Περί σειρών γενικά

Εξαιρετικές 1η και 3η σεζόν και απαράδεκτη η 2η(εκτός απτά 2 τελευταία επεισόδια)

Highlight της σειράς όλες οι σκηνές του wolf στα 80’s

1 Like

H δευτερη σεζον What We do in the Shadows ειναι τρομερη ! Καλυτερη απο τη 1η και με πολλα δυνατα καμεος. Τα επς με Super Colin και Mark Hamill απλα κορυφη :smiley:

3 Likes

^ ήθελα να γράψω χτες το βράδυ που την ξεκίνησα, γαμεί. Τέσσερα επεισόδια φύγαν στα παμ παμ και με το ζόρι σταμάτησα μπας και μείνει τίποτα και για τις υπόλοιμες μέρες. ;p

3 Likes

Επος. Για καποιο λογο την ειχα ξεχασει και μου το θυμησες και βαλα χτες να το ξεκινησω. Φοβομουνα οτι θα φαινεται λιγο σε σχεση με την ταινια, αλλα ευτυχως στεκεται ανταξιο!

Ξεκινησα το Normal People. 2 επεισοδια μεσα, ειναι πολυ ομορφο και αληθινο. Αρκετα μουντο και bleak εικονογραφηση νεανικου ερωτα.

Δε μπορω να δω πανω απο ενα επεισοδιο την ημερα, γιατι ειμαι αισθηματιας και βλεπω το heartbreak να ερχεται απο εξακοσατεσσερακομαεφτά χιλιαμετρα που ειναι η αποσταση Galway και Γλασκωβης, αλλα αξιζει το χρονο σου so far, απο αισθητικης αποψης και μονο (πανεμορφη moody φωτογραφια)

εδιτ: ειδε κανενας μπασταρδος τα Lego Matsters; Εχετε τοσα καλυτερα πραματα να κανετε στην απομονωση;

3 Likes

Η σκηνή στο τέλος του 7ου επεισοδίου/2ου κύκλου του Mr. Mercedes, παίζει να ΄ναι από τις πιο πετυχημένες μεταφορές στην οθόνη της ατμόσφαιρας και της εικόνας που χε ο Στίβεν Κινγκ στο μυαλό του όταν το έγραφε.

Επίσης όπου κι αν βλέπω την Χόλαντ Τέηλορ την αγαπάω όλο και περισσότερο. Μετά ανακαλύπτω κι αυτό και λέω, ναι ρε θεάρα, ναι:

Σχεση 77χρονης με 45αρα?

Αρκετα creepy (προφανως ανεξαρτητως φυλου)

Αμα ειναι ευτυχισμενες βεβαια, γιατι οχι.

1 Like

Όχι και creepy ρε συ. Θες να δεις creepy; Το αληθινό; Το ορθόδοξο:

2

4 Likes

Χχαχαχα ενταξει υπαρχουν αρκετοι βαθμοι creepiness… το αποπανω ειναι απλα στον υψιστο βαθμο.

Απλως εχω παρατηρησει τα ιδια ατομα που θα ελεγαν ΓΑΜΩ και ΜΠΡΑΒΟ για την αποπανω σχεση μεταξυ των δυο γυναικων, να λενε πως ο Di Caprio ειναι καθαρμα που τα εχει φτιαξει με ενα σωρο γυναικες μικροτερες του, οταν στην περιπτωση του ειναι απο 5 εως 15 χρονια μικροτερες του (με μια εξαιρεση στην τελευταια του, που ειναι 23 χρονια μικροτερη του απο οτι φαινεται)

1 Like

Χθες τελείωσα το Χαλιφάτο. Πολύ καλό…Ξεκινάει κάπως αργά αλλά στα τελευταία είσαι μέσα στην αγωνία…Πολύ δυνατό τέλος σεζόν…Ωραίοι οι Σουηδοί !!!

1 Like

Εξαιρετικό.
Πολύ περισσότερα από απλώς μια ρομαντική σειρά. Όταν το δέκατο επεισόδιο ξεκίνησε με viewer discretion και healthline ήξερα ότι θα περάσουμε καλά.

1 Like

Απλά ήρθα να πω ότι ξεκίνησα το Space Force χθες…
Μεγάλος Steve Carell

2 Likes

Λέει τπτ ή όντως είναι μέτριο όπως διάβασα;

Έχει τις στιγμές του αλλά γενικά τπτ το ιδιαίτερο

Αν σου αρέσει αυτό το είδος κωμωδίας έχει όντως τις στιγμές του, αλλά ακόμα είμαι στο τρίτο επεισόδιο οπότε δεν έχω και πολλά να σου πω

εγω δυσκολευτηκα να ξεπερασω το cringefest του δευτερου επεισοδιου. Ακομα δυσκολευομαι δηλαδη γιατι δεν εχω δει παραπανω, αλλα μαρεσει ο χαρακτηρας του μαλκοβιτς οποτε αμα βρεθω σε δυσκολη θεση, ισως το συνεχισω.

1 Like

Tα χαλια του εχει το space force, απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις της χρονιας… το τελειωσα με τα χιλια ζορια αλλα επρεπε να το ειχα παρατησει πολυ νωριτερα

2 Likes

Βρέθηκα σε δύσκολη θέση και το τέλειωσα για το λόγο αυτό (Μάλκοβιτς)

Τώρα παίζω με Succession - HBO και το κράξιμο που ρίχνει στα golden boyz, CEO, COO κλπ της άρχουσας τάξης των ΜΜΕ είναι αδυσώπητο.

Έχει και πολύ έντονη την αύρα του Office με τα zoon in & zoom out, μόνο που οι ατάκες που ακούγονται δεν προκαλούν γέλιο, καθότι δραματική σειρά.

1 Like

Δεν το βρίσκω στο νετφλιξ και στο prime πρέπει να πληρώσεις επιπλέον…από torrent το βλέπεις?

Yeap