Καλα μωρε οκ γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε…το Curb YE ας πουμε εγω το θεωρω παρα πολυ μετριο εως κακο… και το Friends πολυ ξεπερασμενο πλεον
Γούστα είναι αυτά, απλά ή το γούστο σου ή το γούστο μου είναι αθλιο.
Η κορυφαία κωμωδία χωρίς σκέψη
Οτι σε κανει να κοιμασαι τα βραδια ησυχος. Αν σε βοηθαει να νομιζεις οτι το γουστο σου ειναι καλο, γιατι οχι?
Ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος ψωνισμενος θα εισαι.
Μιας και ειπατε Mr.Robot, το βλέπω και εγώ τώρα και είμαι στην 2η σεζόν. Η πρώτη γάμησε αλλά και η δεύτερη δεν πάει πίσω. Καταλαβαίνω πως είναι διαφορετική, αλλά δεν βλέπω πως αλλιώς θα μπορούσε να συνεχίσει μετά τα όσα είδαμε στην 1η σεζόν.
Το μόνο που μου έχει κάτσει άσχημα μέχρι στιγμής (έχω δει 4 επεισόδια) είναι το γεγονός πως βρήκαν (η αστυνομία δηλαδή) τυπωμένο τον κώδικα στο σπίτι του Romero αφού πέθανε. Όταν βλέπεις πως έχουν πάει στα άκρα για να καταστρέψουν αποδεικτικά στοιχεία, ε είναι λίγο φθηνό αυτό. Και στο κάτω κάτω, γιατί να τυπώσεις τον κώδικα in the first place.
Πεντε πεντε τα βλεπω τα επεισοδια του Brooklyn, ειναι ακριβως αυτο το νεο parks τυπου σειρας που εψαχνα χρονια τελικα…ειδα οτι εχει αρκετες σεζον, ελπιζω σε οχι τοσο μεγαλες -Ψιλοαναμενομενες δυστυχως σε ολες τις σειρες με πολλες σεζον και δη κωμικες- κοιλιες στις επομενες…
Ρε τον Τερυ Κρουζ
καθολου τυχαιο που ειναι και αυτο δημιουργια του Schur
Terry loves responsible agricultural practices.
NINE NINE!
Summary
Body seems unclear, is it a complete sentence?
Τελευταίο rick&morty>όλα τα scifi drama της δεκαετίας
Και οχι μονο αυτο, ποτε δεν τη λες στον Rik
Σεβασμος
Το είδα αυτο με το Epstein και θίγει πολλά ζητήματα από αυτά που συζητούνται στο άλλο τοπικ περι πορνειας, trafficking και τις αιτιες/επιπτώσεις. Οι γυναίκες αυτές ήταν “τυχερές” που πέσανε σε κάποιον που είχε τη δυνατότητα να τις προσφέρει λεφτά και όνειρα, φανταστείτε την πλεοιοψηφια που το αντάλλαγμα τους δεν είναι ταξίδια,εκπαίδευση και ο κοινωνικός κύκλος αλλά η επόμενη δόση τους ή ένα δωμάτιο για να μη μένουν στο δρόμο.
Ξεκίνησα το Tiger King… Αν και κάτοικος Αμερικής (μιας πολύ διαφορετικής Αμερικής) εδώ και πολλά χρόνια, ειλικρινά έχω σοκαριστεί με το ότι όλα αυτά είναι αληθινά. Απίστευτα πράγματα. Ο άλλος σκάει με ελέφαντα στο κοινό του. Η σκηνή με το feeding στο πρώτο επεισόδιο απλά αριστουργηματική. Τι βλέπω αυτήν την στιγμή ρε.
Κάνε χώρο στο μυαλό σου. Έχει μπόλικο υλικό κι απίστευτες καταστάσεις για να (απο)δεχθείς την πραγματικότητά τους.
Αδιανόητο. Από όλες τις απόψεις που μπορεί να σκεφτεί ο ανθρώπινος νους, ακόμα κι από εκείνες που δεν μπορεί να διανοηθεί. Αν υπάρξει ημέρα της κρίσης για το ανθρώπινο είδος, αυτό θα είναι η ταφόπλακα. Και θα την αξίζουμε:
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 2ο επεισόδιο να είναι 3 φορές πιο τρελό και σουρρεαλ από το πρώτο επεισόδιο??? Τι κάνουν ρε όλοι αυτοί με τον στρατό από ακόλουθους που έχουν και τους έχουν κάνει brainwash? Εντωμεταξύ ο Τζο Εκζοτικ είναι ίσως ο πιο φυσιολογικός από τους 4. Η Καρολ Μπασκιν απλά με τρομάζει, ο άλλος ο γκουρού είναι απλά sex cult με μεταμφίεση, και ο Tony Montana απλά μαφία κανονικά. Είναι όλοι πεταμενοι ρε.
Που να δεις και το τρίτο επεισόδιο .
Όταν το τελειώσεις (όλη τη σειρά ε, όχι το τρίτο), άνοιξε και αυτό, να δεις τι έγινε πριν λίγο καιρό. Όσοι το έχετε τελειώσει, κλικάρετε ελεύθερα.
Το space force με τον Steve Carell στο netflix το είδε κανείς; Είδα τα πρώτα 2 πολύ μέτριο χιούμορ μου φάνηκε…
Επίσης τα τελευταία επισοδεια Rick & Morty είναι καθαρο κάψιμο
Το ειδα ναι - οχι τιποτα τρομερο, ειχε καποιες αστειες στιγμες αλλα πιο πολυ για χαζεμα με το φαγητο.
Επιασα Future Man season 2(ξανα) κ 3 , και ενταξει πολυ καλο τελειωμα. Κριμα που δεν θα υπαρξει συνεχεια.