακάρι το στορυ αυτό να γινόταν μια σεζόν, έστω 6 επεισοδίων αλλά και πάλι είναι ένα φινάλε που με ευχαρίστησε.

1 Like

Αν και η πρωτη σεζον του Mr. Robot ειναι πιο ψαρωτικη, πιο ξεχωριστη, πιο πωρωτικη και γενικα “καλυτερη”, δεν υπαρχει ουτε ενα επεισοδιο σε καμια σεζον της συγκεκριμενης σειρας που να μπορει να χαρακτηριστει μπουρδα. Μιλαμε για μια απο τις καλυτερες σειρες ολων των εποχων, με οραμα απο την αρχη ως το τελος, και μια ιστορια που εκλεισε ακριβως ετσι, και εκει, που επρεπε να κλεισει. Και για να γινει αυτο επρεπε να γινουν και οσα εγιναν στην 2η σεζον, κι ας μην ειχε την ενταση της 1ης.

1 Like

Εχεις λιγο δικιο για το 99 - ειναι λιγο αφελες και οχι παντα αστειο, βασικα ο Jake ειναι καμια φορα υπερβολικος, αλλα εχει πολυ καλους χαρακτηρες οπως η Gina, Charles και Terry!
Αλλα φυσικα δεν ειναι σειρα απο το πανω ραφι προσωπικα - δλδ ουτε καν συγκρινεται με Curb your Enthusiasm, αλλα για ετσι καθημερινη ζαπρε με το φαγητο/χαζεμα ειναι μια χαρα.

Το Community φτιαχνει καθολου στις επομενες σεζον? Γιατι εχω δει καμια 10αρια επεισοδια και μονο σε κατι σκετσακια Abed/Troy εχω ψιλογελασει. Δε μου φαινεται πολυ αστειο.

1 Like

Να μιλάνε για το Β99 και να μην αναφέρονται στον Κάπτεν Ρέιμοντ Χολτ.

8 Likes

Community το παρατησα τελη 2ης σεζον για 2η φορα… καλογραμμενο καλοφτιαγμενο κ επισης πολυ ευχαριστο ειναι, απλα το χιουμορ του δεν με ελκυει + ηταν λιγο υπερβολικα χιπστερ :stuck_out_tongue: για το γουστο μου

Η 2η σεζον μου φανηκε αισθητα καλυτερη της πρωτης, still not my cup of tea, δεν ειμαι φαν των pop culture references + parodies σαν μορφη χιουμορ και η σειρα ειναι αυτο σε τεραστιο ποσοστο. Ειχε ωραιο vibe αλα Τζον Χιουζ στο μεγαλυτερο κομματι της αλλα και παλι, προτιμω να ξαναδω το Breakfast Club και σια :stuck_out_tongue: παρα να μετραω references ή homages

Αξιζει ομως νομιζω να δεις τουλαχιστον κ 2η σεζον γτ ηταν πολυ καλυτερη απο την πρωτη κ ισως σε κερδισει

Και να λενε οτι δεν ειναι σειρα απο το πανω ραφι, τι να πω. Υπεροχοι χαρακτηρες και πανεξυπνο χιουμορ γενικα.

1 Like

Ε δε θα την εβαζα στο ιδιο επιπεδο με Office, Friends, Curb YE, IT Crowd, Parcs n Rec … οχι …

1 Like